I will love you until i die.



rubrik.

Dagens Outfit




Tjabba, pappa fyller år idag! Grattis papi <3 Jag har på mig dagen till ära, tisha från H&M och shorts från Gina Tricot Örhängena är från Forever 21, armband från Glitter och Cocoo. NICE nu ska jag kila vidare, toodieloo.

monday, bläääH

Himla fin helg har jag haft :) avslutade med mys i parken med min pojke :) Hände grejs på jobbet, blev ledsen så gick hem till Filip och sov en natt till, Stoffen följde mig. tack. Idag är jag sådär, nedstämd.. älsklingen är på jobbet, jag sitter här ensam i lägenheten, käkar mackor med jordnötssmör! Längesen.

Senare ikväll ska jag jobba, suck vill verkligen inte. Sen efter det som hände igår känner jag att det bara är trist för att det finns så många idiotiska människor som tror det är OK att bete sig hur som helst. Får inte igång Filips tv, så jag får surfa på you tube eller nåt. Puss.

Hos Filip :):)

Igår var vi ute en sväng, blev kort! Tog taxi hem till Fille med Johan, My och Micke vid tolv-snåret :) Satt och chillade, gick upp halv elva idag för att jobba på Spresso Bar, ja på min lediga dag, nästa helg då ska jag verkligen försöka vara ledig! Ikväll ska Filip och jag laga mat! Det blir Spaghetti Bolognese (aka Spaghetti med köttfärssås) Haha. GOTT! Ska baka kladdkaka, käka chips åde! Hahah fettintag på hög nivå. Vi skulle egentligen gått på bio, sett den nya Batman, men det var fullt :( Eller det fanns bara dåliga platser kvar. Så det blir hemma-mys istället :D

Nu ska jag börja baka kladdis, sen laga mat :) Älskling sitter och lirar nåt bilspel här bredvid, ska locka ut honom i köket, ha en underbar kväll! PUSS

MY GOD!

Började med körlektion i morse, som gick super! Äntligen känns det ok! Sen när jag kom hem var det ett jävla ståhej med internet, det trådlösa fungerade inte... SUCK, hata. och eftersom att jag är "datasnillet" här hemma, så måste jag göra allt. HATA x2. Satt i Tele2's support i 1 jäkla timme!!!!!! :( Till slut fick jag mammas XP stationära dator att fungera med trådlöst, jävla Vista skit. :(:(

Ska iaf ner på stan, det är ju marknad, ska handla godis och luncha med bästo :) Ska försöka slänga in en dagens outfit! PUSS.

HELG! Efterlängtade helg!

Har inte kunnat uppdatera pga att mitt internet inte har varit i funktion, blä blä. Men så är det! Har nog tappat lite lust till att blogga, kommer väl snart igen. Kommer befinna mig hos Fille i helgen, tar med kamera-sladden åde så att jag kan uppdatera ordentligt om jag känner för det! Ja, så är det iaf.. Ska nog sova snart, otroligt trött, jobbar så himla mkt! Jaja. puss på er.

ORDBLAJJ

Vaknade bredvid Filip hemma i morse, spelade monopol igår på vår mysiga altan. Fille vann, jag, Linus och Franckie loosade, haha. Jaja, får unna sötnosen det ;) Inatt kunde vi inte sova, så vi markerade alla filmer vi har sett i min bok 1001 filmer du måste se innan du dör.

Lät Fille ligga kvar och sova, så pratade med mamma och helt plötsligt ringer älsklingsDavid, gissa om jag blev glad?! :D:D Har inte setts eller hörts sedan studenten, sötnöten. Han ville beställa lite mat och samtidigt prata med mig :) Te05a måste verkligen ses snart igen :)

Jenny tittade förbi och precis när vi skulle sticka iväg och handla inför grillkvällen på lördag ser jag att jag har missat samtal från ett nummer, ringer upp och Tony svarar, han frågar om jag vill jobba!! Så ut kör Jenny mig till stan och jag jobbar 2 timmar på Spresso Bar, svettigt, inte så himla nyduschad och fräsch längre, haha. Sen handlade jag och Jenny :)

När jag kommit hem chillar jag järnet och sen när jag slår mig ner vid datorn och loggar in på msn plingar det till, kusinen har skickat iväg paketet från Forever 21 och det landar här förmodligen den 22e, nice nice nice. Han betalar frakten, så jäääääävla snäll!!! TACK TACK TACK FRANCO, or should i say THANKS THANKS THANKS THANKS! I really owe you!



pics från utgången i onsdags

yeeeah, jag vet att jag är slö som satan, men är man bizi så är man! Här kommer iaf lite bilder från i onsdags på KM, shiet vad mkt känningar det var! FETT NICE! :D


Träffade sötisparet Lisa och Thom


Bästo var där med sin grabb Johan ;)


Min Filip ♥


Samuel och Anton! :D


Thommen och jag hihihi


Linus (typ min storebror) och Fille


Jag och Martin :):)

Jag hade sepeont i magen :( Så Filip och jag drog hem vid halv ett, en helt super kväll, hade dock vart mkt bättre utan magont, sånt man får ta!

Onsdag - quality time with bästo :D

Jenny dök upp här vid tolvsnåret och vi tjattrade mest, planerade grillfest, begav oss till Konsum för att köpa till lunch :) Det blev matig tonfisksallad med keso! NAAAAMNAAAMNAAM :):):) Till efterrätt jordgubbar med lightglass, helt underbart gott :) Här är lite pics åde dåva ;)






yikes!

dålig update, jag vet! Fille ligger och sover inne på mitt rum, så jag kan inte lägga in bilder, gör det snart. Ska väcka honom om tjugo, mohahaha. Pusss.

Full rulle

Jobbat igår och idag då, igår var det en del folk! WEIII. Jobbade själv på serveringen, blev lite svettigt, haha. Sen vid tolv-snåret hämtade jag upp mitt charmtroll (jag körde, hehehehe) och vi spelade lite sims och kollade på two and a half men :):)

Vaknade upp med Fille, vi tog det lugnt kollade lite på TV, sen var jag trött så jag sov 1 timme och han spelade Sims. Sen jobbade jag, nu sitter jag här mest och degar, ska väl spela lite sims jag med :)

PUSS

Dagens Outfit



Tee stadium, (gammal!!!) shorts Vero Moda, diadem Glitter


(schack) MATT

Är sjukt matt idag, ögonen är tunga. Har ändå hunnit med lite, frukost, varit hos My en vända, tvättat, hängt tvätt och vikt tvätt. Jag är duktig idag! Vill bara slänga mig i sängen och sova lite till, men jag tror att Filip kommer snart.. Senare ikväll ska jag jobba! Ska plocka undan lite på mitt rum, sen slänger jag upp en dagens, väldigt slappt dock. Puss.

Ledsen och sur :(

Åååeh, klockan är för mkt, borde egentligen slå mig själv i huvudet och lägga mig typ. Är bara ledsen och sur, h*n sa det så fel och nåt ont om h*n så blir jag ledsen. Det är bara så. förstå?! (ohnej) Försökte ringa mina bästa kompisar, de ligger och sover, såklart. Klockan är mkt, ringde för 20 min sedan. Hjälper inte. Blir mig själv och mina tankar som får fixa det, sömnen också givetvis. FAN.

Högskolan i Jönköping?

Jag kollade på studera.nu och såg att jag kommit in på Medie- och kommunikationsvetenskapligt program på Högkolan i Jönköping, när jag sökte klickade jag bara lite, någon som vet något om programmet?! Kom även in på en kurs Textilt Skapade på Uppsalas Universitet. Jahaja, what to do?

Brännskador och full i magen!

I torsdags grejade Filipen min med min blogg, så nu är det rakt och fint :):)

Igår var jag först på stan med Alis vi fikade och var trötta, haha! :) Sen åkte jag buss till Filip från stan (haha japp latmask nr 1) Han och Bibbi lagade mat till mig, mumsigt, tacos :):) Hanna och Åge joinade oss så småning om :)

Sedan gick Filip och jag in till stan för att gå på bio, sötnosen hade bokat till Narnia :D Helt nöjd med det valet, inte alls vad jag hade väntat mig dock ;) Haha. Efter gick vi och hämtade vi 2 and a half men på Table och vandrade hemåt i solnedgången, myspys. Vi käkade rester från middagen och mös framför 2 and a half med, somnade gott i Filles famn.

Idag har jag jobbar på Spresso Bar! Sen köpte jag sushi och råkade hälla sviiiiinvarm misu-soppa på min hand :(  Har fått en liten blåsa, böhö :( Nu städar jag mitt rum i väntan på att Nilla ska komma! Ikväll blir det middag ute på Stekhuset med Fille, Jenny och Johan! Därefter monopol-mys på min altan!

Hoppas ni får en lika trevlig helg som jag! :D
PUSSSSSS

Hemkommen!

Åkte aldrig hem igår, fann det jobbigt att sätta mig på en buss hem i arbetskläder och utan musik.. Jag är typen som inte lyssnar på musik högt med mobilen, usch störigt för alla andra. Så jag bad min lilla Filip att hämta mig hem till honom istället, tillbringade natten där, vi såg på The Omen, scary film. :-O Men det gick bra ändå :)

Sen idag har jag träffat Bamse ♥, han är världens bästa vän, kan inte annat än tycka om honom! Fy fan vad jag hade saknat honom, den enda som är typ vettig att snacka högskola med ;) Kommer bli jobbigt till hösten om han flyttar, bläääh. Sen jobbade jag, skar mig på persiennerna när jag skulle dammtorka dom.. :(

Nu ska jag lägga mig i sängen, lyssna på musik och scrappa, eller framför tv:n och scrappa. Puss.


Dagens Outfit



Känner mig bekväm i mina glasögon idag, skönt att slippa linserna. Har på mig en top från H&M, leggins från Bikbok, skärpet minns jag inte vars jag har köpt och kjolen ahr jag sytt själv! Ska dra på mig en tråkig cardigan och mina vita converse också! Måste rusa!

TWO and a half MEN

Iaf, tisdag idag. Vaknade upp och snoozade sådär 4 ggr. YEAH. Ringde Jenny, somnade om, gick upp typ 10 min innan hon kom. haha. Vi tillbringade förmiddagen med skitsnack, pizza (för min del) och 2 and half men. Älskar den serien! SÅ SJUKT ROLIG. HAHAHAHA! :D

Har fått mina bilder från postfoto.se (reklam tssss) snabb leverans, as always. Så ikväll blir det pyssel med fotoalbumet :) Bilder från midsommar framkallade, läckert!

Nu ska jag göra mig i ordning, ska träffa Robbie och Erik på Table innan jag börjar jobba! Kanske hinner slänga upp en dagens! Pusss.

Äntligen!

Hej!
Har inte velat blogga pga. att jag sabbade min bloggdesign, men äntligen har det fixat sig, efter en hel del trixande! Ska be Filip göra lite fler justeringar som jag inte vet vars jag hittar. Planerar bloggflytt, någon som vet om man kan flytta med gamla inlägg? Vore tacksam för svar. Har sepeont i axlarna så ska lägga mig och sova :)

Sov gott allihop! Imorgon är jag tillbaka med massa blogginlägg ;)
PUSS!

damn i'm falling

även om jag inte vill så tror jag att jag gör det? när man tror att allt är bra så händer det något, alltid. fast även om jag bara vill rusa där ifrån ibland så faller jag verkligen, eller? näe jag vet inte, fett mkt ordblajjj.

sabbat

Japp, jag sabbade min bloggdesign igår, yey. Skulle byta, men så började det att krångla osv...  Filip ska hjälpa mig imorgon, om han inte är bakis efter ikväll, vilket är rätt stor risk då människan 9½ av 10 ggr blir bakis dagen efter, bah.

Idag har jag jobbar lunch! Gick bra, inte alls mkt folk... :/ Men skön start.. Har fått schema så jag börjar ordentligt nästa vecka.

Ikväll ska jag umgås med Jenny, vi ska baka och slöa framför teven! Just nu skickar jag in bilder för framkallning, därefter ta en svängom med dammsugaren. Ha det fint sugarpies! Puss

Igelkotten söööötis


Kolla in denna sötnosen, höll på att köra på den när jag kom hem i mörkret en natt, han hade parkerat sig mitt på uppfarten, haha. Idag är han på promenad, supersöt, jag har döpt honom till Sigge.

Förlåt!

Dålig update jag vet! :( Sorry. Igår kom Titti sen, vi bestämde oss för utgång, jag var sjukt sur och irriterad, onsdag = ½ priset på da alcohol. nice. Så vi gjorde oss i ordning och jag såg ut såhär:




















Pappas gamla skjorta, linne på Gina Tricot, gråa leggins från BikBok och mina nya pjucks från Roots. Skärpet är mammas gamla btw....

Jag och Titti Cyklade in mot stan efter ombyte och sminkning och matintag. Mötte upp Jenny och Johan utanför KM (typ) Vi satte oss och sen kom Linus, förflyttade oss till Seven (väääldigt långt) drack mer, sen började vi tappa folk jag och Linus kvar... Sen kom WILLE!!! Ååååh sicken hunk han har blivit! :) Saknat honom faktiskt sen kommer även kexet Stoffe :)


Vi gick vidare till Mollys runt stängning vid KM, satt där till en stund efter 2, då var jag litegranna full, ehe. Stoffe fick följa mig en bit mot Filip, haha.


Hos Filip möttes jag av Cola, thank god for inventing that! ♥ Kamerablixtar och en hel del gos. :) "sov" där inatt, sover rätt dålig när jag är berusad, haha.



Fick två sms tätt på morgonen, skjöt upp ur sängen när jag fick sms av Jenny, vi skulle umgås för att sola och bada, det hade jag totalt glömt bort, så det var bara att sätta på extraväxeln och cykla apa hem och sen till Björkenäs, pjuuuh. Hade det trevligt med bästo på stranden, hoppas att jag fick lite färg :)



dagens outfit



Slängde mig i sängen och somnade när jag kom hem. bla. drog av mig allt så orkade inte sätta på mig skorna för att fota dagens outfit.

♥ Tub-klänning med smock - Gina Tricot
♥ Gladiatorsandaler m. nitar - Vagabond
♥ Väska - Wedins
♥ Armband - Miss Dee


mina nya små älsklingar <3



Så himla fina och sköna att gå i, man gungar fram lite sådär :)
REA 349:- !!! på Euro Sko, märket är Roots (Ord. pris 699:-)

Teorin avklarad

FY FAN! Jag klarade det, för er som inte förstod gjorde jag det i morse, jag blev fasen godkänd! Fick typ världens sämsta frågor och höll på att bryta ihop, but yes I did it!!!!! GRATTIS MIG! I present till mig själv har jag köpt ett par jättefina skor, ska ut och plåta dom i solen nu, puss.

Dagens klädsel


Klänning Carling, diademet är så himla gammalt, har bergis fått det också.

Eddie Klint = snyggsnyggsnygg


Jag vill åka till Sthlm nu! Se alla modevisningar, det är ju modevecka. Denna snyggingen tackar man inte nej till heller. Eddie Klint.

Utgång någon??

Hör upp vänner mina, sugna på att festa? Jag är aaassugen, Vallen imorgon, dansa hela natten, sjuuukt sugen... Men tyvärr är mina planer för imornkväll myskväll med Filip, kanske att jag kan fladdra lite med mina ögonfransar och övertala honom att följa med... (AA) Förutsatt att annat folk vill hänga med of course ;)

Iaf är jag glad, fordonsfasen går bra :) klarade det på det 3e testet, då måste jag ju säga att för att få godkänt på min körskola får man bara ha 10% fel, dvs 7 fel av 70. jag hade precis det, FETTTNICE. Måste repetera de andra faserna när jag klarat 2 ggr till, då känns det säkert, fan jag hoppas verkligen att jag klarar det!


67 av 70, jag är KUNG :D

RSS 2.0