Saturday

Awful day. Solen skiner men jag mår piss. Får knappt i mig någon mat och allt bara snurrar. Känner dofter som gör mig yr. Allt jag vill är att allt ska bli bra. Jag vill inte vara ensam. Men han förstår inte.. På måndag är det Fredriks minnesstund på skolan. Måndagen kommer bli en en fruktansvärd dag. Men ändå vill jag att den kommer nu. Jag vill inte vänta på att allt ska komma, jag vill att det ska vara nu. För jag orkar inte mer. Allt är bara jobbigt. Tungt. Som en riktigt dålig kväll med för mycket alkohol. Känna magen vända sig uppochner.

Mina naglar är blodröda, fast de borde vara svarta, för det är så jag känner mig. Tom.

57475-121

Ork. Näe!!! Fan.

Jag är trött och gnällig. Vill inte alls. Det är bara tungt. Ville bara dänga skallen i något igår, slå, vara agressiv. Sparka. Jag vill bara att du kommer hem och säger vafan du nu ska säga. För jag vill inte gå runt här hemma och vänta. Det är ett helvete. Varför ska allt hända på en och samma gång? Fattar inte det. Jag är så trött på att vara ledsen och må dåligt. Jag vill vara jag, glad och lycklig. Men den lyckan kommer ju försvinna. Jag är nästan säker på det. /= Usch bryter snart ihop igen.  Allt är bara kallt och ensamt. Nästa vecka ska jag supa satan och dansa aset. Vara ute och röja, för jag pallar inte. Jag vill bara glömma.

Jag älskar dig C /=

Trött som fan

Jag är sjukt sömnig, skulle kunna lägga mig och sova nu. Men icket.. Ska käka middag och sen kanske Tobbe ville ha hjälp med matten.. Vad gör man inte? Sen är det inte bra om han är ensam heller under den här jobbiga tiden. =/

Jag saknar Stoffe så otroligt mycket. Vill bara ha en famn att kura ihop i och somna i. Jag vill känna mig trygg. Idag höll jag på att bli påkörd av en bil för jag kollade mig inte för.. Suck. Klantigt om ngt.. Sen höll jag på att köra in i Anton när vi cyklade, shit. Mkt på en dag. Var på Stensö idag igen.. Usch. Jag vill bara att någon ska väcka mig ut denna hemska mardröm.

Jag saknar dig Fredrik, R.I.P.

Time after time..

If you're lost you can look and you will find me
Time after time
If you fall I will catch you I'll be waiting
Time after time

I really don't wanna lose you <3

Rätt ok..

Just nu är jag rätt ok, allt som har hänt är hemskt. Men man mår ju bara så dåligt om man bara går runt och tänker på det hela tiden. Fredriks familj är inloggad på msn, vet inte om jag borde säga något.. Jag vill inte säga fel saker.. /=
Det var nog bara det..

...

Kom inte på någon vettig rubrik.
Var i skolan idag..
...
Alla var så ledsna, jag bara grät.
Det var så jobbigt att se alla så chockade, ledsna, uppgivna.
Försökte lyssna på vad Anders och Clas sa, men det fick mig bara att bli ledsnare.
"Man klarar sig bara 1 min i nollgradigt vatten och om man är alkoholpåverkad tar det ännu mindre tid"
Älskade vännen, du led inte iaf.
...
Vi var några som gick till platsen där dom hittade honom.
Jag kände mest att det var en fin plats att dö på.
Med tanke på hur jävla pissigt allt är just nu.
Jag kan inte ens föreställa mig hur hans familj mår.
Det känns som att om man jämför med dom, så har man inte ens rätt att gråta.
...
Fredrik var en underbar människa och en viktig del av våran klass.
Den goa grabben som engagerade sig i det mesta,
tog ansvar,
spexade omkring i klassrummet. :)
Jag glömmer aldrig de störtsköna kommentarerna du sa!
Jag kommer alltid minnas dig Fredrik, vila i frid. <3

image212

Så maktlös, så tom

Jag vet inte vad jag ska säga, eller göra. Allt är så jävla piss. Fredrik av alla. =/ Varför skulle allt gå så fel?! Jag vill bara att någon ska säga att det inte är honom de har hittat. Att han inte är död. Fredrik som var så jävla bra. Att aldrig få se honom igen.. Det är så sjukt. Att det var sista gången jag såg honom i fredags. Snälla, säg att det inte är han.. =/

http://www.sr.se/kalmar/nyheter/artikel.asp?artikel=1276179
http://www.barometern.se/article/1231995_103-102-0-0
http://www.ostran.se/ettan/kropp_paatraeffad_i_stensoe_fiskehamn

Det finns inga ord..

http://www.kvp.se/nyheter/1.610270

Jag vill bara att någon ska säga att det inte är sant..

Död

Dom har hittat Fredrik. Han är död.

Någon som har sett Fredrik?!

Just nu pågår ett intensivt sökande i Kalmar efter 17-åriga Fredrik Nilsson som försvann i samband med en fest på Långviken i Kalmar natten mellan fredag och lördag.

   

Fredrik anmäldes försvunnen igårkväll efter att anhöriga själva försökt få tag på honom under hela lördagen.

Extrapersonal från polisen, helikopter och hemvärn söker efter Fredrik som upplevs som ganska kort i växten och smal, ljust hår, hade vid försvinnandet en grå munkjacka, slitna blågrå jeans, och en eventuellt en mörk t-shirt.

En nattvandrare såg honom senast, då utanför Sandra ensam.

Ring 0480 - 45 60 00 om du sett eller vet något om den försvunne Fredrik Nilsson, eller hör av er till min mejl [email protected]

Snälla, hjälp till att hitta Fredrik!


image211

Fredrik snälla kom hem...

Festen igår var super. Men just nu känns det bara dumt att skriva om hur kul man hade..
Fredrik är försvunnen =/ Dom har ju precis hittat Victors kropp vid Värsnäs, han var död. Fredrik liksom, varför? Snälla Fredrik kom hem! Jag hoppas bara att det inte har hänt honom något.. =/

http://www.sr.se/kalmar/nyheter/artikel.asp?artikel=1274537

Vårvädret är tillbaka, till ALLAS glädje :)

Hoppas jag faktiskt att alla tycker :)
Jag är på mycket bra humör, fest ikväll! Yeeey! Och jobbet är avklarat! Så nu blir det några timmar med dammsugaren och golvmoppen (typ 40 min), sen blir VILA! Sen baka tårta med Johan och sen på med sminket och outfiten och jag är iväg ;) Hoppas verkligen på att det blir asskoj ikväll! Längtar som bara den! Hihi :D

Var hos Stoffe igår då. Han och Sverker hade tävling i våffelätning... Jag förstår inte riktigt poängen med att äta så mkt.. 7st var proppade dom tydligen i sig. Typ knäppa? Iaf Stoffe. Han kände sig tjock sen, hahaha! Han är så jävla romantisk ibland! Och jag hatar att dela täcke med Stoffe, han bara tar allt och vrider på det, jag går bananas. Men nu ska min lilla pojk åka iväg till fjällen och glida lite på snowboarden.. Jag kommer sakna honom mkt mkt mkt.. =/ Men han kommer ju hem om 1 vecka. :)

Nejhej, jag har en dejt med Lukas, min dammsugare.
Ciao

Snabbis!

Ska alldeles strax åka till Stoffe! Allt känns så bra just nu :) Jag vet inte riktigt varför, men det bara känns så. Lyssnar på soft musik, jätteskönt. Har käkat en bit mat och chillat med brorsan. :) Uuusch fast måste ut i stormandet nu för att jag ska åka med busselibussen. Har fått låna Mys busskort, så jag slipper betala ;) Hihi.

Neeej, nu ska jag kila faktiskt!
CIAO

Trip

Jag har varit iväg och sådant, så har inte kunnat/orkat/hunnit skriva. ^^ I början på veckan var jag i Linköping, på Quintek. Det var bra, fick kolla på de olika högskoleutbildningar som finns på Tekniska Högskolor, mest Linköping då. Jag går på Teknikprogrammet, alla som inte vet.. ^^ Iaf så blev jag jättemegasjuk i lördags och har varit det hela veckan, det är seriöst ett helvete. Hosta, snora och en jävla huvudvärk.. Jag hatar det och sen att jag var iväg gjorde det inte bättre.. Då blir det extra jobbigt. Och nu när jag kom tillbaka var jag tvungen att vara i skolan, eftersom att jag har varit borta.. Så är det iaf.

Ikväll ska jag till Stoffe, ska sova där och så. Han åker till fjällen/sälen (vart han nu ska :S) på söndag morgon, det betyder att han inte följer med på Tittis och Mys 18-års fest på lördag. Men jag börjar bli van nu. Jag ska minsann ha skoj ändå faktiskt! Sen blire jobb på lördag också.. Faan så segt, hade hellre jobbat förra veckan, men vad gör man inte för sina kära föräldrar?

Nej, nu ska jag städa och sedan packa och käka. Sen bär det av till Stoffe.
Puwws

57475-210superman

Förkylningen är här igen :(

Fy bubblan! Täppt i näsan och halsen är halvpajj :(  Hata! Kommer typ ha svårt att andas hela natten, får sno alla Stoffes kuddar typ.. Eller så får jag sova på älskling. ^^ Fastän jag träffade honom en snabbis nu inne i stan så saknar jag honom, vill ligga och gosa med honom nu :( Bläää. Han är så fin min Cristofer. :) Sen ska ju jag åka till Linköping på måndag morgon.. Så kommer inte se honom förrens tidigast torsdag..

Men inatt är han min ;) Haha. Älskade Stoffe. :)
Nej, ska försöka laga min hals nu..
pusshej

Bad Hairday..!

Sämsta hårdagen någonsin nästan, fast jag gick ut en runda på stan ändå! Fikade med Thom och sen en runda med Jenn. =)

Jag tror att min pojkvän är väldigt jäkla glömsk eller så låtsas han att vara det. Jag går in till stan vid två-tiden, ringer honom och frågar vart han är. Han är på  IV och ska in till stan snart, säger åt honom att ringa när han är inne så jag kan se honom en snabbis.

Tror ni han ringer eller?! Ringer upp när jag ska hem och säger det, då säger han att han glömde. Han var med grabbarna.. suck. Fattar inte varför han inte låter mig träffa hans polare..

Det är inte så att han skäms för mig, sett dom har jag liksom, men inte umgåtts, knappt hälsat. Det är något med hans gäng där, dom umgås inte med sina flickvänner när de är med varandra. SUCK! Han har liksom träffat nästan hela min umgängeskrets!

Sen börjar han snacka om att han ska ringa mig ikväll, yeah right sa jag då. Så får väl se om han hör av sig.. Den lilla skitungen. bah.

Jaja, ska väl äta strax, sen kommer Ante och Jenn hit och ska kolla på film och ha det mysigt. =) Inte sett Anton sedan någon gång i december, long time ago!

Ciaoo

Rekord?



image208

För antal inlägg på en dag.. Just nu kan jag inte sova, tänker för mkt.. På saker bara..
Fast har sovmorgon imorgon, så det är ju rätt skönt att känna det.. Sen blir det ingen utgång imorgon heller, så behöver inte vara igång så himlans mycket. Vad ska man göra när man inte kan somna?
Kanske ska ta en mugg med varm-mjölk och honung :)

Du gör så att allt faller på plats


Den finaste jag vet,
det är du. Älskling Du.
Kärlek som jag trodde var så fånigt.
Jag hade så fel.
För jag är lycklig.
Jag har hittat kärlek.
Kärlek som inte alls är fånigt.
Det som bara är vackert.
Hjärta som bankar så fort jag ser dig komma mot mig.
När jag vet att du ler mot mig där i mörkret.
Då du trycker dina läppar mot min axel.
Intimitet på en vacker nivå.
Jag kanske är fånig ändå?
Kärlek kanske fortfarande är fånigt, och kommer alltid att vara det.
Om kärlek är fånigt.
Då är jag den fånigaste i världen,
för jag är kär i dig.


Nope

Orkade inte åka in till stan faktiskt. Helt slut, har gått i skolan hela dagen, jobbigt.. Har inte varit där på 1 ½ vecka. Hehe. Så ska skriva klart sv nu, så att jag kan lägga mig och sova. ^^

Min snäcka som jag har gjort på Bild & Form är typ klar nu, ska brännas bara =) mihi


Borde jag..?

Ska jag festa ikväll? Har beslutsångest så det smäller om det.. Typ ingen ska ut nu helt plötsligt, haha. Som jag sa det blir nog jag och Ante x] Varför höll jag inte käft?! Haha. Cristofer har namnsdag idag, så grattade min pojk iaf. ^^ Dummisen har varit och ätit hos farsan, baah!

Jag får ta och fundera på det lite

ciao ciao

Ville bara säga..

Grattis till Matte, som fyller 18 år idag :) Grattis vännen!

Sen vill jag säga att jag har ont i magen :( fy bubblan.
Nu ska jag sova, heddå

Onsdag och jag är busig.

Oh vilken härlig dag det är! Nu har jag blivit klippt! Eller igår blev jag det, älskling klippte mig. =) Tack babe.
Så nu ser jag ut såhär:



Jag vet att man inte ser så bra, men jag tyckte den bilden var snygg. ^^
Här är en annan:



Tro det eller ej så är båda jag ;) Har pluggat en hel del idag. Har bara sv och prao-uppsatsen kvar! Ska göra färdigt båda idag tänkte jag. =) Men det var min update!

Ciaaao!

Tre små ord som bildar en så betydelsefull mening

Stoffe kom förut och jag ville gå ut på promenad, så han följde snällt med. Och jag har aldrig känt mig lyckligare någonsin i hela mitt liv som när jag gick där på väg mot vattnet med honom hand i hand. =) Solen höll på att gå ner och när vi var nära strandkanten stannade han och kysste mig, jag kunde inte sluta le. Det var ett sådant ögonblick man vill ska vara för alltid. =) Stoffe du gör mig till den lyckligaste i världen och Jag Älskar Dig.

image202
Bilden är inte tagen idag :)

Ledig vårdag !

Kpt idag minsann! Gutt som sjutton! Var på stan en runda med Elin, det var trevligt. Fikade på Spresso Bar, dom har himmelskt goda mackor där! =D Hihi. Köpte en klarblå trenchcoat (!!!) och två böcker. =) Jag tror jag ska behålla trenchcoaten, den är himla stilren men cool, tänk dig superman-blå ;) Lääckert. Haha. Det är varmt ute idag, har gått utan jacka, bara i en cardigan/hood. Härligt, invigit ballerinaskor också! Fast kom på att jag använde ett par i snön, men nu till våren, utan att frysa om fossingarna ;)



Nej, snart kommer nog älskling! =)
heejsvej

KPT åde

Imorgon är det KPT, det betyder ingen skolan. Jag ska in till stan med Elin, längesedan sist! Så det ska bli jättetrevligt faktiskt. =) Sen kommer nog Cristofer hit och klipper mig... Hm, får väl hur det blir med den saken..! på tisdag har jag tagit ledigt, ska till farbror doktorn x] Hm hööö, eller nej, ska till Ungdomsmottagningen.. Det blir massa plugg imorgon faktiskt, en hel jävla del! =/ Massageprovet på ons, eng till ons, sv fre, ma fre + prao uppgifterna. Detta kommer att ta kål (stavning?) på mig. Plus att jag kom på nu att jag har gitarr och sång på tis.. Jag kommer inte ha något socialt liv denna veckan.. förutom imorgon =P Haha.

Men till helgen blir det jobb och fest! ;D Haha och kanske lite lovsångsgudstjänst. Då får man träffa Mattias mannen ;D Shiiit, det var så sjukt längesedan sist nu! Så bäst för dig Mattias lilla att du kan ;) Skojar bara. Men trion ska ut till helgen, utan andra! Titti, Jenn och jag då ;) Faan girls då ska vi ha så jäklans skoj! =D Fulla och lyckliga. Jag älskar er och jag har saknat flummstunderna med er, så nu ska vi jäklans ta tag i det och ha så jäkla kul! =D

Neeej-hej!

Sunday =)

Mer vår igår men värmen är kvar! =) Hade bara en hoodie på mig när jag gick ut med Stoffe till bussen, underbart skönt. =) Sommaren är faktiskt snart här! =)

Igår kväll var vi hos My då, det var trevligt. Stoffe har väldigt problem med bussar bara, baaah. Men han kom fram iaf. =) Hu vad glad jag blev. =) Älskling sov här inatt också, i min trånga lilla säng och en bråkig Fiona =P Vi kom hem rätt tidigt från My, så vi slöade en stund med att läsa mina Hairstyle & Beauty-tidningar ;) Eller Stoffe gjorde, haha.

 

Sen såg vi på Nyckeln till frihet! Så nu har jag äntligen sett den, och den var bra. Inte full pott men bra. =) Nu är det lite jobbigt för jag vill se Blood Diamond på bio och Stoff vill se Ghost Rider.. Haha. Och ingen av oss har nog inte tänkt se den andra =P Så vi får väl fajtas lite ^^

Nehej, nu ska jag väl ringa och störa min pojkvän lite =)
Pussar

Godmorgon våren :)

Inte en dag för tidig är våren här! Men förbannat underbart är det, man vaknar och det är solsken ute, man blir så jäklans glad, iaf jag. :) Nu på  förmiddagen har jag inte gjort så nedrans mkt, har städat undan på mitt rum, duschat och fixat håret. Sen har jag ätit och suttit och glassat på altanen. :)  Det är nog mitt favoritum i vårat hus. Eller efter mitt rum, men jag sitter väldigt gärna där alltså. :D Vem tackar nej , hallå?! :P
Men iaf, nu under eftermiddagen är det seriös tvättvikning som gäller ;) Hett hett.

image198

Nejnej, ikväll blire Melodifestivalen hos My, om jag nu inte har nämnt det? Med massa folk! :) Kommer bli riktigt trevligt hoppas jag. Måste köpa chips.. Stoffe får lov att gå med mig till Konsum på vägen till My, han dör nog inte av lite promenad. :) Funderar på om han hittade på någe hyss igår sen när jag hade gått, får prata med älskling sen. :) Hoppas inte iaf. Men vi har haft våra diskussioner om det där och vi tycker helt enkelt inte likadant! Men hallå, man kan ju inte tycka likadant om allt, det funkar faktiskt inte. Så bra, då är vi överrens ;) HAha.
Ciao!

Hemma =)

Hemkommen från stan, det var mkt folk vis Sandra, både ute och inne! Inne i stan var det mindre folk, fast de går väl inte ut förrens senare liksom. =) Träffade min Stoff, han hade på sig en vit skjorta denna gången :P Men ingen jacka, jag blir ju aaaarg :( Nu blir han säkert sjuk igen och smittar mig.. :( Fast det är iof jag som har ont i halsen nu, men ändå.

Längtar tills imorgon! Nu ska jag dega och sen sova =)
Pussar

Torsdag och snart helg! :D

Det diggar jag! :D Sista dagen på praktiken imorgon..! Har varit asskoj, men det är lite segt i längden, jag blir så trött lätt :P Ikväll blir det att klippa och klistra ihop kollage! Så jag kan presentera det imorgon. =) Det blir nog bra, känns som fackteckningen igen! Haha, kommer ihåg hur jag satt uppe till 1-2 på nätterna för att göra klart de nedrans kollagen x] Such a fool. Nu är det inte lika mkt att greja med iaf, så det är skönt! =)

Älskling åkte till Danmark idag =/ Men han är hemma ikväll, kanske man hinner träffa honom imorgon en snabbis? Kan ju hoppas iaf.. Annars blir det iaf på lördag. Är ledig på måndag, känns jättebra! Då har jag ännu mer tid att umgås med älskling på. =) Weiii!

Nej, kanske ska jag sätta igång med kollaget nu!
pussis

Mums jag har en läcker pojkvän ;)


image197

Haha, han längst till höger är min pojkvän. Haha vad liten han ser ut! Naaaw. Och värsta minen gör min hunk också :P Dom andra grabbarna vet jag inte vilka det är.. Men det kan man väl fixa fram om någon skulle vara intresserad.. ;) Stoffe har tydligen färgat sitt hår också.. =S Jag vet inte hur det ser ut men det ska vara svart och rött.. Hm.. Måste ju träffa honom. Mitt hår lär inte bli klippt idag heller då Stoffe ska klippa massa andra. Men snart ryker håret alltså! Jag håller på att gå bananas på det! När jag sitter och gör ritningar i blyerts, bli helt svart och sedan dra undan den förbannade luggen. GRR. Ser väl ut som brandmännen på bilden ovan, skitig liksom. blä.

Ciao!
Btw, är du nöjd nu Bull?! Här ser du väl? :P

Solskensdag-trodde jag..

Det var så fint väder i morse, men sen vid 12 så var det äckligt och fult igen. Lagom till min lunch. Baah, vid 14 någon gång så började det även regna, och hur skoj är det på en skala?! Nee, snälla vår kom nu!
Praktiken rullar på, har lärt mig en massa nytt och det är super! :) Linda och jag åkte runt en massa idag, kollat tyger och möbler och ramverk.

Jag tyckte älskling skulle klippa mig idag, men det blidde inte av.. :( Kanske imorgon, men får väl se. Jag ska iaf ha lugg! :P En rak sådan, nu är min jättelång och jag drar den bara åt sidan. Även om det är Stoffe som ska klippa så får han fan inte fria händer. Då kommer jag se ut som... Jaa ha en väldigt konstig frisyr och behöva färga och massa. ^^ Iaf, om det inte blir av under veckan så bokar jag klipptid. Min pojkvän är tydligen en väldigt upptagen liten pojke ;)

Har förövrigt fått nya glasögon idag. :) Ett par mer stilrena än de jag har nu, så har 2 par igen. :) Men tror ni inte att Stoffe säger att han inte gillar glasögon då? :P Den lilla skitungen!! ^__^

Nej, ska stoppa i mig lite mat nu tänkte jag, pussipuss

Måndag och ny vecka!

Kalabalik här hemma igår. Det var rent ut sagt ett helvete. Men inget jag orkar förtälja mer om.
Jag åkte iaf hem till Stoffe igår, så slapp allt hemma, det var skönt. Och så fick jag ju träffa honom efter den jobbiga veckan av saknad. :) Det var underbart att bara se honom och vara nära honom. :) Han gör mig så himla lycklig. :) Stoffe om du läser detta, så gör DU mig så himla lycklig! ;)

Haha i morse när vi skulle upp var jag så jävla död!! Hans klocka ringer 05.45, vad är det för jävla tid?! Så ligger han kvar och jag kan inte somna om för att jag vet att han snart ska upp. Efter en stund går han upp och 5 min senare somnar jag och sover tills mitt mobil-alarm ringer... Ljuva säng, vill verkligen inte stiga upp och man hör ljudet från Stoffe när han står i duschen, på morgonen låter det för fan extra mkt alltså..! Baah, men jag tar mig upp och klär på mig och fixar mig i ordning på något sätt och är klar långt före älskling fastän han stigit upp en bra stund innan mig. :P Jag är helt enkelt snabbare. ;)

Praktiken var bra, har fått ett projekt att jobba med, skriver med när veckan är slut och så. :) Men take care folks.
Pussis.

Hard Work-work

Jag är superjättetrött i mina fötter.. Inget festande ikväll tror jag inte att det blir, alldeles slut! Så jag har alltså jobbat idag..! :)

Chokladbollar

Igår så vart det lite skola, efter det bakade jag chokladbollar, asgott! :D Hihi. Sen drog jag till Rp, vi kollade på Let's Dance och Så ska det låta ;) Den lilla tösen var jättetrött ^^. Sen sms:ade Tobbe så jag cyklade över till honom. Vi såg på Eragorn och softade. Jag listade ut hela filmen, haha ;) Fast Tobbe hade redan sett den så det gjorde ingenting. ^^ Sen åkte jag hem och så ringde Stoff, pratade lääänge. Sen fick jag sova! Weeeii! :)

Så äre, snart praktik! :D
Puss påre

Missing you..

57475-194

Jag saknar dig älskling.. :( Att somna och vakna ensam, utan dig, är så sjukt jobbigt.. :( Men du kommer hem på söndag iaf! Längtar tills dess! Imorgon är det fredag, guttans! Sovmorgon också, ännu bättre :) Fast bäst hade det varit ifall vi hade sluppit skolan helt.. På lördag blir det jobba, är festsugen, men får se hur det blir med den saken.

Idag anlände jag till skolan sovande.. Jag var helt slut! Skojar inte, släpade fötterna efter mig.. Men vaknade sen framåt lunch. :) På Bild &Form skulpterade vi av snäckor, och förstorade dom då. :) Det var skoj att jobba i lera, jag och Alex valde elit-leran ;D Hihi! Men det blev bra faktiskt! Sen hade vi fysik och det blev inte mkt gjort med David bredvid mig, haha. Vi lyssnade på musik och sådant. ^^ Sen sket jag i engelskan, vi skulle inte gjort mkt ändå.. Haha.

Sen drog My, Nilla och jag in till stan. Vi besökte det nya fiket "Spresso Bar". Det var gott och jättebra service. Dock tog det tid innan vi fick våra mackor, men sen får man tänka på att de bara hade haft öppet 2 dagar. :) Rekommenderar stället om ni kommer till Kalmar. :) Ligger i Baronen.

Nu ska jag nog vila lite.
Puspuss!

Cristofer, du är den underbaraste som finns, jag saknar dig.. :(

RSS 2.0