50 år, ih. tiden går fort.

Pappa fyller 50 år idag. Grattis han :) Köpte blommor och tröjor och så ska vi köpa en soffa till honom. :) Den dumma människan vill jobba på sin födelsedag, knäpp som han är. Jag jobbade iaf halva dagen åt honom. :)


Ååh, mina linser har stört mig hela dagen! Dom försöker bara ploppa ut ur ögonen. =/ Sen simmar de runt i ögonen så jag ser suddigt, vill bara lägga mig och sova för det. SUCK! Jag vill inte ha synfel, ni som inte har det, ni ska va jävligt glada för det, säger jag bara! Det är sjukt jobbigt. =/

Aja, det är bara 4 dagar tills vi åker till GBG. Så härligt! :D

Tjingeling!

Det roliga är att jag inte ens saknar.

Allt är surt och blä och mitt i allt så kör vi sanning och konsekvens.

Oh yeah liksom. Jenny du behöver inte vara ledsen, för jag kommer aldrig göra något med honom, aldrig. FATTA! och det har aldrig hänt något. FATTA DET MED. :) Ok? Jag behöver inte träffa honom mer om det är så du vill. :)

Jaha, livet dalar för tillfället, om kollar i stora drag. Jag tycker om dig som in i helvete (du vet vem du är). Jag vill så gärna att det ska funka igen, känns bara så hopplöst just nu. Helst av allt vill jag bara krama om dig och be om ursäkt och att du sen ska be om ursäkt. Kanske imorgon, kanske inte. :( Fan. Det är det enda jag tänker på dagarna i ända. Hur det kommer bli och allt. Vi kanske är lika tjurskalliga båda två. GAH! =/ Önskar du kunde förstå, veta precis exakt hur jag tänker.

Igår jobbade jag hela dagen, fy. från 11.00-15.00 17.00-22.30 Det blev 9½ timma. Shit. Jobbade bara halva dagen idag. tack och lov. Hade dött annars. Stackars pappa :(

Ikväll var jag, jens, my och johan hos elin och åt värsta lyxmiddagen, tack elin :) Det var super. Vi körde sanning och konka som resluterade i mest sanning :P Fjantigt kanske, men ändå mysigt :) Då fick man veta lite mera sånt som man inte frågar rätt ut bara, nana. Tss.

Nej, nu ska jag ta ur mina torra linser och lägga mig och sova. Jag är förbannat trött! Ish!

Godnatt alla :)


I lördags..

Lärde jag mig något nytt! Det var min kusins födelsedag, alltså 22/7.. hehe, nu kommer förklaringen här :P
22/7=3,14... alltså PI! Därför heter dagen International pi approximation day, alltså ska man äta PAJ, PIE=PI! :P Samma dag hade Jenny och jag bakat blåbär/hallon paj ;D Vi är bäst på timing! :P Hihihi!

Idag var jag på Öland och solade med Jenn, sen bar det av till Rp, som hade kalas idag ;D Hihi, det var mysigt, fick åka hem tidigt, ska upp och jobba imorgon :( Surt men sant. Ska hinna powerwalka innan jobbet med, ihi.

På Tordag och Fredag är det Kalmar Marknad, missar det i år igen, pga. jobb =/ FAN! Hinner kanske titta en runda ändå, men inte så länge.. blä blä. Lite surt.
Men nästa vecka är det GBG, det gör mig på bäst humör! Jag ska få se MILLENCOLIN, live :D För alla som inte känner mig så väl så kan jag berätta att det är stort för mig, för jag tycker att dom är ett av de bästa banden som finns ;D Sen ska jag naturligtvis shoppa, hehe. ;P Det ska bli så himla skoj och plåta massa bilder! :D :D Jag ska ta den gamla hederliga kameran denna gången, 2½ rulle ska jag minsann göra mig av med ;P YEES!

Nej nu måste jag ta och lägga mig!
Tjollahopp :)

ÄMÄSSÄÄN

Andreas och jag pratar på msn nu...

From '88 till infinity säger:
undra hur sniglar hade låtit om de hade haft ett ljud  :P

Fiona säger:
vad du ska hålla på!  :P
Haha

From '88 till infinity säger:
svampbob sniglen garry låter juh som en katt  :P

Fiona säger:

jag har aldrig kollat på svampbob

From '88 till infinity säger:
VA?!

Fiona säger:
nope

From '88 till infinity säger:
fan va dåligt
nu blev ja besviken på dig

Måndagen den 24 Juli år 2006

Idag fyller Elin år, grattis darling :)
Var hos henne och fikade sen spelade vi 2 omgångar kubb, jag läät henne vinna båda gångerna ;D

Inatt sov jag hos Rp, föör hon är ensam hemma, haha fy fan :P Det var Rp, jag, Jenny och Johan. Vi kollade på film och mös, jättenice :) Sen bestämde vi oss för att sova ute på altanen, hihi.
Vid typ 01.30 fick Rp och jag ryck och dansade ass till Grease Lightning ;D OHYEAH! ;D
Sen hoppade vi studsmattan, jag var galen, haha.
"Fiona du har inga byxor på dig!" ;P Jag hade trosor och en t-shirt ;) Hahahaha. Fy fan, sen somnade man gott :P
Vaknade dock i morse av Johans förbannade mobil! IIIH! :( Astrött, sov förut, shit asså. Vaknade av att nån skrev till mig på msn, haha.

Nu sitter jag och väntar på att  en viss person ska ringa.. =/ Lär han inte göra. :( Men får väl kila till Rp kanske?

Au revoir friends!

I'm fine, everything is fine.

Allt är bra nu, än så länge. Hoppas jag. Helvetet kanske bryter loss igen..

Veckan har väl börjat bra, för min del. låg på playan på Öland i måndags med Lina och Jenny.
Igår köpte jag och Jenny presenter till massa folk som fyller år, gah, pengar behövs! =/
Det blev iaf jättesöta saker :) Sånt som jag vill ha :P hihi.

Tss, I'm bad ;) Jag är inte klok, jag rycktes med och han blev galen, shit :P Men det är OK, än så länge. :P Undrar vad som händer nästa gång :P Hihi. Jag är galen, jag vet ;P

På torsdag fyller Bull 17 år :) (20/7)
På lördag fyller Jenny 18 år :) (22/7)
På måndag fyller Elin 17 år :) (24/7)
På  torsdag fyller Rp 17 år :) (27/7)
På lördag fyller Netta 17 år :) (29/7)
På söndag fyller Aron 27 år :) (30/7)
På måndag fyller PAPPA 50 år! :D (31/7)


Det är en massa folk som fyller år! GAAAH!



Fan.

Hur fan hade ni tänkt att jag skulle ringa om jag ville komma om ni fan inte svarar i era jävla telefoner?!
VA?! Svara på den jävla frågan. Antingen tutar det upptaget eller så svarar ingen eller så är mobilen avstängd. Vafan. Jag är arg och ledsen.

Jag, far och bror skulle in till stan idag.
När jag öppnade dörren tog vinden tag i den och mig och flög upp, det kändes som om jag blottade mig, mitt innersta för hela världen på bara några få sekunder. Jag visste vad turen in till stan skulle leda till. Jag hade nästan rätt.

Jag var på en fotbollsmatch efter det, 1a halvlek gick väl. Under andra halvsov jag. Ögonen var torra som en halvöken och det kändes som om det hade fastnat 1 dl sand. Ögonlocken var så tunga som cement, kroppen levde sitt egna liv, ville inte lyssna på min hjärna som försökte hålla mig vaken. Stötte till mannen som satt framför mig flera gånger, förlåt ville jag säga, men jag somnade nästan igen.

Jag lagade mat, en god middag, trodde jag. Men ack så fel. Min mor kom och min bror sabbade allt. Maten smakade beskt, inte som en grapefrukt, utan darrandes, som gelé.

Arg och bitterhet. Välkommen, du har just bitit i det fruktansvärt sura äpplet.

Jag vet inte vad jag ska känna nu.

My bloody soul is splitting apart.
My f*cking loyalty, where does it f*cking go?!
Baby... Please, hold me tight..?
But wait, I don't cry.. Am I even sad..? Am I supposed to be?
-I think so.
It aint any tears falling down my cheeks.
Maybe though my heart is crying, or maybe not?
I really don't know.
Maybe I don't feel a f*cking thing.


Det är tungt just nu.

Killar kan verkligen vara svin, gaah.

Det tycker jag! Eller inte bara killar, utan oavsett vilket kön så kan människor bete sig som svin. Fast kallar man tjejer svin? Aldrig hört, mer andra ord. Kanske bara är jag?

Men en av mina absolut käraste vänner blev oerhört sårad av en kille idag, då blev jag arg. Men vad akn ajg göra åt saken? Mest se till så hon inte mår dålig och glömmer skitstöveln. :@ Men men. Jag hoppas att det fixar sig. Hon måste fixa det! :D Eller hur? YEEES! :D

Ska upp och jobba imorgon också, så det är väl bäst jag kryper till kojs..!

Goodnight!

P.S Böll, you're an fighter! Dina "problem" (?) fixar sig även dom! Like you, a lot! D.S

Shopping ;)

Köpte ett par shorts idag! Och örhängen! På REA alltihopa, så nice! Jag är jättenöjd med mina inköp idag :)
Jag ska lägga upp bilder på mina örhängen när jag skaffat ett nytt bildretuscheringsprogram :) Det var bannemig ett långt ord ;P Haha.
Mina shorts köpte jag iaf på Aima, fast det är ett par Vero Moda shorts :) Assnygga ;)

Shorts!

Dansa!

Jag vill lära mig dansa! Någon som vet någonstanns i närheten av Kalmar där man kan lära sig dansa salsa, eller någon annan latinamerikansk dans? :)

Checka in denna videon , så jäkla bra, imorgon ska jag köpa mig filmen Havana Nights (Dirty Dancing 2), jag måste bara ha den! Hehe.

Shake ya boooody! ;)

Digitalkamera

Någon som har tips på en bra, liten och snygg digitalkamera? Jag vill köpa en men har beslutsångest. Kanske finns ett ytterligare alternativ, ett bättre?

REA

Idag träffade jag My inne i stan, det var väldigt trevligt :) Vi handlade lite på rean, mest My ;)
Men jag gjorde mig lite inköp. Härligt, härligt!

Jag tyckte jag var duktig som bartender, inte så svårt, var inte så jättemycket folk men det gick bra. :) Fick 150 kr i dricks ;) Höhö, gutt med lite extra pengar. :)

Imorgon ska jag jobba igen.. =/ Orkar verkligen inte. Vädret är dåligt idag, regnat och massa. Jobbigt och kvavt, blä. Borde väl sova så jag kommer upp imorgon, suuck. Måste städa mitt rum, pallar inte. ÅH!

TJA.

Kontaktannons

Jag bad Bull att skriva en kontaktannons om mig ;)

Resultatet :
Tjej, 17 år. Knäpp - men lycklig. Kort och bra på allt, t.ex. vara dålig på minigolf och att vara rolig. Tre ord skulle kunna vara: livfull, hjälpsam och denroligasteduträffat

Cosmopolitan

Cosmopolitan


Bartender - Oh yeah ;)

Jobbet är igång för denna veckan igen, gaah, denna värme! Den tar kål på mig. Blä.
Jenny åkte till Turkiet idag, hon kommer va brun när hon kommer hem :P

Imorgon ska jag avra bartender för första gången! :D Hihi, värsta kul! Hoppas det blir mkt folk som vill supa :P Annars blir det tråkigt. :(

Nu ska jag surfa vidare ;)

Tja!

Jag är så förbannat kär.

Det är sjukt. Men det funkar ju inte :( Han verkar inte ens ett jäkla dugg intresserad :( ÅÅH! Blir galen! Får väl skita i honom. =/ Han är så förbannat underbar bara. Det känns som om jag inte träffar någon snart kommer jag aldrig glömma "J" helt. Då menar jag HELT. Men men. Får väl se, framtiden får utvisa det. Eller ödet.

Någon dag förra veckan var det 1 år sedan vi blev utsatta för rånförsök, det känns både långt och nära. Jag kommer ihåg hur jag satt i min säng och skakade av skräck. Hur jag darrade på rösten när jag ringde polisen. Och vilken evighet det sedan tog innan dom kom. Hur jag förgäves ringde Jenny och Jakob, utan att nå fram. Vardagsrummet som var avspärrat, förhöret på polisstationen, osäkerheten av att gå ut och slappna av. Jag är fortfarande än idag på spänn ibland. När man cyklar mitt i natten, eller går. Eller huset när det är mörkt. Det värsta var att det var en film jag såg hos Thom som väckte samma rädsla igen, Saw 2. Herregud. Rädslan kom tillbaka. Förstod aldrig varför. Men det är bättre. Life goes on. :)

Idag har jag iaf legat på stranden största delen av dagen, härligt! :D Blivit lite brun faktiskt, härligt. Det är så fint väder. Men tydligen är UV-strålning stark, 8 nåt. Max va 11 sa Rp. Men men :P Det skiter jag i :P HAHA.

Förresten så hittade jag denna listan IGEN! :D GLATT! hihi :)

[x] snott den här listan från nån
[  ] hånglat med någon av samma kön
[x] varit kär
[  ] spytt i en bar
[  ] sett en del av mig själv brinna
[x] ätit sushi
[  ] åkt snowboard
[  ] crowdsurfat under en konsert
[  ] varit i ett våldsamt förhållande
[x] tagit smärtstillande
[x] älskar eller saknar någon just nu
[x] legat på rygg och sett molnen flyga förbi
[x] gjort en snöängel
[  ] rökt en cigarett
[  ] rökt en cigarr
[x] haft ett te-party
[x] byggt ett sandslott
[x] hoppat i en vattenpöl
[x] lekt uppklädd
[  ] hoppat i en lövhög
[  ] åkt släde
[x] fuskat när jag spelat spel
[x] varit ensam
[x] somnat i skolan/på jobbet
[  ] använt ett falskt id
[x] tittat på en solnedgång
[  ] varit med i en jordbävning
[  ] rört en orm
[x] sovit under stjärnorna
[x] blivit kittlad
[x] blivit rånad
[x] blivit missförstådd
[  ] tagit hand om ett råddjur/en get
[x] vunnit en tävling
[x] gått mot rött
[  ] blivit avstängd från skolan
[  ] varit i en bilolycka
[x] haft kramp
[x] känt mig som en utstött
[x] ätit ett helt glasspaket på en natt
[x] dansat i månljus
[x] hatat mitt utseende
[x] varit vittne till ett brott
[x] ifrågasatt mitt hjärta
[x] varit besatt av post-it lappar
[x] gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
[x] varit vilse
[x] varit på andra sidan landet
[x] simmat i havet
[x] känt som om jag håller på att dö
[x] gråtit mig själv till sömns
[x] lekt polis och rånare
[x] blivit dumpad
[x] dumpat någon
[  ] fått sparken
[  ] varit i knytnävsslagsmål
[x] rymt hemifrån
[x] haft känslor för någon som inte känt samma sak
[  ] blivit arresterad
[  ] hånglat med en främling
[  ] gått på en blinddejt
[x] ljugit för en kompis
[  ] varit förälskad i en lärare
[x] skolkat
[  ] legat med en medarbetare
[  ] sett någon dö
[  ] varit kär i en av mina internetkompisar
[x] varit i Afrika
[x] varit i Thailand
[x] flugit
[x] sjungit karaoke 
[x]betalat för mat med bara mynt
[x] gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
[x] busringt
[x] fångat en snöflinga på tungan
[x] dansat i regn
[x] skrivit ett brev till tomten
[x] tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
[x] blåst bubblor
[x] varit full
[x] gjort upp eld på en strand
[  ] förstört en fest
[x] åkt rullskridskor
[x] fått en önskan inslagen
[  ] haft sex med en apa
[x] burit pärlor
[  ] hoppat från en bro
[  ] ätit hund/katt-mat
[x] sagt till en främling att jag älskar honom/henne
[x] kysst en spegel
[x] sjungit i duschen
[x] burit en svart klänning
[  ] drömt att jag gift mig med någon
[x] limmat fast min hand i något
[  ] fastnat med tungan i metall
[  ] kysst en fisk
[  ] varit en cheerleader
[x] suttit på ett tak
[x] skrikit så att jag inte fått luft
[  ] byggt en kärra
[x] pratat i telefon i mer än sex timmar
[x] stannat uppe hela natten
[  ] inte duschat på en vecka
[x] plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
[x] klättrat i träd
[x] haft en träkoja
[  ] burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
[  ] spelat kyckling
[  ] blivit puttad i en pool med kläderna på
[x] blivit tillsagd av en främling att du är het
[  ] brutit ett ben
[x] fångat en fisk och sen ätit den
[x] fångat en fjäril
[x] skrattat så mycket att du grät
[x] gråtit så mycket att du skrattade
[x] fuskat på ett prov (vem behöver det?)
[  ] haft en Britney Spears-skiva
[x] glömt någons namn
[x] sovit naken

Och mycket mer ;) Sno listan om du vill ha den :) Men skriv gärna att du tagit den :)

IKEA

Igår var jag på IKEA! :D Men vi kom dit så sent så vi var där i 30 min, det duger inte! :( Ska nog dit i veckan igen :) SKOJ SKOJ! :D Mihi. Jag är en nerd. :P

Nu ska jag snart in till stan, sen ska vi på bio, Just my luck. :)

Nu ska jag fixa mig i ordning!

Tjollahopp!

RSS 2.0