Bojkottar musikaffären i Kalmar ett tag framåt.

Idag var jag med om något riktigt jobbigt.
Jag gick till den enda musikaffären i Kalmar.
Jag ville köpa enstaka noter, istället för att köpa en hel bok för 200 kr.
Så jag frågade en kille såhär "Säljer ni kopior på enstaka notpapper?"
Han bara glodde på mig och såg överlägsen ut och sa "Det gör vi definitivt inte, det är som att du går in i en skivaffär och frågar om dom kan bränna ut en låt på den skivan"
Men vafan tänkte jag, så jag sa såhär "Men du, om jag vill ha en enstaka låt köper jag för fan bara singeln"
Han bara "men det är kopieringsförbud så vi gör definitivt inte så" fortfarande överlägset.
Som om jag var dum i huvudet. De kanske hade tillstånd liksom hallå? Jag ställde en enkel fråga, aldrig har någon inne i den affären varit så otrevlig innan. Jag menar kan man inte svara snällt "Nej tyvärr vi gör inte det för det är kopieringsförbud på dom men jag har lite noter här borta, vad letar du efter?"
Eller har jag helt fel?

Som om HAN aldrig kopierat något från något som har kopieringsförbud, jag blev faktiskt riktigt sur på honom. Jag ville typ bara hämnas på honom men vad kan man göra? Så därför ska jag inte gå dit på ett bra tag, jag orkar inte med sådana människor, ursäkta.

Har jag fel? För det tycker inte jag! =/

Sport ÄR viktigt

I morse gick jag upp riktigt tidigt för en lördagsmorgon. 08.15 startade radion. Min käre bror skulle tävla för första gången, i Tae kwon do, en kampsport. Även fast vi satt i en sunkig lokal och det bara var ca 12 tjejer och killar som skulle tävla så var det mysigt.

Jag själv håller inte på med någon sport, det saknar jag. Jag red dock innan men slutade för jag hade helt enkelt ingen motivation längre. Jag önskar innerligt att jag hade en sport jag höll på med. Man skaffar både vänner och erfarenhet OCH man får motion! Är det inte underbart? Sen tävlingarna och glädjen när man vinner eller att lära sig att ta det när man förlorar, man vinner ju nte, livet är ju en bergochdalbana.

Min borsa vann och man såg riktigt på honom hur stolt och lycklig han var, bra för en första tävling. Han som hade tänkt att sluta har tillslut funnit motivationen igen! Så ta vara på era sporter, aktiviteter, hobbies (vad det nu än är som sysselsätter dig), kommer det motgångar (vilket det säkert kommer att göra) så se det som en utmaning, en utmaning som du kommer klara galant! So DON'T give up my dear. :)

/Fiona :)

Kära lillebror

Jag är så dålig på att tycka om min lillebror. Men idag såg jag honom när han var nyklippt och stackarn hade ett stort blåmärke på kinden. När vi satt och åt frågade jag vad han hade gjort, han sa att han hade trillat. Jag kunde inte hålla skrattet inom mig så jag kollade på honom och sa "Du trillade och landade på kinden?". Han höll med om att det lät dumt så då sa han "Okejdå, jag var med i ett snöbollskrig. Jag blev träffad av en isboll". Jag bara, "jahapp."

Senare när satt och målade i köket när pappa sa åt min bror att gå och lägga sig så skulle han hjälpa honom att få ner svullnaden. Jag frågade mamma vad han egentligen gjort, hon svarade mig att han hade varit i slagsmål. Min lilla, lillebror. En kille hade kallat honom 'tjockis' och då hade han blivit sur och sagt 'glasögonorm' och då pucklade "glasögonormens" kompis, på min lillebror

Jag ska nog börja bry mig lite mer om honom, det är trots allt min lillebror, mitt enda syskon. Jag älskar dig brorsan, faktiskt. :)

/Fiona.

RSS 2.0