Bara en tv suger i ett hushåll

Vi bor 4 människor i det här huset. Vi har bara en tv med svenska tv-kanaler. Den ena tv:n går det att kolla på TVB på, men mina elaka föräldrar vägrar sätta sig inne på sitt EGNA rum för att se deras trista jävla program. JAG VILL JU SE IDOLUTRÖSTNINGEN. Fan. Jag är inte glad.


Systuga

Idag har jag sytt upp två par av mina jeans, det var verkligen på tiden, iaf med det ena paret.. (över 1 år goddamn.) De andra köpte jag förra veckan. Är fett uttråkad, väntar spänt på Idol! Bara 1h och 15min kvar.... Idag har jag kollat på senaste avsnittet av Gossip Girl, One Tree Hill och The Hills.. Bra gjort Fiona, ingenting att göra resten av kvällen. Skit också. Men men, puss.

Bloggkoll ohyeah

Följ min blogg med bloggkoll

Det svänger så snabbt så jag knappt själv hinner med

Det var tänkt att flytta till Norge denna veckan, Oslo, precis intill Bokstavsveien... Men det blir inte så, vi fick inte lägenheten som han hade sagt när vi var där.. Tyvärr. That's life. Har varit så himla många motgångar...! Men nu börjar det klarna, blir nog flytt till Göteborg, älskade Göteborg! :) Vi ska kolla på en lägenhet, vi ska dela med en äldre dam så länge, om vi tycker hon verkar trevlig då såklart! Det sker till helgen!

Imorgon ska jag sy upp de jeans som behövs och sy in dem, hahaha. Ett par har jag skjutit upp med i över 1 år!!! Helt otroligt. Måste få det gjort imorgon bara!

Nu ska jag softa en liten stund till, sen sova! Puss Natti

Fredagsmys

Vi begav oss hem till JJ för matlagning och filmmys. Jag visade stolt upp mitt favvoprogram på svensk tv - Hål i väggen. Jag är sjukt hysterisk när det visas, haha. Fråga Fille. :P Det blev Cloverfield, som var cool faktiskt. Nu ligger Fille i sängen så vi kan se Guldkompassen. :):)


Fullrulle med att platta ut degen!


Jenny dokumenterar!


Kolla så fint! Skjuts in i ugnen! :D:D


Stekarrrrn ;)


Färdigt och muuums!


Fille var bakom kameran så lägger upp denna från förra veckan, se så fin <33

Natti allesammans! Jobbar imorn, så om nån uppdaterar är det Filipen min :) PUUUUSS

Dagens outfit


Top Rut mfl, jeans Topshop och skinnballerinas Bianco

Helg

Jag är arbetslös, vi fick inte lägenheten i Oslo, fastän han sagt det. Så himla ledsen och deprimerad. Jag vet inte vad jag ska göra nu, allt går emot mig.. ALLT. :(  Pappa kanske ger mig några av hans timmar på restaurangen så länge, hoppas... Dom är så snälla mina föräldrar, försöker hjälpa till att lösa mina problem. Får se, förhoppningsvis bär det av till Göteborg direkt. Fille och jag.. :)

Ska hem snart, ta en duch fixa lite grejer åt mams, sen in till stan, ska försöka hitta mig ett par svarta stuprör, spanat in på Åhléns, min nya favvobutik :):)

Puss så länge, nu kommer min älskling ut ur duschen :)

I need some change, and I've got it


Såhär såg jag ut igår


Såhär såg jag ut efter frisören


Och såhär ser jag ut nu när Rp har gått till bussen




129kr gick det på plus vänskaplig hjälp! Rp offrade sina fingrar och hjälpte mig färga håret! Så jävla ball jag känner mig nu. Filip kommer freaka när han ser mig, jag har nämnligen lurat i honom att jag ballade ur. Hehehehe, I'm mean. Hoppas fan att han inte sätter sig och läser detta innan han åker hemifrån. love love love.

Puss alla.

Promenad

Var ute på promenad nyss och tog lite bilder :) Så himla fint väder i Kalmar idag! Man blir så glad, dock är jag fortfarande depp över lönespecifikationen jag fick... btw, det blåste satan vid vattnet.


shadow


rock baby


troubled water


älskar den här bilden, love love love. <3

Dagens outfit



Tee och knästrumpor H&M, kjol Åhléns, stövlar Ecco

Fanfanfanfanfan

Jag har fanimej tydligen jobbat för ynka 75,50kr i timmen. På alla andra ställen utom hos pappa. Dvs 50,50:- efter skatt. omfg. Jag är så ledsen och slut så det inte är sant. Här har jag ställt upp när jag egentligen haft annat för mig, sagt nej till pappa för att dom frågade först. Detta är fanimej inte sant. Jag SKA ha enligt facket 99,nånting innan skatt, dvs ca 66:- efter skatt. Jag har minsann 3 års heltidserfarenhet. Fixas inte detta ska det hängas ut, som fan.

Dell Studio



Har spanat in den lila datorn ifrån Dell, love it, need it. Ska spara pengar till den, garanterat! Sen vill jag och Fille ut i världen, sugen på BCN igen och sen Thailand tror jag, HK också :) Mycket pengar som kommer att gå åt.. Sen såklart pengar till lägenhet i Göteborg :) Jaa, det blir till att spara. Nu blir det sängen!

Natti

Hej hopp!



Idag har jag slöat och jobbat! Ska försöka plocka med lite kläder, ska väl börja packa också..  Imorgon ska jag förhoppningsvis fräschas upp en del, sen gå till apoteket och banken, funderar på att göra det på morgonen, kvällen blir att vara med min underbara hälft :) Funderar på att ha avskedsmiddag innan vi åker.. Får se..!

Har fått en såndär fin söt fejktattuering, en av figurerna som är med i Wall-e, som jag hemskt gärna vill se! Den är jättefin! :):):) Nehe, ska greja med kläderna på mitt finfina kära rum nu.

Puss åde.

Eh.. Vet du vart psykiatriska kliniken ligger?

Fick ett freaky telefonsamtal på jobbet

Jag: Restaurang Table 20
Gubben:  Ah hallå, har jag kommit till T&T?
Jag: Ja, jo gamla T&T, Table 20...
G: Har ni pizza där?
J: Jepp, det har vi.
G: Har ni utkörning?
J: Nej tyvärr.. Det var vi inte..
G: För jag kan inte komma nånstanns, jag är på sjukhuset..
J: Jadu.. Venezia och Italia har utkörning!
G: Har testat dom, de tar inte kort...
J: Nehe, tyvärr... Kan inte hjälpa dig..
G: När slutar du ikväll?
J: Ehhh, nio........
G: Eh det här kommer låta jävligt dumt men, vet vart psykiatriska kliniken ligger?
J: eeeh ja...
G: Kan inte du köra ut mat till mig när du har slutat?
J: eh nee.. jag kan inte ta med mig kortterminalen, har ingen bil heller..

osv.. osv... Alltså, jag var livrädd, han höll på ett tag till. Hade fan aldrig åkt ut dit själv, inte ens med någon. Börjar fundera på om jag ens skulle kunna köra ut mat överhuvudtaget. Man vet ju inte vad det finns för människor, men jag ska väl inte döma gubben egentligen, han kunde vart hur schysst som helst. Det var iaf läskigt ändå, han visste vem min pappa var... Jaja.. Så är det med att....


Va hos Stoffen efter jobbet, kollade rulle, 3:10 Yuma typ hette den, med Russel Crowe och han som spelar Batman och i American Psycho... Helt okej film, liiiite seg.. Nu blir det nana!

Natti

Hål i väggen

Nu är jag hemma i Kalmar igen! Sov hos älsklingen min inatt, söten :) Saknat han, köpte en sjal till honom, så jäääävla snygg han är! :) Har kommit på att han är lik Chace Crawford ( Nate i Gossip Girl) iaf lite :) Iaf så underhåller jag mig själv med att kolla på Hål i väggen, 1 programmet, missar ju det i och med att jag jobbar, såå jävla skoj är det !!! HAHAHAA



Det var allt, puss!

Kjempefint!

Sitter här i Melinas lägenhet. Linus och jag har åkt till Oslo under dagen och kollat på 3 visningar, och mina kära damer och herrar, vi har fått oss en lägenhet! :D Fett glada är vi, ska fira det med shopping imorn på Nordstan! yey. puss alla fina

Det senaste



Detta är vad jag har pysslat med på senaste, förutom jobb såklart. Absolut mest att ordna skäggväxt med presentsnören!

Dåligt

Så himla dålig jag är på att blogga, tappat sugen, jobbar 7 dagar i veckan typ.. Flytten kanske gör mig gott, lite förändring, haha. Får göra om detta till en jobb-blogg. hhaaha. Idag är jag ledig, brorsan fyller 15 och allt.. ! Va hos tandläkaren i morse, gick skit åt helvete, hatar geggan de trycker upp i gommen för avtryck, men måste göra det igen :( Jag börjar bara hulka som bara den och kräkreflexer :(:( Kom hem helt ledsen, ville ju bara få det gjort. Filip tröstade mig och sa att han kunde följa med nästa gång, men det kan han inte för han jobbar ( Uscha. Får tänka på något annat nu, får ta massa bedövning nästa gång, ännu mer än idag.. BAJS.

Middag med släkten ikväll, skoj... Inte så himla, hoppas på god mat iaf, men mamma är en duktig kock så:) Imorgon blir det jiobb på Sallad o Smörgås.. Sen kolla på fotboll med Jenny och kanske Fille :) Torsdag jobb på SOS och sen på Spresso Bar, tar stängnings passet med Tony. Fredag leeeedig! Förhoppningsvis åka till Nilla!!! :D:D:D

PUSS

Ståhej!

Har haft mkt att göra, har försökt komma ihåg att fota massa, såklart glömt en massa också :P Haha. Imorgon ska jag jobba på något café, Tonys polare, ehe... hahaha. från kl:09.00. Herregud  det kommer vara svårt att komma upp....  Efter jobbet imorn ska jag va med Fille, fixa på baken, IKEA, sen chilla. På kvällen är vi judna hem till J&J, myspys.

Nu blire sängen. puss

RSS 2.0