Fiona <3 Stoffe

Ååååh, den dumma ungen ska åka till Sthlm imorgon :( Och vara borta hela helgen.. Så jag får inte träffa honom tidigast förrens på måndag... Om ens då.. :( Men han kommer väl ha det bra där, och jag vet att han vill komma iväg. Så älskling även om jag hatar att inte kunna träffa dig, så hoppas jag att du får det roligt i backarna. :)

Nog talat om det. :)
Igår ringde Jenny mig på mobilen.. Haha!
"Hej det är Fiona"
"Hej, kan jag ringa hem till dig?"
"Javisst, gör det du.."
"Aah okej, hej."
"Hej hej"
. . . 1 min senare ringer det på min mobil . . .
"Hej! Vad gör du?"
"Hej.. Du vet att du ringde till mig mobil va?"
"Vaaa?! Neee, hahah."

Jenny är min trögaste och bästaste vän, hahaha. Jag älskar dig ändå darls. ;)
Johan opererades för blindtarmen idag...
Jenny sluta vara orolig, han klarar det! Johan är så stor och stark ;) Hehe.

Åhåjaja, jag är trött som vanligt, kan plocka lite här på mitt rum idag och börja plugga lite på massagen.. Jag ska bannemig försöka få MVG! Måste bara lära mig dom där fästena och ursprungen.. Och det gott folk är inte det lättaste kan jag ju meddela! Dom är på latin också.. :( Men jag SKA fixa det alltså!

Nej, nu ska jag kila vidare!
Puss

Bästa smedbynissarna ;D

hunkthom

Snygg-Thom ;)

sötmartin

Söööt-Martin ;)

Lycklig :)

Jag är så otroligt lycklig! :)
Jag är så himla kär i min Cristofer. Jag satt på bussen idag och tänkte på min älskling, helt plötsligt kommer han gående där på gatan och kollar upp i precis rätt ögonblick och räcker ut tungan åt mig ^^ Hans leende gjorde mig varm och glad i hela kroppen :) Jag tror jag satt och log hela bussresan sen, haha. Stoffe är det bästa, sötaste, underbaraste jag har och älskling, det är du som är ett hopplöst fall i underbarhet ;)
Det var det jag ville säga.
Tjohej!

Lovet är slut, igen :(

..men jag har praktik nästa vecka. :) Så går bara denna veckan ut. :) Jättebra tycker jag, hihi.
Sen om några veckor ska jag till Linköping! :D På kurs, skolan betalar, ska bli skojsigt :D Jag och Elin ska åka då. :) Skolan var softare än väntat idag. Fick massage, sen hade vi fysik, matte, lunch. Vi gick till Jenny, för det var så äcklig mat på Kagg, där träffade jag älskling! :D Oväntat men jag blev glad. :) Sen efter lunch hade vi eng, Robban och jag funderade på att vara seriösa, haha vi va det i 5 min max kanske :P Sen gick vi till en datorsal och spelade spel ^__^ Sen hade vi idrott och hade ngt om ledarskap, vi skulle göra en egen lek typ.. Sen spelade vi handboll i 10 min, sen skulle andra ha hallen? Hahaha. Lång lektion va?! :P

Nu sitter jag hemma och kollar på loggorna till det nya plejset! ;D
Ska kila nu! Pusss

SuperStoffe är min :)

57475-191

Kom hem från älskling för ett tag sen :) Haha, jag somnade alldeles för mycket. x] Vi gjorde inte allt för mycket som vanligt, vi kollade på en film där dom slogs asmkt, sen försökte Cristofer proppa i mig massa mat, som vanligt alltså. :) Han är så bra den pojken. Idag fyller min kusin William 13 år, så vi ska över till dom på middag om 1 timme. Jag är sugen på mat nu, bäst för mig att det är god mat också. ^^

Fått 2 mysiga låtar av Mattias nu, covers som Switchfoot gjort, assköna. :) Det var skitlängesedan jag såg token Mattias! :( Men det ska jag ta och fixa, när den unge mannen nu kan ta sig lite tid. ;)
Nje, jag ska ta och göra ngt vettigt nu!
Toodieloo

Mosig

57475-190

Haha, jag är mosig. ^^ Och aaaptrött! Ska sova snart tror jag bestämt. Förresten så har mina föräldrar varit gifta i 25 år idag! Grattis på er :) Det är jävligt länge.. Rätt coolt ändå.. ^^ Hade totalt glömt bort det, visste det verkligen men kom inte på det förrens morsan nämnde det när hon kom hem nyss... Pinsamt! Haha. Men jag sa grattis :) hahahihihoho.

Idag har jag umgåtts med geten Jenny :) Vi har haft det lugnt och skoj som vanligt. Vi har rensat min garderob, tagit upp alla kläder från mitt gamla rum, så nu är inte min garderob lika tom längre. Nu är det bara lite annat skit kvar i det gamla! ;) Men det tar vi när jag får in hyllor och sådant. :)

Mina kläder från H&M hämtade jag ut. :) Ska behålla allt, gutt det att det passar och sitter snyggt! Fattas bara ett par svarta cityshorts, dom kommer i april... Det är lååång tid tills dess, fast kommer ju ändå inte kunna använda dom förrens längre fram mot våren... Det är ju snö här igen.. Den är envis och vill inte försvinna ju.. Men men, den försvinner väl snart. :)

Nej, nu ska jag sluta blarra om onödigt ;)
Pussisar.

Martin 18 :D

määrtin

Idag fyller min killbästis Martin 18 år! :D HURRA HURRA HURRA :D
Hoppas du har haft en underbar dag vännen och sup dig inte redlöst full nu ;)
I love you :)


Buddha-te

Jag sitter och dricker Buddha-te :) Supergott, grönt te med fruktsmak typ.
Mitt paket från H&M har kommit, orkar inte hämta det just nu bara, haha. Men får ta och göra det idag, vill prova kläderna! :D Alltid skoj med nya saker i garderoben, men jag tror jag ska städa den först innan jag hämtar det! Så jag inte får panik sen eftersom att jag har stått och provat allt. Haha. ^^

Så det blir seriös dammsugningen och städning av mitt egna rum ett tag framöver nu ;)

Ciao hotties.

Btw. Jag är kär i MIN Cristofer Holm :) ♥

HAHAHA

Telefonsamtal mellan mig och käre Rp:

Rp "Heej! Vad gör du?"
Fiona "Hej, jag viker tvätt..!"
Rp "Vaaa?! Dricker du fett?!?!?!"
Fiona "HAHAHAAHA, nee jag viker tvätt!!!"

18års kalas ikväll

Jupp, det är det, Manda har fyllt 18.
Omg, nu loggade en HEEEETING HUNK in på min msn... ;)
Haha, ursäkta mig.. ^^
Jag har tråkigt, orkar inte ta tag i det jag borde göra, men jag ska snaaart ^^
Hiihi, det blir tvätthängning och tvättvikning och matlagning ;) Hett. Eller hur? :P

Fy fasen, jag har ätit så mkt sräpmat på sistone att jag måste äta nyttigare, jag får ångest. Haha.
Nee, nyttig mat och börja träna blire efter lovet minsann! :D Jenny får hjälpa mig hålla det genom att göra samma sak ;) MATDAGBOK som brorsan har kanske? ^^

Nej, kilar vidare, puss.

Jag hatar bussar.

Igår skulle jag åka buss till Titti, buss 402 mot skogsrået var lite sen, jag trodde att jag hade missat 401 från skogsrået. Men det visade sig att den också var sen, väldigt mkt sen, den körde förbi mig när jag var 200m från Tittis hus.

Idag så var jag glader, var inne i stan och snackade med min Handledare för praktiken, super! Sen åkte jag hem och fikade våfflor med Jenny och Bull, super fortfarande. Tog bussen in till stan, Linus ringer och säger att vi ska vänta på honom. Då gör vi det, sen åker vi till Torsås, fortfarande ok liksom, förutom att det är lite kallt. Jaha, så är vi där och värmer oss hos grabbsen + Lisa ;) Så ska Bull och jag ta bussen hem då, vi är i tid... Tror vi ja. Bussen är tidig och har redan kört förbi den jävla hållplatsen och nästa buss går om 500 år!!!!! SKETKALLT OCH SKETARG! Tur är att jag har en snäll pappa som kom och hämtade oss, i Torsås. För fan vilken jävla tur, mina fötter och händer var sönderfrusna. Jag ska fanimej sova snart. Jag orkar inte sitta tjurig såhär. När jag kom hem väntade överraskning iaf :) Mamma och pappa hade köpt ett par mjukisar till mig :) huu vad glad jag blev. :)



Eftersom att jag är en sån nörd och fortfarande hänger på lunarstorm så har jag problem att välja visningsbild. Hjälp mig?
Det står stenhårt mellan dessa:


Vad säger ni? x]

Nej, nu ska jag gå, tjillevippen

Jäsning

Nu står semlorna och jäser, huu vad lång tid det ska ta då... Jag vill ju äta nu!! x[
Men men.. Spänningen stiger.. :)

Det kändes lustigt att vakna i morse, Stoffe låg inte bredvid mig:( Det kändes tomt.. Uscha..
Men han kanske kommer hit på eftermiddagsfika imorgon :) Så får väl träffa honom då kanske..!
Min underbara lilla Stoffe :)

Det snöar ute, jag vill inte cykla till Titti, ska in till stan imorgon för att hälsa på, på praktikplatsen, ta reda på tider och så!

Kan inte semlorna jäsa klart snart så jag får sätta in dom i ugnen och sen ta ut dom och sen svalna, sen gröpa ur och sen bygga ihop dom, och seeeen ÄTA dom :D Men minst 40 min kvar.. Kanske ska käka lite middag före då..

Jaja, bajs hej.

Orkar man?

Det är ju semledagen idag... Orkar jag släpa mig till Konsum och handla lite grejer till semlebak? Det är frågan, jag är jättesugen på semlor faktiskt, men inte sånna äckligt torra som man köper.. Fan asså, dom kommer uppskattas, det vet jag, men orkar jag?!?!?! Jag är för jävla lat, men jag har faktiskt fixat en hel del idag! Lagat mat och fixat ordning i ena badrummet, WOOH. Plus att jag har jävligt ont i trapezius, på högra sidan.. It sucks. :( Och inte finns det någon som kan massera mig här.. :(

Nääe, jag ska föna håret och sätta på mig strumpor, sen drar jag till Konsum asså!
Puws

Sportlovet :)


57475-183

Haha, omg det är sådant som händer när man har apigt tråkigt och Cristofer bara pratar i telefon och är osocial! Men visst blev dom tjusiga? ;) Mitt Sportlov är rätt bokat nu, det gick över dagen. ;)

Tisdag: Filmkväll hos Titti med Bull, Jenny och Titti dååe :)
Onsdag: Hälsa på, på praktikplatsen.
Eftermiddagsfika med Jenny, Bull och Stoffe(?).
Lan i Torsås hos grabbarna;)
Torsdag: Kalas hos Amanda
Fredag: INGET PLANERAT :P
Lördag: Fest i Torsås ^^
Söndag: Sova och plugga(?) :P

Sen dyker det säkert upp mer skojsamma grejer ;)
PÖSS

Joho-Jaha

Hello,
sitter för tillfället och väntar på skjuts hem av mamma.. Har inte orkat ta bussen hem än. xD Haha, iof har jag inte varit inne i stan sådär jättelänge, bara sedan 15.20.

Sov hos Stoffe inatt, det var mysigt och gosigt. Sov jättegott och han klagade inte på att jag rullade runt. :D Känner mig bara lite ofräsch nu, men får hoppa in i duschen när jag kommer hem. :) Såg på halva Italian job hos Stoffe, den är jättebra. :D Synd bara att jag missade första halvan... Bläää. Men det var ingen lång kväll eftersom att vi kom fram rätt sent. Idag sov vi länge och har inte gjort mkt alls. ^^ Det är ju lov!

Vi tog oss in till stan och Stoffe drog till Cabbe och jag till resturangen, suttit och umgåtts med Linus nån timme eller två :P Han berättade om grabbarnas trappatser i Köpenhamn i helgen. ;P Fick se bilder på Thom i plattat hår, fyy fan vilken snygging. ;) Blev även bjuden på fest, weeeey ;) Vilket flyt man har! Haha.
Sen så ska Manda ha fest på torsdag, eftersom att hon fyllde 18 år i lördags. :) En trevlig och lugn vecka för min del.:)

Jag bli sugen på mat pga mat-lukten så får väl stoppa i mig ngt, fördel när föräldrarna har resturang ibland alltså;)

Tjoho!
Cristofer ♥

Lekstuga



Jaa, jag hade tråkigt, så jag lekte med bilder lite.. buä.. Och nu har jag tråkigt... igen.. :(
Var hos Rp och fikade, hon hade bakat kladdkaka, ooh så gott :) Men var tvungen att åka hem för att käka och packa ner lite grejer, nu väntar jag på att klockan ska bli 21.20, då ska pappa köra mig till stan så att jag kan åka med bussen till Stoffe.. :) Det är mer än 1 timme kvar juu! :( Jag blir tokig! Jag är ju redan klar med allt jag ska.. blä blä blä.. Det bara pirrar i magen när jag tänker på att jag snart snart snart får bli kramad och pussad av älskling :) Weii! :D huuu, vad jag saknar honom.. Men jag ska sova i hans famn i natt :) oooh :)

Haha, nu ska jag fjolla vidare!
Puss påre

Nu har jag sagt det.

I'm sorry for what I did, but you mean everything to me.
Baby, do you want to be mine?
Cuz I'm so fucking yours. <3

Cristofer Holm, jag är kär i dig.



mihi-mihi

Jag surfade runt på lite bloggar och kom fram till en där bloggaren länkade till en sida där man kan kolla sitt älvnamn..
Jag heter Gilraen Elensar, som älva ;)
Jaa, om man skulle börja kalla sig det? :P
Eller varför inte sitt hobbit-namn? Pansy Hamwich of Buckleberry Fern.
Haha, jaa. vi kör på det. ;D
TJO

Alvnamn
Hobbitnamn

Varsågod Bull ;P

På besök på Solrosen

Huvudet är lite tungt idag och så smarta Fiona kom på att idag är det minsann kinesisk nyårsafton.. Det betyder fest ikväll igen, vilket jag glömde igår när jag pratade med Stoffe.. Men jag ska försöka hinna hem till honom eller något ändå.. Nu ska  jag ta det lugnt till 18.00, för då ska vi iväg på middag/fest.

"Jenny kan du baka in min ros.. Så att den inte....fryser?"



Update.
Ringde Stoffe, vad allt ska vara krångligt då. Ungen ska iväg till Köpenhamn imorgon? Suuck. Det var visst inte jag som hade glömt bort saker. Så nu får jag se om jag får träffa honom eller inte.. Men jaja. Ciao.

Spektakel



klänning

Heej! Jag har sytt en klänning som jag ska ha på mig ikväll! :) Kommer lysa iaf ;) Hihi. Ska in och dansa loss tills jag är genomsvett och inte orkar stå x] Sexy..! oh yeah.
Ska hämta pizza att äta, när Jenny nu vill komma... Hm.. Men annars får jag väl hämta den själv så får väl hon käka sen då, hon fastnade väl hos Johan som vanligt..Blä.
Neeej, nu är jag tamejfan HUNGRIG!

Pews.

Skolan

Är i skolan, ska ha Cad, tråååkigt..
Slutar 15.. SEGOOOT.
Men ikväll ska jag ut :D weeii!

Puss ♥

Lyckad kväll :)

Jenny och jag lagade mat till grabbarna, eller Johan fick hjälpa till sen ^^ Haha.
Men det var mysigt att träffa Stoffe, du är bra :) Fick en såndär fin ros av Jenny och en likadan fin ros av Stoffe och så fick jag en flaska med vin av Stoffe också :) Taack :) Fick ett halsband av mamma också, jättesött, tack mami. :)
Och jag tycker att jag fixar fysiken hyffsat, men det är väl upp till bevis imorgon, haha.
Nej, jag kanske borde gå och lägga mig nu?
Hoppas ni också har haft en lika trevlig kväll. :)

Pussar ♥

57475-180

Alla hjärtans dag :)

hihi

huuu, man ska vara kärleksfull och allt det där ja ;) Haha. Fiona är så fullkomligt bäst på det. ^^ Speciellt under caden "Nu tycker jag att ni är lite okoncentrerade" Jag fattade ingenting om vad han snackade om, seriöst, toleransmått, ISO mått.. DOOEH? Lite gick väl in, haha ;D Nu ska jag plugga fysik, prov imorgon.. Sen ska jag till Jenny, oh shiet, klockan är redan 16.30 typ... :S:S Jag kommer fan aldrig att hinna, får stå å laga mat och plugga samtidigt, plugga satan på lunchen imorgon också, haha. xD

Nej, ha en trevlig alla hjärtans dag, för det ska jag försöka ha :)
PUSS & LOVE
/Fiona ♥

Operahuset i Sydney



Operahuset i Sydney

Jajamen, det är det jag ska snacka om imorgon på engelska, alltså min redovisning. Mitt arbete är väl klart tycker jag, det är ingen som vill lyssna på massa små fakta.. Jag hoppas att det räcker, måste bara öva attans ikväll. Man kan ju fråga sig varför jag valde att snacka om det? Jaa, det har jag också undrat över, haha. Men den största anledningen är väl att jag är intresserad av arkitektur och design. Det är en riktigt snygg byggnad, eller hur? Idén är genialisk! Riktigt vacker. :) Sen så hade vi ju gränser om att vi bara fick välja ett ämne som fanns inom de engelsktalande länderna. dvs. Storbritannien, USA, Australien, Afrika, Nya Zeeland etc. Ja, ni fattar... Visst man kunde välja mycket, men min fantasi låg ju verkligen på botten, men nu har vet jag ju mer om operahuset, höhö. ;) Alltid något, eller hur? :) JOODÅ.

Huuu, nu är det bara att öva in det och plugga fysik kvar, MVG nästa!! ;D Haha eller inte. Men det blir nog super får jag iaf hoppas. :) Neee, nu vill jag ha mat.. Morsan kom hem...?!
BYE

Bild: Sydney Opera House

Hemma och det är sååå skönt :)

Alltså hemma är väldigt bra, jag älskar att bara dega hemma, det är nog min favoritsysselsättning xD
Haha, fan vad tråkig jag låter. Men det är det man längtar till mest, att få komma hem och lägga sig i sin säng. :) Kort skoldag idag, väldigt skönt, satte mig på biblan i skolan för att fixa klart engelskan, men med min vanliga tur så är skrivaren trasig, så jag kan inte fixa overheadbilder som jag ville... :( It sucks..
Men fick OH-film av min snälla lots Anders :) Så jag ska fixa med det alldeles strax här hemma. :) Sen blir fysikplugg! Annars kan jag inte umgås med Stoffe imorgon, vilket jag SKA. :) Så lilla fröken Fiona får ta och fixa detta idag. :)

Har beställt ett par svarta jeans nu! :D YES! Hoppas de kommer tills fredag, så jag kan använda dom när jag ska ut. :) Imorgon blir det min rosa klänning från Gina Tricot, jag ska se söt ut. ^^ Haha. Får se vad Stoffe tycker om min klänning... Imorgon är det sovmorgon, så det blir till att öva på redovisningen, kommer vara så sjukt nervös.. MEN FAN FIONA! Tänk positivt, det kommer gå AAAAASBRA. GO GO GO! Du fixar detta ;)

Nee, får väl sätta igång nu då...
Ciao Puss!

Dagens!

57475-176Såhär ser en sjuk, trött Fiona ut! xD EXCITING.
Haha, jag satt och pratade med Bull på msn.. Det slutar nästan alltid i skratt! Speciellt när man varit hemma och degat hela dagen.
Här var iaf våran konversation (Vi snackar om en kille som är dum):
Jag - faaan, jag ska slå den dumma ungen i rumpan.
Bull - gör det
Jag - jag vet inte vem det är, fast om jag slår alla så slår jag ju honom iaf XD
Bull - haha det är bra :P
Jag - Yes ;P
Bull - Haha
Jag - jag är intelligent, jag borde gå med i MENSA!
Bull - Fiona, det är fult att ljuga...


Jomenvisst, men jag är faktiskt intelligent ;)
Haha, för fan vad jag är trött, fastän jag bara har sovit idag. Borde sova.
Hejsvej!


Sjukling

Nej, idag är jag hemma och inte i skolan. Usch och blä och fy. Min mage är kaos och har typ bara sovit. Sov hela natten, skönt det iaf. Min hals mår inte så bra heller och huvudet väger bly. :( :( Ska det verkligen få vara såhär? Suck.. Jag har försökt att plugga lite, men det går inge vidare.. Måste fixa min redovisning tills onsdag, har iaf alla grejer hemma.. Och sen är det förbannat fysikprov på torsdag... Skit också. Kanske ska käka lite dextro och bli pigg? Ingen dum idé va? :) Ååhå..

För alla ni som hade glömt det, så är det Alla Hjärtans Dag på onsdag.. Hm.. Jag ska köpa massa rosor och spraya dom svarta och ge dom till folk. Mohahaha. Ni vill inte vad som rör sig i mitt huvud. Höhö. Ne får se hur jag ska spendera den, eftersom att jag har skitfysikprov dagen efter blir det väl skitbra. BAJS.
Nej, nu tror jag att jag ska bli lite pigg..
Bye

Puuh


ljus

Söndag, söndagar är sega, otroligt sega. Jag borde egentligen studera, men har fan ingen ork alls. Försöker koppla av, fryser och är hängig, typ en deg. Kanske ska ta och dricka något så jag vaknar, eller ta en dusch? Baah, jag orkar inte resa mig upp ur stolen, seriöst. Det är alldeles för jobbigt. Sov inte mkt i natt, låg och vände och vred på mig, svettades och massa, uscha.. Stackars Stoffe fick stå ut med mitt vridande och vändande.. Nee, till helgen ska jag supa mig full och må bra.. Nu under veckan blir det bara massa plugg och tänk.. Jag behöver tänka, få saker klart för mig. Jag vill bara inte såra.. :(

Nej, nu ska jag sitta i mina tights och fleece med en kopp varm choklad. :)
Puss

Jobbat!

Hejsan :)
Idag har jag jobbat! Sitter fortfarande på resturangen, för jag väntar på att bussen till Stoffe ska gå. 30 min kvar tills dess... Tänkte att jag skulle fördriva tiden lite, Jenny ringer nog mig sen under bussfärden så det är lugnt. ;P

Jobbet var lugnt idag, inte så jättetrött! Men Linus tyckte jag såg trött ut, haha. Har stoppat i mig lite dextro energy ;)Oh yeah. Haha. Men det blir lugnt ikväll, mest slöa hoppas jag, om inte lilla Cristofer fått för sig att vi ska göra något jobbigt, men det tror jag inte.^^ Han är så snäll så. :)

Jaja,see ya!
Ciao!

Fredagskväll och lite huvudvärk

Fredag är det och jag har lite huvudvärk.. :(  Får ta mig en Ipren, så jag klarar kvällen, helst innan morsan kommer hem, annars blir det liv i huset "Varför vilar du inte istället?!" bla bla.

Så nu var det gjort. :)
Sen kommer Jens och Titti hit, vi ska kolla på film och ha det trevligt. :) Billigare och bättre alternativ än bio. Haha. ^^ Skulle kanske ha gått på "Linas kvällsbok" med Becka, Manda och Rp. Fast Jenny och jag pallade inte. :P Stoffe kommer inte ikväll heller. :( Blää.
Men får träffa honom imorgon. :) Sova hos honom i hans famn hela natten. :) Aaaw. Längtar nuuu redan!

tyckerom

När kommer min käre mor? Vi skulle ju äta.. Fiona har ju redan varit duktig och gjort köttfärssås. Hm-hm...
Hon kommer väl förhoppningsvis snart. :)

Puss :)

I'm so Yours

Jag har fått praktikplats, oh vad jag är glad! :D Ska praktisera på Vallmo Arkitektstudio. :) Kommer bli jätteskoj och bra. :) Ska in dit nästa vecka och presentera mig och så. Lite nervöst faktiskt.. iih.

Igår åkte jag ut till Trekanten, eller Vasstorp då, till Stoffe. :) Busschaufförerna är jävligt tjuriga. xD Men men, det gick inte att klampa ner på mig inte. När jag kom fram hade Stoffe ritat ett "F" i snön. :) Naaaw. Sen gick vi hem till Stoffe och bara mös. :) Jag tycker om dig Christofer, mycket. :)  Och nu är jag förkyld, för han var sjuk så nu har han smittat mig, blää. Men det gör ingenting, för han är så underbar. :) Gaaah, vad jag är fjollig! Haha.

Nej, ska väl göra min filmanalys nu... :( Inget Broadway för Fiona ikväll, alldeles för seg för det..
Pussar

Lite snabbt?

Vafan känner jag egentligen? När man ser de negativa sidorna så blir man så förvirrad..
Nee jag vet inte längre, alla människor har negativa sidor, men jag är så rädd, så rädd för att det ska bli fel.
Igen.
Nej, jag måste gå ut och tänka... Det finns inte tillräckligt med syre här inne för det..!
Mys vidare i värmen Du. Inte jag. :)

Praktikletande i all ära.

Det suuuuger!!! Ingen tar ju emot, antingen fullt eller för lite personal eller för mycket personal! åh :(
Jag vet inte vad jag ska göra alltså, måste få tag i något ju!





Sket i bloggandet, tog tag i praktikletandet, ännu en gång..
Ringde en tjej som verkade positiv! Har mejlat henne nu, så nu väntar jag på svar! HOPPASHOPPASHOPPAS på att hon vill ta emot mig nu. :) Håller verkligen tummarna!

Idag köpte jag en rosa klänning på Gina Tricot, jättesöt! Ska nog beställa lite kläder från Ellos, 2 klänningar. ^^ Och sen ett par jeans från Caliroots. :) Jag behöver nya kläder! Haha, jag är inne i min shopaholic-period. ;D Väntar på mitt paket från H&M också. hihihi! :D

Pussar!
FIONA ÄR GLAD OCH LYCKLIG! :D

Fiona passar inte ihop med boxning, no way

Vi hade boxning på idrotten idag, föööör fan asså! Det var askul men sjukt jobbigt! Nu skakar mina armar satan, skulle sätta på lite mascara, det gick inte, skakar sjukt mkt. :( Gör ont vid biceps... :( Skitont, ska alldeles strax lägga mig i sängen paralyserad, morsan kommer hem med pizza sen, haha :D Gott det.

Efter skolan skulle jag jobba lite för att farsan har dragit till sthlm på kurs, haha med mina skakande armar gick ju det asbra, sen kom Linus, Mattin och Rickard in när jag for runt som en höna xD Timing liksom. Men det gick ju ändå!

Jag ska visa Stoffe vad jag kan nu. xD Imorgon är det idrottsdag, då blir det ju-jutsu xD Hahaha! Asskoj för fan, passa er för mig i framtiden ;D Fast, nee det är med att slåss är inte riktigt min grej, men jag kan ju lite nu minsann. ;P

Nu ska jag beställa pizza åde, och sen lägga mig i min säng och klaga. :P
Ciao!

HIM

Stoffe busfröet har tankat hem musik på min dator, HIM denna gången. Har hört talas om dom men det har aldrig verkat vara något bra, men det är lugn softmusik asså. :) Kan ligga i sängen och nästan somna. ^^
Fast det är mest en låt jag diggar. xP Haha. Close to the flame heter den iaf, lyssna på den ni. :)

Idag har jag ätit massa mat, haha och sen var jag hos Jenny en runda :) Somnade i hennes säng när hon åt, hahaha. OMG, jag var astrött. :P Sen skulle Jenny träna så jag drog hem. Då ringde Rp, sådär några timmar senare, gutt! xD Aja, mina kusiner ska komma hit och käka så får se om jag hinner umgås med Rp senare. ^^

Nej nu ska jag lägga mig i min säng och filosofera och vänta på mat. Haha, fan vad jag äter. Ditt fel Stoffe. :P

Pussisar

Sjunga är typ det bästa som finns! :D

Igår var vi hos Nilla då. :) Det var jättetrevligt. Hihi. Jenny vann pokern. ;) Grats honey! Jag och Stoffe pallade inte spela så Nilla fick spela på våran. Den kom 2a. ^^ Så fick tillbaka mina pengar, det var ju bra. Haha. Så när Nilla spelade så sjöng jag med till radion och Stoffe fick lyssna, tss. ^^ Jag kunde nästan alla låtar! :-O Haha, geek. Men till mitt försvar så var det mest gamla låtar. Typ från den tiden då jag lyssnade på radio, hehe. :) Så igår kväll var lugn och mysig. :) Så jag var hemma vid typ 02.30, haha, mamma och pappa tycker jag är tokig som kan fördriva tiden så länge. :P

I morse vaknade jag av att brorsan sprang runt och grejade. :S Så jag var uppe ur sängen vid 10, kunde inte somna om.. :( Baah, jobbigt. Så jag har städat mitt rum, hahaa! ´Det första Fiona gjorde på söndagmorgonen var att städa sitt rum. ;D YEY.

Nej nu är jag hungrig och vill ha mat!
Pöss!

Jag tror jag gillar dig.

Löörredag :)

Har jobbat hela dagen tills nu! Puuh, är rätt trött, haha!
Vedde påpekade det, träffade henne och My på bussen. :P
Det var inte särskilt tungt att jobba, men så jävla tråkigt! Baah.
Haha. :) Snart ska jag sätta igång och göra mig i ordning!
Ska till Nilla, blir pokerkväll ikväll ju! :P Fast Fiona, Jenny och Stoffe ska nog inte spela så mkt. :P
Haha, men vi får väl se, lär ju inte vinna om jag och Stoffe vinner så tycker jag vi ska gå på bio. ^^
Jaja, jag blev genast på jättebra när jag satte igång R Kelly - Worlds greatest. :)

Ha en super-underbar kväll!
TJAAA! :D


57475-173
57475-173

Finfredag :)

klänning

Är inte klänningen bara totally gorgeous?! :D Det tycker jag! :D Den är från Camilla Norrback.
Aja, idag blir det mysfredag med vänner! :) Ska jobba imorgon, så det blir så :)
Idag var det den segaste förmiddagen i skolan på lääänge. Jag fullständigt dog på Caden..
Seriöst, det finns inget tråkigare... Genomgång på genomgång, sen när det inte funkar får fan iaf inte jag hjälp, tur att man har My, Martin och Robban. :P Alex också ^^ Hade dött annars. Haha, fått typ panik och börjat lipa. Det är fan inte lätt med cad! ;)
Aja, efter skolan gick girlsen in till stan och så fikade vi, vi träffade på Anton och Alex, så vi fikade med dom också :) Det var trevligt och gottigt. :) Hihi, sen gick vi lite på stan och så.
Nu är jag hemma och ska äta lite till. ;) Hahaha. Sen ska jag iväg till My, kolla på film åde. :)
Nej, nu ska jag inte mala på mer!
Ha en trevlig kväll, för det ska jag ha! :)

Pussar.


Fullmånen lyser så klar.

Och jag sitter här inne, fastän det är fest och allt ikväll. Jag orkar helt enkelt inte, är alldeles för trött.
Praktikplats-letandet går inte bra.. Har ringt flera företag idag, men alla har sagt nej. :(
Nu vill jag bara ligga och gosa med han.. För att bli på bättre humör och bli varm.
Jag fryser sjukt mycket.. :( Inte bra, David påstår att det är fel på mig bara för att jag fryser.
Pyttsan säger jag, det är kallt helt enkelt!

Jag har matteläxa att göra också, men bara hälften kvar, tack och lov!
Huu, jag är trött!
Snön är nästan helt borta nu, bara is och slask kvar.. Synd det, men men. Då kommer väl sommaren snart får man ju hoppas. :) Kollade på bilder från i somras, då tyckte jag att jag var blek men om man jämför nu med då så var jag banne mig brun. ;)

Nej, jag ska klä på mig lite mer kläder och sätta igång med matten nu!
Jag är ambitiös idag. ;)

Ciao!

RSS 2.0