min fredag

Började med att sola på Fredriksskans, en viss person kastade en boll rätt i kinden på mig, en baseboll, så jävla ont, fan till balen och allt tack. :(:( Svinigt ont gör det fortfarande, syns inte så mkt dock, lite svullen och röd bara.. men ont aj aj aj. :(:(

Sen var det en vända på stan med My, solade skööönt fått lite färg! Sen åkte vi hem och gjorde fransk manikyr som jag redan har sabbat.. :( suuuck. en av färgerna var för gammal så den blev helt mjuk.. Så all tid My la ner på mina naglar var bortkastat... =/

Hojjade sedan tillbaka in till stan efter en snabb dusch, hämtade min balklänning! (Imorgon smäller det!!!) Efter begav vi oss till stadsparken där de fotade alla som skulle på CIS's bal :) Så himla fina alla var! :)


Gick vidare till Table och fick medlidande för min kind. Åt lite gjorde jag också, mat är ju himla gott. Sedan höjdpunkten på min dag, åka hem till sötnosen och mysa hela kvällen. :) Såg massa film, galet, haha. 1408, Hot Rod, halva Ondskan och Green Street Hooligans. ^^ Vid halv tre gav jag upp och åkte hem.



Idag är det Springbreak! Hääärligt! :D Jag ska lägga in lite bubbel i frysen så vi kan dricka det sen när mina vänner kommer :) Ha en superfin dag så kommer det update på måndag om Springbreak och balen! :D

Dagens klädsel

57475-799

57475-798


Linne Vero Moda, Avklippta Gina Jeans, Cardigan Sfera, Halsbandet minns jag inte vart jag har köpt och ett par vita tygskor :)

Bal-smycken

57475-797
Inhandlades på Åhléns för 30:- och 35:- Ska vidare på jakt imorgon! Men Martin tycker det är så fint så, och det är himla viktigt, han ska ju vara min kavaljer! Han lär vara så stilig i sin smoking :)
Längtar! På söndag smäller det! :D:D

Den nya..

57475-796
Provat min mobilkamera, funkar mkt bättre än min gamla! Hoppas den är lika bra i mörker :)

Ja det är uppenbarligen kul att gå på stan med Fiona ;)

Köpte mig en mobil idag, bara sådär lite spontant. Haha. En Sony Ericsson W890i.. Hahaha. Så jävla knäpp jag är, Bamse bara skrattade åt mig! Köpte örhängen och grejer till balfrisyren, yeaah. Hunnit med allt jag skulle, gjorde bara ett test på körskolan dock, suttade satan :( Men men, får läsa boken och skärpa mig nu! Mobilen är iaf skitfin, nä jag byter inte nummer mina vänner, så var lugna :) Asbra kamera (om man jämför med min gamla, haha) Jaja.

Iaf så skulle jag med bussen, vid centralen i Kalmar. Några chaffisar satt å lunchade i solen, men när jag gick förbi slutade en av dom prata mitt i en mening, för att stirra på min rumpa, gapandes satt gubbarna, så jävla äckligt! :( PERVON. Dom andra gubbarna skrattade åt gubben som slutat prata, jävla äcklon. Fy, obehagligt att åka buss nu asså.. :(

Fy.. nu ska jag lägga in musik på min nya telefon.
Pöss

Dagens

57475-795

Har mkt att hinna med idag!
  • Skola
  • Hämta biljett hos Mattias på Stagg
  • Köpa smycken med Bamse <3
  • Sola
  • Titta på löshåret så att färgen stämmer
  • Körskolan


Så himla bäst hon är!

Den där Pernilla Jönsson, vad vore Te05a utan dig?! :D Du är våran lilla klassmamma! :D Jaa, vi kirrar det, eller hur grabbar å tjejer ;) LÄS ER SPOST FFS! :D

Är det okej att putta bort ett strul?

Jag och Johan har en konversation över msn om en kille jag har träffat

Johan -Var han en bra hånglare då?
Jag - Jag minns inte? Han var väl inte dålig..
Johan - Haha okej! Fiona var full...
Jag - Tänkte väl inte så mkt på det..
Johan - Det är ju skitviktigt!!
Jag - Haha, asså hade han varit dålig hade jag ju gått därifrån..
Johan - Nemen Fiona så kan man ju inte göra..
Jag - Joo jag kan.
Johan - Men fatta vad dissad man blir!
Jag - Haha, men det har jag ju gjort innan!
Johan - Det är pga dig det finns bögar Fiona!

Det fick mig att fundera, är det okej att putta bort ett dåligt strul? Jag menar, jag lär ju aldrig träffa personen igen..?

åh! vad varmt och skönt det är ute :)

57475-794

Ska cykla till skolan strax, med My, för att sedan äta kycklingsallad med Bamse <3
Ha en fin dag :)


Gnocchi & The Hills

57475-793
Sorry för dålig update, har varit lite uppochner sådär, inte vetat vad jag ska skriva, bloggtorka.. Det var väl egentligen det jag tänkte säga? För finner fortfarande ingen inspiration.. Men ska käka underbar gnocchi med ädelostsås, grönsaker, ruccola och solrosfrön :) Kika på The Hills samtidigt, så får vi ser när jag återvänder till bloggvärlden! Så länge kan ni läsa Jennys blogg eller Michaelas. Puss

Känsliga läsare varnas!

57475-792
Fy fan satan vad ont det gör :( Börjar ju nästan lipa. (haha min smärtgräns är låg) Som vanligt ligger det massa grejer på golvet och har en datorstol med hjul och så hade nåt klädesplagg fastnat  så jag reste mig upp och lyfte stolen och flyttade undan det, tappade väl balansen eller nåt och släppte taget om stolen och ett av hjulen träffade rätt på storttån med min tyngd på :( En fet jävla skinnbit gick upp och det började blöda satan, nu dunkar det som inihelvete och svider :(:( Fan. typiskt mig, så himla typiskt mig. Nu ska jag ligga och sura över det.

Igårkvällens bilder

57475-784
KM för att se Champions League finalen mellan Man. Utd och Chelsea. Thommen och Robbie

57475-785
Haha. inga kommentarer.

57475-786
Söta My och söta Nilla :)

57475-787
Hihi.

57475-788
Martin O och Nillis

57475-789
En del av gänget ;)

57475-790
Ååååh pussar i mängder!

57475-791
Mandy var där såklart ;)

Näe, lägg av.

Jahaja, fick reda på att historiaredovisningen ska vara upplagd på ett helt annat sätt. SUCK. Att han aldrig kan förklara ordentligt, men vill han att vi ska stå och mässa där i 40 min så ska han få det. Japp. Jag och Thommen.

Iaf så är det den jag ska sitta med ikväll och fysiken. Har fixat mina inbjudningar, så ska väl posta dom nu.. Blir ingen träning ikväll Jenn, hinner inte, sorry.

Det som ändå gör mig glad är han den där söta pojken med dom söta sms:en :) Näe posta inbjudningar var det ja!
TJOHEJ!

mingelbild

57475-783

Från i fredags, ser ut som att jag har gigantiskt underbett eller nåt, haha. Har väl tagits snyggare bild än denna, fotografen smet snabbt iväg, haha. Attsingen! Men jag bjuder på den, eller vi gör ;)

Bra dag

Började dagen med religion, hade betygssamtal och är man bäst eller?! MVG ! :D Det gjorde ju typ min dag :) Hade fysik och jobbade på himla bra! Sen blev det stan och sola med My :) Sen skulle jag ta ut pengar med mitt kort, det gick inte. Mitt kort har åter igen avmagnetiserats.. SUCK. Så jävla sur jag var, tur att banken inte hade stängt.. Så nu ska jag få mitt 5e kort för det här året. Sjukt lack. Men efter en runda på stan åkte vi till My och pluggade mer fysik, som gick galant tills jag inte pallade mer ^^ Gör resten imorn, har massa tid då :)




Förresten... Haha, hittade Linus i trädgården när jag kom hem, haha. Snacka om att ha tråkigt. Han sitter och drar upp ogräs åt mamma för att slippa Nathas katter hon lämnat hos honom xb HAHAHA. Ska ut och terra han.

Han ställde en fråga..

-Vad är det första du kollar på, förutom utseendet på killar?
 
Jag svarade...
- Jag bara han kan få mig att skratta och gör mig glad så!

Och huu vad han gör mig glad.. och jag vet inte ens vem han är..

Effektivitet!?

Hade Gis-redovisning av projektet idag, gick finnemang! Sedan var det fysik slutprov del 1! Gick finnemang det med! :D Efter skolan åkte My och jag förbi kallskänken och beställde till champangefrukosten, efter deeeet så åkte vi hem hit och tvättade fönstrena på altanen, tack My för hjälpen :) Men det ser ut att bli regn så vi tog inte utsidan, smarta som vi är ;) Nu ska vi iväg och träna, yeaaah!

Hörs senare
Puss


Dagens outfit

57475-779
Slängde ihop den lite snabbt,
nu är det dags att cykla till skolan!



Panik!!!

Har fysik b slutprov, skulle pluggat jättemkt igår, men en viss söt pojke distraherade mig, inte mig emot egentligen ^^ Men nu har jag lite ångest över att jag inte har pluggat... Lite blev gjort.. Men måste fråga Bamse om några grejer idag, men han hjälper mig så gärna så :)

Sitter och lyssnar på Paramore och gör i ordning, härligt. Vädret är fint men tydligen kallt.. :/ Får hoppa i sminket nu! Ha en fin dag :)


P.S I love you

57475-778

Herregud vilken film, har nog inte gråtit så mkt på länge,  gaah. Så himla fin, säger bara: Se den! Nu vill jag också hitta mig en charmig irländare, haha.

Skiss

57475-777

La mig i sängen och skissade lite till Bleeding Love, med Boyce Avenue. Riktigt fin låt, och jag är nöjd med min lilla skiss, så kommer min balklänning typ se ut och den uppsättningen på ett ungefär :) Väntar nu på att My och Jenny ska höra av sig, pallar inte ställa in alla grejer på mitt rum än.. Det får vänta.. :)




Bead Head tigi HEADRUSH

57475-756
Måste bara berätta om mitt glansspray, dansade som sagt heeela kvällen igår, sprayade håret med lite glansspary innan jag drog ut på äventyr, håret är lika fint idag som igår, lika mjukt :) Trots all svett, så himla bra! Riktigt bra investering, gott luktar den med, rekomenderas ordentligt denna :)

Riktigt skoj utekväll! :):)

Vid halv åtta hoppade My och jag på bussen efter många om och men! HaHa. Vi har gått halva sträckan till bussen och jag utbrister:
"Spriten, My spriten!!!"
My kollar på mig, båda har klackar - jag har lägst - jag springer Haha. Springer tillbaka och möter My så traskar vi, och vi missar nästan bussen, haha. Jag börjar springa i all världens fart i mina klackar och flashar nästan för chaffisen..! (min tubklänning höll sig inte uppe så bra, jag är för platt, haha.) På bussen flåsar både jag och My, chaffisen var snäll som stannade. :)

Vi landar hos Filip inne i stan och förfestar där, lyssnar på rätt så kass musik :P Tills jag väljer Seven Nation Army med The White Stripes, var inte så populärt med Dj:n. :( Så han bytte rätt snabbt. Efter några timmars förfest drog vi vidare till Palace, där dansade vi röven av oss och träffade massa människor :):) Riktigt skoj, längesen jag var ute och dansade, annars äre bara ta det lugnt och dega på en pub, men fasen vad nice det var. Alla dansade så svetten rann xb

Vill inte berätta om det dumma som hände, palla sånt! Är på gott humör idag, men trött som ett as! My och Micke blev officiellt tillsammans igår, naaaw, så glad för din skull gumman :):)
Nu ska jag surfa vidare!
Puss

Kvällens outfit

57475-776
Tubklänning - Gina Tricot, Skärp & örhängen H&M, ankelboots - Vagabond. Skinnjackan och en cardigan åker på och min stooora halsduk :)

Nu har jag fasen plockat ut en hel del grejer, ska lassa in lite kläder i garderoben, sen är jag good to go :) Är inte så pepp, men det kommer nog, ehe ^^ Kanske eventuellt har hittat ett flak, så Te05a, håll tummarna!!! :) Näe, sätta lite fart så man är klar i tid! :)

Ha en superduper fredagkväll!
PUSS




Top Model Final episode

57475-775
kollar på sista avsnittet av Top Model Cycle 10.. Hoppas att Anya vinner!! Hon är den som är bäst som är kvar! Gillar verkligen henne :) Hon pratar verkligen illa dock ^^ Haha.
Skriver mer sen, ska nana lite efter Top Model.
Puss.



Cool yoghurt

57475-774
Ska alldeles strax lägga mig och sova. Läsa en bok, försöka sova iaf, smart som jag är går jag och lägger mig och sover från 16.45-19.20... Inte bra. Men har gjort mig en kopp varm choklad och tagit en yoghurt(se bild) ur kylen, visst är den cool? Två färger sådär, blev glad när jag såg det. :) När jag flyttar hemifrån ska jag alltid ha sånna små yoghurtbyttor hemma, gott.



your body is a wonderland

Halkade in på en blogg där hon hade skrivit om John Mayer.. Fick mig genast att tänka på att jag alltid låg och nynnade på Your body is a wonderland i C's famn, så underbart det var på den tiden.. Men han hörde nog inte orden jag sjöng så tyst, och när jag skrev dom i små söta sms fattade han nog inte att det var låten jag alltid låg och nynnade på.. Det känns så långt bort allt det där, fast det var bara 1 år sedan.. Det går så snabbt, snart tar jag studenten, men det hade varit så himla mkt mer underbart att ligga i hans famn och nynna på låten än att ta studenten.






Gott sådär på kvällskvisten

57475-773

Sitter och käkar vattenmelon (mer) och naturgodis, på det Firefly, lätt en av de godaste dryckerna. Skär ner på mitt vanliga godisätande, har inbillat mig att naturgodis är nyttigare. ^^ Samtidigt kollar jag på The Hills, jävla konstig serie, men lite fast är jag allt.. Man blir sugen på att åka till LA och New York iaf :) Får se om det blir en resa med Jenny efter sommarn, vore så himla ballt <3

Gis oh yeaaah

57475-772
Bilden är till mitt projekt i GiS där jag gör en applikation för shoppingställen i Kalmar. Ikväll har jag suttit och pillat i PS för att göra snygga bilder med information att klicka upp. Alla klädbutiker är klara iaf, sedan ska jag välja ut några matställen att göra bilder till, typ mina favoritställen. :)

Idag var det projektredovisning som inte va mkt att ha, att dom har ändrat konceptet är illa! Mkt illa. Men men, skärmen står i Cafeterian på Lars Kaggskolan om någon vill se. Glömde fota idag, gör det imorn eller något. Sedan har jag varit hos Sofia (frisören) och bestämt balfrisyr. Kommer bli assnyggt! Typ stort, stökigt, lockigt, me like :) Älv-inspirerat, väntar förväntansfullt efter min balklänning, gaaah, kom då, balen är ju snart!

Nu blire lite vattenmelon :)
Puss


Studentpresent

Vet ni vad jag önskar mig i studentpresent?
Nämen! Inte?! Såklart jag berättar!

1. En longboard ♥
Stoffe lovade mig att lära mig åka, vilket han inte gjorde. Jag ska ta tag i det själv, alltid velat kunna skejta, men jag tror en vanlig skateboard är lite för avancerat för mig...
2. En laptop
jo, helst en macbook.. men vilken som går bra, himla bra!
3. En provdocka
skulle vara hur fint som helst att ha, hjälper mig när jag syr också!
4. En symaskin
flyttar väl snart, så småning om, vill gärna ha en egen, kan ju inte ta med mig mammas.

Hoppas innerligt att jag får något av det, helst en longboard då såklart.
Nu är det nana-tajm.

Färdigsydd!

57475-771
Nu är den färdigsydd, fin va? :) ska nog ha den imorn, för det är utställning av projekt! Lovar att fota! :) Nu ska jag stoppa i mig nåt och kolla på OTH och GG :)

Blusen :)

57475-770
Såhär ser den ut, lite mer grön, som sagt, från Flash 129:-


Fixat allt som har med tvättråd att göra, fy bubblan vad krångligt det var! :( Men nu är det klart efter att ha bränt mig på strykjärn och ånga.. Nu är det bara gis-skiten kvar.. bah.. Eller om jag ska sy min fina kjol nu istället.. Har längtat efter att få göra det så himla länge..

Hon har gjort det igen..

Japp, blev en megasöt blus på Flash idag, veckans vara, 129:- inte illa pinkat! :) Fotar och lägger upp sen. Ikväll ska jag sitta i PS hela kvällen.. pust och stön. Måste fixa tvättråden och bilderna till gis-projektet. Laddar med pizza nu, men är proppmätt, hahaha.

Jaja, ska knäppa en bild och sen sätta igång :)

Picknickpics

57475-761
Jag och den här bruden hojjade bort till stadsparken <3

57475-762
Jag låg och studerade mina armar i solen.

57475-763
jämförde fötter :)

57475-764
Medans Jenny lekte argaleken med någon (?)

57475-765
En mkt trevlig dag i solen med gos tonfisksallad och utmärkt sällskap :)

57475-766
Sen var det slut på det roliga för jag skulle jobba...

Lördag i bilder

57475-757
På Fredriksskans KFF-DIF Asglad, underbart väder och bästa sällskapet: fotbollshuliganen My! :D Dessutom står lilla Alis på andra sidan om mig, blev aspaff av att se henne där ^^

57475-758
Matchen är igång ;)

57475-759
Kanske inte världens bästa bild, men vafan;) <3

57475-760
KFF vann med 5-1!!!! :D:D:D

57475-768
Tjatade på min lille Erik och fick lite bilder, men tack hun ;)

57475-769
Jacobsson, jag, Jenny, Johan och Linus, vi hänger på KM ;)

Sen drog vi och käkade på Italia, därefter KM, sen Pipes, men inga bilder, Erik har! Men han är slö!

Ja, jag gillar att köpa saker.. Men inte min plånbok.

Ja, köpte en tubklänning också på Gina Tricot, 149:- Hallonrosa den med^^
57475-755

Idag köpte jag ett glans-spray, gick på 250:- Rena rama rånet! Men det är bra, finns hos frisörer mest.. Tror jag.. :) Men det är tydligen drygt och mitt hår blir mjukt och fint :) Bed-Head, Tigi  HEADRUSH.
57475-756

Dagens med pissigt väder


57475-754

Har varit och shoppat igen, igår.. Hittade denna finfina hallonrosa(?) body på Gina Tricot, 129:- Tyvärr har det varit kallt och mulet idag, tills typ nu, så har varit degig i huvudet, men har fått handmassage av Bamse, skönt! Ska slänga upp lite mer som jag har shoppat strax, puss.

Fy fasen vad det inte är kul att vara mig just nu..

Jag är SJUKT trött, var hemma för 20 min sen....!! Sitter och försöker käka pizza, orkar inte riktigt, kommer bli sepehungrig mitt i natten annars, det är inte så bra.. Gästerna gick sent ikväll, plus att det var krångel på slutet, sen gick jag en bit med Linus, så jaaa... Sen att man stått upp sen halv sex gör det väl inte bättre, men men!

Näe skriver imorn, natti

Uppe allaredan!

Jajamensan! :)

Vaknade av att det kom ett sms, haha. Dock av min operatör så.. Hade tydligen fått sms inatt av Tobbe, men då sov jag nog som en stock. ^^

Igår var megabra dag! :D:D Först stan, glassa i solen, hääärligt! :) Sen så vart det KFF, 5-1 mot DIF, såååå gutt! :D Bra match att gå på liksom ;) Träffade Alis där sicken överraskning, trevlig sådan :)

Efter fotbollen drog vi till Italia och käkade, jag, My, Erik och Jacobsson. Satt där och degade, käkade, trevligt bara :) Därefter drog Jacobsson hem och vi hamnade på O'learys för att dricka lite ^^ John och Christian kom in och joina oss, sen blev det KM, och där fylldes gänget på! :D Jenny, Johan, Linus, Nilla, Alex.. :) Landade på Pipes och såg det sista av hockeyn, mindre bra där :/

Idag ska jag och Jenny strosa på stan och gå på picknick tror jag! :) Ska bli skönt och ha en såndär tjejig förmiddag, ska tampas med Linus och Putte ikväll..!

Vad ska du göra idag?!?! :) Kom igen, berätta :):)
PUSS

Nu så...!

57475-753

Detta är dock lördagens ;)

Går inte att ladda upp bilder?

Jag kan inte ladda upp outfit bild :/ Lite synd, eftersom att jag inte lär hinna blogga mer idag..Kanske kan lägga det på ett USB men vene om jag orkar vara så ambitiös :P Nu ska jag fixa mig lite mer i ordning så jag kommer ut till stan, ska fixa Extasentidning och FF-biljett, wish me luck!

Arbetsprover?!

57475-752
Hittade ett stort kuvert till mig där det stod Växjö Universitet. Jaha tänkte jag, dom kommer väl inte med atagningsbesked så tidigt? Näe, de tackade för min anmälan och säger att de ser fram emot mina arbetsprover?! What?!

Ja mina vänner, jag har sökt in men jag har inte den blekaste aning om vad det är jag har sökt in till... Jag bara valde lite, jag vill ändå inte plugga nu.. Men är det simpla arbetsprover kanske man ska göra dom? Men jag vill ju inte in, så dumt att ta någon som verkligen vill det dess plats? Får mejla den där kontaktpersonen, så får jag se. Men Växjö, naaae... HK, nästa?

Stomp the Yard

57475-751Sitter och kollar på Stomp the Yard, har sett den innan, skadar inte att se den igen ;) Den är bra :) har plockat med mina kläder, försöker hitta ett skärp som har försvunnit, mitt enda bruna typ :/ Hoppas jag hittar det sen!

Imorgon blir det Extasen, stan, jobba, FF, käk och utgång förhoppningsvis! :):) Vill gärna sitta ute på Byttan i dom små "tälten" :) Ska bara få tag på Erik och smaska i mig något gott nu!

Puss!

Shopping, igen..

Jaa, jag handlade idag igen. Efter allt kämpande med utställningsskärmen så gick vi och åt våffla i matsalen, gottigt! Sedan drog vi in mot stan. Jag köpte mina skor, bokade klipptid och ett megafint linne :) Har kollat på Top Model, nästa avsnitt är sista! iiih, spännande! Nu ska jag städa mitt rum, har fullt upp resten av helgen :)
Ha det fint! :)




Glömde såklart skriva vars grejerna kommer ifrån.
Linnet är från Vero Moda 129:- Och skorna från Vagabond 600:-
Så nu vet ni det ;)

Dagens outfit och väldigt mycket sommar :)

57475-748

Ska cykla iväg mot skolan, fixa med skärmen till utställningen för projektet, hoppas Lollo ringer snart också! Sen ska jag in och köpa ett par gladiatorsandaler, jag har bestämt mig nu :) Fotar dom sen, ska hinna sola på Fitness också, men det fixar sig :) Ha en underbar dag!

/Fifiona

Träningsdags!

57475-747
Nu ska jag cykla iväg till friskis, ska träna! så svetten rinner! xD Ska gå på en medel/puls pass, goast! :D Har tagit en lur i solen, laddat med neverstore och telefon med Jenny!
PUSSS

Klänning

57475-746
Köpte denna skönhet på Carlings :) Är tänkt att jag ska ha den på studentskivorna om 1 månad. Asså fan, jag tar studenten om 1 månad!! Fiifasen vad härligt :))

Dagens outfit

57475-745

Vi spelade in på engelskan i morse, haha.
Fy fan vad kul det var!
Linn skulle dra Thomas i pulka på gräs! HAHA. När dom skulle testdra så åkte knuten genom hålet så snöret lossnade! Vi gick till Byttan och fick låna en sax, haha. Så jag knöt den jättehårt denna gången och vi satte igång att filma. (Vi provade att dra en gång innan) När Linn sen skulle dra den efter alla repliker så lossnar handtaget på snöret! Linn flyger ner i gräset! HAHAHA, jag vek mig av skratt, shiet!!!!

Nästa > Solen :D

Ska snart ut i solen på stan, ska nog köpa mig ett par svarta gladiatorsandaler från vagabond, är totalt kär i dom... iiih :) Nu ska vi bara göra klart det sista med projektet för stunden :)

Puss, ut i solen med dig! :D

(Just det, på kagg har vi 2 temadagar i 3an, som kallas Lust & Syren, föreläsningar och grejer, dvs inga lektioner!)

Vad fick jag?

"Vad fick jag? Ja jag fick kärlek, massa kärlek.
Kärlek jag vill ha igen, du&jag.
Ska vi jobba på det? du&jag. Jag vet att vi klarar det.
Vår kärlek var oslagbar, de tårar som föll var tårar av kärlek.
Älskling du är allt jag någonsin drömt om, ge mig ditt hjärta, mitt hjärta."

Överraskningen

57475-743
Såhär såg jag ut när jag lämnade mitt hus i morse (håret)
Stoffe och jag bestämde oss för att göra blonda slingor i mitt hår.
Så vi gjorde det idag :))
Det blev inte så blont som vi båda hade tänkt men det blev ljusare och man ser nyanserna tydligare, gjorde dom på JM Hårdesign inne i stan, schysst kille, Stoffos handledare, visste typ inte att det fanns några manliga frisörer i Kalmar, förutom dom från typ mellanöstern.. Näe, tycker inte sämre om dom ;)
Här är resultatet iaf, jag är fetnöjd :D

57475-74257475-741

Lollipop todays'

57475-744

Byttan

Kalmars nya storsatsning, Byttan. Fy fasen så fint det var där inne, coolt liksom. Stockholm inneställe fast i en park. Det var grillat på menyn, lite nytt koncept här i Kalmar. Ja, jag var där och käkade med Linus, trevligt minsann ;) Haha, men vi hade kul åt saker, haha. Men men, dom visste att vi var restaurangfolk tydligen, och Linus bjöd, så snäll :) Näe, det var minsann trevligt, ska gå dit om några veckor med ett gäng vänner!

jaa, måste skriva lite om min lille Erik :) Mest för att jag sa det ^^ Är ni i Kalmar/Sthlm/Linköping och det kommer en lång, smal och blond kille farande mot er så är det han ;) Men var inte rädda han är inte farlig! :D Näe, Erik är en av de bästa vännerna, konstigt nog eller näää, för Erik är underbart snäll och gullig, vem tycker inte om honom? :) Puss på dig gubben, vi ses på Atlas Copco imorgon, har marabou digestive ;)

Sleepyhead?

57475-740
Not so much. Är inte trött, loggade ut ifrån msn i hopp om att kanske bli trött, men hittar alltid på nya saker att göra. Leka i Photoshop <3 Illustrator <3 Lyssna på jävligt bra musik, typ NEVERSTORE. :) Börjar kl: 10.00 imorgon, med religion, behöver fan inte va pigg till den. Kanske ska måla mina tånaglar? Sugen på ramlösa, det ska jag ta, sen dra på en rulle, Step up 2, japp, får se om den är bra! Palla plugga historia heller, jag har intalat mig själv att jag kan den, med min intelligens kommer det gå galant imorgon... idag. fan. Sätta fart, annars går jag ut och springer en runda, nåt måste ju råda bot på det, kommer ju svimma av utmattning annars!

Springbreak 08??

Vill se Neverstore, så fett mkt. Men är det värt det? Kan pappsen fixa ticket till lill-Fisen?

"I don't know if I like your perfect style, I don't think that I'll call on monday. You're so selfecentered, so damn ignorant, not my type, you're such a looser."

Jajaja, äntligen!

Jag känner mig säker inför ett prov, once in a lifetime, kan bero på att vi fick provet i förväg av Peter ;) Så bara att plugga in, hitta teorier, bakgrund, maaassa fakta!

Har även löst Forever 21 problemet, ska beställa till min underbart snälla kusin i Kanada, som sedan ska skeppa över till Sverige :):) Han bara "inga problem, det är bara kläder, eller hur? INTE DROGER  VA?! Hahah" Haha, svinigt dyrt om man ska beställa det från Kanada xD

Ska hoppa in i duschen stod och grillade förut, uscha. inte lukta gott.
PÖSS

Dagens

57475-739

57475-738


Smäckt

Fy bubblan vad tråkigt det är att plugga GIS. ringde både Robbie och Erik för att snacka bort tiden och visst gjorde jag det ;) Fastän jag var hemma strax efter 22.00. Haha, megabra! Nu har jag iaf gjort anteckningar, YEEAY! Ska bara lära mig dom nu, hopplöst. Förstår inte varför han inte inser att det inte kommer funka, jag menar 3 fick G sist, 2 på håret, en var jag jävligt bra EN!

På jobbet gick det finnemang, nästan utbrott på Stoffe, fy fasen vad han ska retas hela tiden. Blir gaaalen. Men du är rätt gullig som indian ;) Tre fina mjölstreck á la Fiffi ;)

Näe, Gis och sova kanske???
Natti :)

Ja mitt uppdrag gick sådär

Jag vaknade vid 10, men ingen va uppe så jag somnade om, tycker det är astrist att gå upp först. Jenny ringde vid 11 och jag låg och pratade med henne och vaknade till :) Sen mitt i allt ringer Stoffen, jag gissade rätt också, kung är man ;) Har legat lite i solen, det är för blött i gräset fortfarande... Jag har ju snigelfobi så när det är blött sätter jag ogärna min fot i gräset, sen har vi ingen såndär härlig liggstol :( Måste investeras i en sådan!

Nu blir det mer GIS-plugg...!
TJARRÅ

Sova? ONEJ! :D

Är sjukt pigg, kan bero på att jag somnade vid 12.30 på förmiddagen ^^ (När jag pluggade) Jag kan inte hjälpa att GIS är trist, jag tror dom andra håller med mig, right guys? ;) Ska ställa klockan på 10.00 imorgon, ryktet säger att det ska vara fint väder, då ska jag banne mig ligga i solen och plugga :)

Ska nog dra igång ett avsnitt av Numb3rs, hihi.
Sussa sött :)

20 min tills bussen går och...

jag är nydsuchad, slöat lite vid datorn, of course. Så jag trippar in mot badrummet när jag märker att det bara är 20 min kvar.. Sätter i första linsen, tar upp andra, försöker sätta in den i ögat,TAPPAR DEN PÅ GOLVET! Vårt badrumsgolv är blått! Linsen är transparant blå!
OMG. Jag har ingen linser kvar och har inte beställt nya eftersom att min faster har gjort det i HK, dom har inte kommit än. Jag får panik, jag gillar inte att gå i glasögon längre, då mina är trista.PANIK! Jag slänger mig ner på golvet förtvivlat i all stress.. Till slut hittar jag linsen efter många svordomar. Haha.

Väl på jobbet var jag lugn, mkt att göra idag, eller mkt fok iaf :) Det pinsammaste som hände (jag råkaralltid ut för pinsamma saker) var att jag skulle ge notan till en hunk och det låg godis i den lilla "mappen" och en godisbit flög ut, när jag la ner den på bordet, och landade mellan hunkens ben.. Haha, han ler och säger "jag tar det där som en invit" Haha, gullig. Sen så gick han fram och betalade och visste inte om man skulle ge dricks åde, haha så himla söt. (Ja, självklart fick jag dricks! ;) )Men ja, Fiona gör alltid bort sig, det går inte en dag utan att det händer! :)

Valborg & dinner out







Lugg-Lugg-Lugg

Igår var jag och Jenny ute och åt, oerhört trevligt! Haha dock beställde jag vin som jag inte ville ha, smart, not. Haha. Så går det. Lägger in lite bilder strax, både från igår och Valborg!

På bussen hem träffade jag Alis, hon har lugg! ÅÅÅH jag vill ha min lugg tillbaka, ska deifinitivt klippa lugg, eller? Men jo jag vill! baaah. Michaela Forni, bästa bloggerskan, hon har världens snyggaste frisyr, jag vill ha!
57475-722Bilden är lånad från henne :)
Näe, hon har den perfekta hårfärgen och frisyren, jag vill ha! När man kollar på bilder från när jag själv hade lugg, bara JAG VILL HA LUGG NU! Men måste iaf vänta tills efter balen..
57475-721Jag i BCN hösten -07

Jesus..

57475-720
Nu har jag suttit i X-antal timmar med att fixa min dator. Jesus alltså. Först hittade den inte nätverkskortet, och det enda jag gör är att sitta på internet. Jaha. Ringer Erik som skrattar gott, han vet inte hur jag ska göra.

Ringer Martin O, han hjälper mig och säger hur jag ska göra. Så tankar ett program där jag kollar upp datorns komponenter, hittar grejer, tankar drivrutiner, ska installera på datorn, icket. Efter mer trix lyckas ajg få det trådlös kortet att funka yey. Sen börjar märka i allt pillande att mitt bildskärmskort separ, nehe datorn har inte hittat det heller. Och ljudet funkar inte, eländigt.

Nu är jag iaf klar, ska endast installera PS & IL CS3 och Office. Jag har fått megalångt tålamod iaf! Nu är jag glad över att allt funkar, finally.!
Nu blir det Lunch.
PÖSS

Sussa nu..?

Ligger här i min kära säng, ska stänga av datorn alldeles strax, National Treasure, Book of secrets hette den, förövrigt väldigt bra film :) Sebbe försökte sabba den jäveln, trodde han först, dumma han! Imorgon ska jag försöka plugga teori och sy lite :) På kvällen ska Jenny och jag nog ut och äta, sen kanske det blir en tripp ut :)

Godnatt alla söta :)

Lyfter på hatten!


Jag har aldrig varit ett stort fan av Lars Winnerbäck och jag rynkade på näsan när Amandas mobil ringde och Miss Li spelades. Men den här låten är sjukt underbar! Jag lyfter på hatten för det här. Minnen.


Bunkrat upp!

57475-717
Precis käkat en ceasarsallad a la mamma. :) Gott, jobbigt att äta när man är förkyld dock :( Har bunkrat upp med massa! Haha. Vindruvor, Cheezballz, marabou daim, daim forest-fruit, naturgodis (nötter å grejs) och en trogen tjänare, Loka Päron :)
57475-71957475-718
Ska kolla lite till på Humorgalan nu, sen ska jag se National Treasure 2, kommer inte ihåg vad den heter nu. Ha en trevlig kväll, jag ska chilla satan! :D
Pöss

Lycka

57475-716
Jag öppnade mitt egna kylskåp och fann prinsessbakelsen
min far hade tagit hem till mig.
Mums :)

Åh Valborg.

Näe Valborg är överskattat, hade trevligt med vännerna, ohja. Trevligt ute, jajamen! Men asså nu när jag vaknade på morgonen var det liksom inte så mkt, en trevlig kväll med vännerna! Och ja, tack för igår kväll :) Även fast det bara var jag och Johan som skakade rumpa ;)

Idag ska jag inte göra många knop! Åååh, hade jag varit hemma hos My hade jag öppnat kylen och tagit ut Couscous salladen, sedan slängt mig i soffan med en tallrik och dragit igång Band of Brothers! Ska kolla på det iaf tror jag. :) Så ser min dag ut, hörs senare :)

Tja!

RSS 2.0