Dagens outfit


♥ Klänning - Forever 21
♥ Skärp - mammas gamla
♥ Flätat hårband - Cubus (syns inte på bilden :( )
♥ Armband - Studentpresent från Jenny :)

Solen skiner och det är underbart väder idag! :D Blev ingen powerwalk :(:( För att familjen vill inte till stan och fika innan pappa börjar jobba. Jag får gå ut och gå senare, med Fille, eller Jenny?! :D Hihihi. Blir fika på Kullzenska iaf :) Ha en underbar dag, ska föra bilddagbok hela dagen, lägger upp sen :) Puss!

Stretching = Love

Har stretchat min kropp, så jääääävla skönt!! Ska fråga min bror om han vill hänga med ut och powerwalka imorn på morgonen, blir skönt, måste blir mkt sundare, ta hand om min kropp! Har gått upp jättemkt de senaste 3-4 månaderna, mår inte bra, ska tvinga mig själv att röra på mig mer, det känns verkligen att man inte håller igång. Flyttar jag till Oslo med de jag tror jag ska flytta dit med kommer livsstilen ändras, hela bunten är grabbar! Hahah men även träningsnarkomaner :) HÄRLIGT! Längtar faktiskt, hoppas alla hänger med nu, speciellt min älskade Robbie :)

Ska joina familjen framför tv:n  nu! PUSS

Din kropp gör mig svag


ja. jag älskar hans kropp, inge fel med det. min pojkvän.

Jobbsökande!

Letar jobb i Norge, vilket är svårt när man är i Kalmar...! Baah. Men har skickat massa mejl om lägenheter! Det jobbiga är att jag inte vet hur många som ska med, svårt att kolla efter lägenheter då. Är helt slut, ska nog lägga mig snart faktiskt.. Iaf, någon som har jobb till mig i Norge?! :D hahah.

Natti

Illustration


Inte utan min Filip <3

När tjejorna hade gått efter en underbar myskväll med en himla fin film, Att flyga drake, ringde jag det bästa jag har och frågade om han vill sova med mig och det ville han :) Jag har världens underbaraste pojkvän! Han hade egentligen redan packat och tänkte cykla hem till mig och överraska mig. :) Jag åkte och hämtade honom med bilen istället och vi såg på Juno och käkade resterande snacks (nästan) :)

Vi kom iväg till stan i hyffsad tid, vi var inne kl:12!! Yeaah. Vi lunchade och sedan gick vi till arbetsförmedlingen, kolla jobb i Norge. Kärringen som var där var grymt otrevlig. USCH! Tänker inte gå dit någe mer iaf..

Ska äta upp mitt goda päron och samtidigt kolla efter jobb i Norge! PUSS :*

I natt drömde jag

Jag drömde om kanelbullar! Nilla hade bakat, som hon brukar göra ;) Saknar min lilla Nilla :(:( Ska åka och hälsa på henne nån dag när hon har börjat skolan ordentligt och så :)

Ikväll blir det filmmys med Jenny och My :) Har hyrt Att flyga drake och Juno, inte sett nån av dom, blir bra! Ska nog se Juno med Fille, vi hinner nog inte se båda två! Ska hänga en tvätt nu, så blir mami glad! puss på er!

Dagens klädsel



Top - H&M
Kjol - Forever 21
Strumpisar - Åhléns
Skärp - Mammas gamla
Mina svarta skinnballerinas från Bianco

Ska cykla till stan för att träffa My nu!

PUSS

Dagens klädsel


Fille tog en heeeel del osmickrande bilder på mig, hahaha. Detta var dock den bästa. hahaha. Jag har på mig ett vitt linne på H&M, kort tee från Sanna Kumlin, shorts från Gina Tricot, fjäderörhängen från Forever 21 och svarta skinnballerinas från Bianco. Väskan är köpt i BCN.


Fille och jag ska se klart på Lejon Kungen, tog paus för Fille skulle hjälpa mina föräldrar med ljudet till Tv:n. Nu vill han att jag ska lägga mig i sängen och se klart på filmen! Ha en fin kväll! PUSS

Morgonsol

Solen skiner idag :) Efter det dåliga vädret i helgen är det så himla härligt! Har vaknat utan huvudvärk också! :D Ska snart åka till jobbet! Lunch och kvällspass idag minsann, kommer vara helt slutkörd! Ska be älskling att ta foto på min outfit senare :) Nu ska jag sminka mig samtidigt som att jag kollar på Aladdin :)

Ha en fin dag!

PIEEE! :D


Min bror ville baka paj, äpplena i vårat äppelträd är mogna, gudomligt goda! :) Såklart var det sedan jag som fick baka, allt... Han vispade vaniljsåsen, sen drog han, typiskt.. Så nu mumsar jag på det och hoppas på att fille ska ringa, annars ska  jag snart krypa ner i sängen, läsa GG och sedan nana :) Imorgon ska jag jobba hela dagen, måste vara utvilad till tusen! PUSS♥

Love at first sight


Jag vill ha dessa underbara skor. Jag ska bära dom till allt. jeans.klänning.kjol.shorts.allt! Älskling, om du ser dom här så vet du vad du bör göra ;) Vagabond, 1200:- Så himla värt det!

B&J



Vaknade med huvudvärk, har gnisslat tänder hela natten så inihelvete, älskling fick hålla fast käken tills jag vaknade och fy fan vad det har slipats bort av tänderna, måste ringa tandläkaren. Iaf så åkte vi till Citygross och köpte frallor, mumsigt. Gjorde köttbullemackor :) Sen såg vi avslutningen på OS. Köpte en B&J, min nya last, ville prova coockie dough, men fanns inte :(:( Så det blev denna, tyvärr är den inte så god.. Nu ska jag lägga mig och vila tror jag!

PUSS


Natti


Nu ska vi gå och lägga oss :) Natti natti.
PS. har massa bilder på G!!!

I wish..

Jag önskar verkligen att jag hade mer tid och ork till att blogga, som förr i tiden. Jag som älskar att klä upp mig och verkligen brinner för kläder..  Det är nästan bara Filip som ser mig i andra kläder än mina arbetskläder, det är så tråkigt.. Han säger alltid att jag är söt och fin, vare sig jag är riktigt fint uppklädd eller om jag har myskläder och chokladglass runt munnen (vilket händer allt för ofta! hah). Han tycker det är synd att jag inte grejar lika mkt med det längre, och jag ska hitta tid och hitta på mer saker om dagarna, så jag får klä upp mig!

Imorgon ska Filip och jag till Beijer, även IKEA, det vet han inte om än, men jag ska köpa ramar :) Så då ska jag klä upp mig :) Annars har jag mest jobbat, igår hade vi vinprovning på restaurangen, jag är tyvärr ingen vindrickare, trist.. Men alltid skoj att smaka lite, kanske hitta något gott!

Nu blir det Gossip Girl, Filip diggar det med förstår ni ;)
Pusss

Onsdag

Idag är det onsdag, är trött och mätt, stoppat i mig en riktigt god bakad potatis med laxröra :) Idag har jag jobbat hos TOOOONY ;) Det var lugnt och chill, imorgon blir det jobb hos Tony på fm/em och Table på kvällen :) Cashen rullar in iaf ;) Väntar på Fille, han är inne i stan och letar present till sin far. Sen ska vi åka hem! Funderar på att gå in till stan och möta upp Fille!

PUSS

Äntligen körkort!!!!!

IDAG kl 15.30 hade jag uppkörning, som gick finnemang, körde riktigt bra :D:D Så himla glad, mamma var så himla stolt, helt galen :) Sen jobbade jag, läääänge, till 23.00.... En av de sista gästerna beställde 1 pizza och en oxfilé. helt sinnes, han åt upp allt!!!! En oxfilé med 200gram och fyllning på pizzan på ~120gram plus deg, JISSES. Han va mätt sen ;)

I helgen har jag varit på fest, himla trevligt att träffa massa söta trevliga tjejer :) Sen blev det KM, och en släpa på en full pojkvän hem med en kasse med mat. Detta hände i fredags.

Lördagen var desto lugnare. Fille och jag åkte ner på stan! Jag köpte en skiva, Veronica Maggio - och vinnaren är... Himla fin :) När vi shoppat och så gick vi till min älskade restaurang och käkade mat, sen tog vi promenad hem till Fille och lyssnade på min skiva :) Jenny och Johan hämtade upp oss på kvällen och vi handlade mat till oss! Sen blev det Tv-spel och filmtittande hemma hos familjen Chaeder ;)

älskling -  jag - söt påse till min tripple chocolate fudge cookie, hos Tony såklart!

I söndags var det bara att hoppa upp, käka frukost och sätta mig i bilen och övningsköra! Därefter jobbade jag några timmar. På kvällen stängde vi tidigt för personalfest! Himla trevligt och massa gott! :D:D:D

Det var min fina helg, veckan blir full med jobb! Ska försöka uppdatera varje dag ändå! PUsS och Kram!

Outfit


Tee H&M, Shorts Forever 21, till det gladiatorsandaler med nitar ifrån Vagabond :):)
Körlektion först, sen stan med bebi, sen mot Nybro födelsedagsförfest! Rp och Karin :) Utgång på kvällen, Vallen blir det nog! Dansa himla massa och bara vara full och glad, jaa, jag är himla sugen på ikväll, sedan somna så fint i älsklings famn :) Blir en bra dag! PUSSSS.


:* frillan också!

Otippat

1. Jag har jättefina tänder
2. Inge hål
3. Och vitast på skalan av normalt färgade tänder
4. Inga som helst problem :)

Dock är jag känslig för tandsten, men det ska jag råda bot på! Har utrustat mig med Floss Picks. yeaah. ;D

Tandläkaren!

Dit ska jag nu, lär inte bli en bra undersökning.. Jag sköter mina tänder sjukt dåligt. Aja hörs sen! Puss!

jag hjärtar dig


Det har snart gått en månad sedan vi blev tillsammans officiellt. Fler månader sedan vi träffades, kommer ihåg första gången jag såg honom.. Han var full som en kastrull och rusade igenom Table där jag jobbade. Jag älskar hur han får mig att skratta och det där ruffsiga håret på morgonen. :) Den busiga blicken som visar att nåt är på gång, inge pokerfejs alls! Det är bara han som kan göra mig glad. Filip Chaeder, jag älskar dig.

tröttpannkaka

Är helt slut i fötterna, jobbat en hel del i helgen, har ju varit Kalmar Stadsfest, men inge festande för mig alltså! Lika bra det, så tar inte pengarna slut och levern klarar av  mitt planerade långa liv, haha. Filip ligger just nu på golvet och gör armhävningar, han är sur? Han förlorade på Guiotar Hero.. killar....

Imorgon blir det jobb på Spresso Bar i några timmar, Tony needs me, hahahahah. Jaja. Nu ska jag glo på min konstiga pojkvän när han gör helkonstiga övningar på golvet.

PUSS

Update

Jag är superseg på att uppdatera, förlåt.. Har inte så mkt inspiration, kan inte klä upp mig för att jag jobbar så mkt.. Men iaf, ska på arbetsintervju om några veckor, sedan letar jag lägenhet i Norge, jag och Fille :) Jag tror vi åker faktiskt! De senaste dagarna har innehållit jobb och Fille. Igår var jag ledig, så hiiimla skönt. :D

I lördags var vi hemma hos Filip och firade hans syster Hanna som fyllde 21 år :) sen var vi på Gröna Stugan och käkade middag med Jenny och Johan :) Därefter Batman - The dark knight :):)
 
 
 


Igår var jag som sagt ledig! Tillbringat hela dagen med Fille! Vi var och handlade och mös, fick en jättefin bild av han i måndags, målat av en bild på oss två från midsommarafton, mangastyle :) Ska sätta fart nu, ska möta Fille inne i stan strax! PUSS






bokstavskex och hello kitty plåster

Jag och Filip har varit och handlat, en hel del godsaker och meeeegasöta plåster :D:D Nu ska vi leka med bokstavskex och se på Gossip Girl. Pusss

Min pojkvän är så söt :D

Filip: Fiona...?
Jag: mmmm...
Filip: Vad är det som har hänt med Sköldis? (vår sköldpadda)
Jag: Va, vad menar du?
Filip: Ja han har bara fingrar på ena handen... Vad har hänt med dom andra?
Jag: Dom har väl åkt av...
Filip: Aha... Växer dom ut sen?
Jag: mmm... Älskling, det heter klor...

RSS 2.0