Väckt idag igen..

Folk gillar nog att väcka mig på morgnarna.. Igår ringde Anton och väckte och idag Robbie! Plus sms. Drömde mysigt inatt, tror jag. :) Kommer ihåg 1 i mina drömmar iaf, inte lika rolig dröm som i verkligheten, men jaaa myyysigt säger jag bara :)

Valborg idag, ska grilla hos My, sen bär det iväg in till stan! KM, Bistro eller Fula Fisken..! Hoppas heta D kommer in, så vi kan ta en svängom på dansgolvet ;)

sova?

Borde lägga mig nu... Klockan är mkt, kan inte sova, för mkt i huvudet..



Dom där tre små orden som bildar en så stark mening.
De ord jag skrev på din rygg med grön tusch för att jag inte kunde somna.
Fortfarande när jag ser dig gör du mig svag.
Varför?
Ja jag vet inte, jag önskar jag hade valt annorlunda,
då för drygt ett år sedan.


Hej sol

57475-714
Precis kommit in, legat i trädgården och solat med bra musik i öronen :)
Jag satte på min dator förut och jaa.. mitt vista är inte äkta, det är det, bara det att det är XP produktnyckel, suuuck. Ja, kan tänka mig att Erik sitter och skrattar nu. Jag ringde Dell och dom ska skicka skiva till mig med XP, med bud, haha :) Så snällt, har startat datorn i felsäkert läge så kan rädda mina filer, tack och lov!

Är glad fastän krångel, det löser sig, får sitta på mammas ena dator framöver och filerna är ju kvar!
Ska käka lunch och bege mig till skolan också :)

57475-715
Puss & Kram
Ha en underbar dag! :)


Usch sitter ju för fan å lipar..!


Så himla modig, som står där och säger att han blir mobbad och sen sjunga inför den gigantiska publiken. Och det bästa av allt, vilken jääävla röst. Jag ryser och lipar. Fy satan. Bäst för honom att han vinner nu, den söta lilla Andrew Johnston :)

Det är vår så det får gå ändå!

57475-713

Kaffe med apelsinjuice..?

57475-712

en rätt intressant jobbkväll. Med Putte och Linus. :) Smakade kaffe med apelsinjuice, inte gott. Putte som dricker det, man blir pigg bla bla bla typ. Haha men äckligt var det. Det roliga är att han fick en gäst att prova det, han var lite full så han gillade det, hahaha. Fy satan.

Har en liten hemlis/överraskning på gång, näst-nästa vecka, då ni! Bara My som vet om, men hon ska va tyst ^^ Höhö. Men efter en kopp kaffe för nån timme sen är jag pigg och har pluggat lite mer Fysik, känner mig duktig :) resten imorn, pallar inte mer nu!

Ha det fint :)
puss

PALLA

Eftersom att min planering rubbades och jag skulle jobba igår kväll så hann jag inte plugga igår, vilket skulle betyda att jag får plugga idag, jag har gjort det lite.. Men pallar inte mer! borde verkligen, ska dra ett till avsnitt a Numb3rs så kanske jag får lite motivation..?

DatorNEEERD

Mina föräldrar vet om detta problem, så därför utnyttjar dom det till max. Sitter och grejar med mammas nya dator, installerar och sådant, för mina föräldrar är totalt datorinkompetenta xD Sen är det inte mkt folk alls här på Table.. :/ Beror väl på vädret antagligen.. Så då är det bättre att jag sitter här och grejar med datorn istället för att få betalt för att bara stå..

Är iaf avis på mammas dator, vill också ha en laptop!! Har iaf önskat mig en i studentpresent och även en provdocka. :) Skönt att veta vad man vill ha ;)

Nu ska jag installera mera.
puss

Idag och jag ska jobba..

Japp minnsann, jag ska jobba, pappa sa det igår kväll när jag kom hem för att hämta mitt leg. Jaja. är sjukt trött, pallar verkligen inte, men får fan rycka upp mig, en huvudvärkstablett och massa vatten! Typ socker också.. Ska gå och köpa en chokladkaka. Har farit runt som en dåre idag, först EM, beställt tv-bänk, sen NetonNet lagershop, köpte lite stuff. Därefeter Coop och sen BK. nam. Är mätt iaf, ska pimpla cola ikväll. Tur för mig att det är weird väder, så får jag inte lika mkt ångest.

Såhär ser jag ut idag iaf :)
PUSS

57475-710

Igår och igår kvälls

57475-708

57475-709

Lite Otur idag..

Japps, snubblade i trappan 1 gång, när John (en grabb i min eng c) fyyy vad pinsamt! Haha snällis som frågade hur det gick, och jag asgarva! Berättade för Robie och My om min pinsamma olycka, vad tror ni jag gör senare? EN GÅNG TILL! DA CAPO! suuck.  Slog mig inte iaf.

Annars har jag sett och pillat på tatueringar, mums.. cyklat hem i rekordfart (10 min från Table 20). Va hos Lulls en vända också :) Nu blir det ett avsnitt av Gossip Girl, senaste, sen NANATAJM.

Favoriter, Utmaning :)

INTERNETSIDOR
1. Blogg.se
2. Bilddagboken.se
3. Deviantart.com

BLOGGAR
1. Michaela Forni
2. Lisa Place
3. Amanda Berg

PRYLAR
1. Mobilen
2. Solglasögonen
3. Datorn

LÄNDER ELLER STÄDER
1. HongKong
2. Göteborg
3. Barcelona

SAKER ATT GÖRA (HOBBYSAR)

1. Sjunga
2. Modedesign
3. Dansa

Blommigt

57475-707
Köpte mig denna på Gina Tricot för 149 pix.
Jag gillar det skarpt, ryggen är super, min tattuering glimtar fram :) Köpte mig en grå BH, men den visas bara på ;)

Dagens och en söt liten fläta

57475-706

Så jäkla skönt att få undan luggen! Såg 2 till som hade gjort samma sak, så ska det va! :D

Forever 21

Vill så gärna beställa från Forever 21.. Men asså frakten och tullen ska va pissigt dyr..? :( Någon som vet hur pass dyr?

Under construction men lite bilder javisst ;)

Håller på att göra om lite här, det kanske syns.. Headern är väl det som inte är färdigt.. Men behöver lite fler bilder till den... Förövrigt funderar jag starkt på att flytta över till Devote.se.. Det krabbar så mkt här.. :S:S :(

Bjuder på lite bilder från i eftermiddags :)
57475-70557475-70457475-703

Att hitta ett hjärta

57475-702
Efter skolan fikade jag och MyKultzenska, satt och stekte i solen med en salami-bire macka :) (Lägger in bilder sen) Sen var jag och tränade med Becko! Tufft, haha. Fick se vem äckelgubben som terrade henne, yuck! Sen åkte jag hem och slängde mig i duschen och sen har jag STORSTÄDAT mitt rum och skruvat upp lite krokar. Nu sitter Jenny här bredvid och vi ska kila ut till Konsum och det fina vädret!

Puss & Kram :)

Nej jag har inte klippt mig.

57475-701

Pictures of you...in my head


Balklänningsproblemet är löööst!

Iaf... Så är problemet med balklänning löst, den ska skräddarsys, åååh huuu vad jag är glad att det löser sig, 3 veckor tar det, nice nice. Får precis som jag vill ha den nu, himla bra. :D:D Berättade det för Bamse och han skrev:

image700

Så söt! :D (Har suddat för det stod nummer, Martins pappas, vill inte att folk börjar ringa han, haha.)

Jag älskar vår vår vår! :D

57475-700

LOVELIIIE

57475-698
Jag och Linus vandrade på stan, förbi apoteket och jag kom på att jag måste hitta salvan. Här är den haha. Hoppas fan den funkar nu, men hon sa att man brukade rekomendera denna för tatueringar...! Dock står det att den är bra för blöjeksem och röda rumpor xD Inte riktigt så i mitt fall, eller?

Nu ska den fanimej inte blekas i första taget! (lääängtar efter att sola xD)
PÖSS
Måste gratta Matthew på 19 års dagen! grats maaaan ;D

Putte kom!...

..och smörj in min rygg, det kliar attans. :(

Är megatrött, ska sova strax, det kliar på ryggen som sagt, fastän Putte smörjde in för 2 timmar sedan, flagnar sa han att det gjorde. Bläh, äckligt.. :| Tur är väl att jag inte ser det.

Jag var vimsig på jobbet idag, och lite fulla gubbar att handskas med, men det gick väl, efter många om och men..! Imorgon är det religionsprov-buddhismen, konstruktion-inlämning+redovisning. SHIET. orolig för religionen mest.. Mest för att jag typ inte pluggat, blir plugg på håltimman innan och nu i sängen.



FYI. Jag har en söt mörklila BH på mig idag, mihihih. och han kritstreck-randiga kalsonger.

Att lita?

vem kan man egentligen lita på, en jag en gång älskat och delat mitt liv med, min andra hälft eller en främling?



Jag fryser om ryggen, typ som kalla kårar smyger sig upp, har tre lager på mig, sjukt.

Väder! :D

Underbart fint väder idag igen, och Fiona ska jobba, visserligen inte förrens vid 17.. Så nu sitter jag och väntar på Becko, vi ska på promenix, nice nice :) See ya later! :D

Det blev bättre :)

57475-690
Jenny kom sen för lite umgänge :) Fick en vit ros med lite andra blommor ^^ (ehe dålig på blomnamn^^) Sen gick vi ut på promenix i det underbara vädret! Lycka är när man kan gå i tunna strumpbyxor utan att frysa arslet av sig. ;) Så jävla bra å prata av sig med Jennan, och hon lyssnar alltid! Jag är så dålig på det när jag är trött, hah jag och mina problem. Tack för att du står ut med mig! <3



Nu ikväll har jag jobbat, en del folk trots allt! Är megatrött nu så ska dra igång några avsnitt av Numb3rs. För varken Erik eller Andreas säger nåt vettigt på MSN, sorry grabbar ;) Me like you anyways.

Ha det super!
PUSS

PS. Någon som vet vart man köper en genomskinlig (?) hudkräm som heter Bepamten?? det uttalas iaf så ;) HAHA. Vore tacksam för svar, någon ofärgad hudkräm överhuvudtaget :)

Hm...

Godmorgon, blev en lång kväll ändå, var hemma vid halv två snåret.. Efter jobbet kom Martin O och My till restaurangen och så mötte vi upp Erik och två av hans polare. :) Lille Erik, lika knäpp som vanligt ^^ Idag blir det jobb, igen. Är lite trött på det faktiskt.. Men vafan.! Snart är Linus tillbaka iaf :)

Andreas nämnde att Helosan bleker tattueringen, och det vill jag fan inte :( Nån färglös hudkräm?! Hm.. någon som vet?!

Ska sätta lite fart så morsan inte separ satan. Det vore jobbigt.
Hejsvej

SÅ JÄVLA ÄCKLAD!!!!

hur fan kan du göra så?! så f*cking pissed. åååh. men jag har lovat att hålla min käft, så det ska jag göra. helt jävla otroligt hur sviniga ni är.

BAAAAH

57475-689
Haha slutade vid två idag, sen degade jag runt i skolan eftersom att jag skulle fika med Alis, meeeegatrött haha. Iaf så väntade jag tills Bamse slutade så gick vi tillsammans in mot stan, var inne tjugo i 5.. Så ringer jag Alis, och så är hon hemma i ögoninflammation! HAHA. så komiskt, stackarn.. Hon hade skickat sms, men som vanligt är det så jävla dålig connection mellan våra cells..! Krya på dig gullunge så fikar vi en annan dag :)

Så jag traskade bort till Table och precis när jag satt mig ner kom jag på att jag sagt åt Jenny att hon kunde fikat med oss! 1 min senare ringer Jenny och frågar vars jag är, hahaha. Här har jag precis satt mig på min söta lilla rumpa för att prata med Demo.. Hahaha. Bestämde mig för att möta upp henne senare. Fastnade när jag bakade pizza(okejdå Putte gjorde den åt mig) men jag började och jag bestämde pålägg. :D Sen mötte jag upp Jenn och tog en latte.

Nu sitter jag här på min söta lilla rumpa igen och ska smörja in tattooon med helosan.
Tjollahopp.

Uscha. . . .

Sitter i skolan, ska ha GIS, tråkigt, bara 10 sid kvar i häftet, gött! :D Tattueringen är varm och svullen, har huvudvärk och är sepetrött..  Jag vill bara åka hem å sooooova! Men ska fika med Alis sen, hehe, men kanske åker hem emellan och sover en stund.. :P


Hejsvej

Tattoon :)

57475-688
så grymt nöjd.
det sticks lite nu, hihi. på med helosan.
funderar redan på nästa o_0

Tattoon är härmed gjord! :D:D

57475-687
Kan tyvärr inte fota den nu, måste ha kompressen över i några timmar till. Men shiet vad fint det blev :) Det gjorde inte så ont heller, hehe. Inga tårar! :D Yeaah, hårding. hehe. Obehagligt när han spraya vatten eller vad det nu va, askallt, haha!  Robert (tattueraren) skrattade åt mig när jag ryckte till, vilket var ofta. Fick hålla Titti och Martin i handen, den behövdes, men snabbt gick det ååh åh :D Är så himla glad! hihihi. Gjorde den iaf på Evil Design Tattoo i Kalmar (Kopparslagaren), blev lite reklam där också :) Mega glad, ingen kan förstöra mitt humör, JAG VÅGADE! Mohahahaha. :D:D

Studentinbjudningar



Jepps, dom är färdiga, ska skriva lista över vilka jag ska bjuda och bestämma plats med mamma och pappa, vill nog helst va på Table, vill att Linus ska va med ju! Sen är det käk som gäller med, shiiiet. Jaa, måste väl göra det enkelt för mamsen också..

Förutom det har jag andra problem.. Men som Robbie säger, det löser sig så småning om.. Klantarslet träffade en öm punkt också, fyyyy dig.. Men sånt händer :) Erik piggade upp mig med sitt prat om katter och hundar. :) haha. Jag har en del att fundera över.. Ska väl lägga mig nu, upp imorgon för skola igen.

Take care, natti

Nytt åde :)

Har en ny last: armband, köpt 3 st på 1 vecka, haha.
Skorna är till min student och balklänning (2 olika) Snygga va? :D
57475-682

Armbandet kommer från Confidence by CC likaså linnet, besök deras bloggshop vettja!

SUTTVÄDER :(

japp, det är det, i mitt gadgetfönster står det klart, fyyy. frågan är om jag ska cykla till mitt utvecklingssamtal? Det hänger i luften, men jag vill vara nyttig..! Bah. JAg ska ju liksom bara göra det.. onödigt att ta bussen.. Kanske kan få skjuts av min mor? I vilket fall som helst så ska jag göra mig i ordning, sorry för dålig update.

BYE, wish me luck.

Modellbild 2

57475-681
GE MIG SOMMAR!!!!
Nu ska jag jobba! Tjohopp!

Förälskad?

image680

Jag tror jag är förälskad :| Helt fel kille som vanligt. Men ååh den där solbrända hyn, mörka rufsiga håret, underbara leendet och framför allt den härliga rösten. Blir helt varm inombords och generad när han ger mig en komplimang.. bah. Varför alltid fel kille? Och jag lovar er, det är fel, så förbjudet det kan bli och ändå så faller vi tillbaka igen och igen. Ja ibland är det helt enkelt inte rättvist, synd att jag inte såg han förut.

LUND



Var i Lund i princip hela dagen igår. Föreläsningar, mest buss. Vi fick labba lite det var skoj, roligast var att blåsa såpbubblor! :D Sen att leka DJ ;) yeaaah. På bussen sov jag och mös mest, musik <3

Väl hemma i Kalmar så mötte Martin, My och jag upp Palle, så drog vi till 7Sportsbar och såg färdigt hockeyn, ahaha. "va är det slut? vann dom?" Jag i ett nötskal :P Hämtade VIPkortBistro Bar, sen var Pallisen hungrig så vi lunkade till Table och fixade mat till han, haha. Tack Palle för det där btw. :) Det kändes iaf bättre ;)

Min fredag det, lördag idag och jag jobbar ikväll, tuuungt.. Men pengar behövs..!
PUSS

Modellbilder 1

Nu har jag äntligen fått alla bilderna från Lollo och plåtningen på Varvsholmen :)
Bjuder på 2 smakprov :)

57475-666

57475-665

Käkar åde :D

Jaa, sitter här precis hemkommen och käkar hamburgare, tror det är exet kexet som gjort den faktiskt, ser ut som det, han vet nog att jag inte gillar salsa, eller C? Han var förövrigt snäll idag, jag ger dig cred ;)

Jag har hunnit med nääästan allt på min lista idag, skola, plåtning och träna! Bara baka kladdkaka kvar, även duscha, men det gör jag efter baket. Gjorde ett bra kap idag, balsam 19:- Ascool flaska, hahaa! Näe, men det var rea också, så ska testa det ;) Nu ska jag käka klart, sen är det baaak och en efterlängtad dusch :)

image664

Vad har du hittat på idag? :D
PÖSS

Illustration nr 2

57475-663
Min andra färdiga, fick lite tips av Tessan, tack :)

Freaky

57475-662

Paket! :D

57475-661
Fick paket ifrån Cocoo idag :D Snabbt det gick, ett peacearmband och ett nitarmband :) Dom är jättefina! Kommer bli fler beställningar därifrån. Dom hade missat en grej dock, men ringde dom direkt och hon sa att hon skulle skicka det idag :) Jättetrevlig tjej, så jag var trevlig tillbaka ;)

Nu väntar jag på att Titti ska dyka upp!
Imorgon är det skola, plåtning i studio, stan och träna! Hur jag nu ska lyckas med att hinna med allt?! Haha. Kommer vara überstressad, kom på att jag inte lär cykla heller, måste ringa Jennan och säga det!
Ha en supertrevlig dag!
Puss


Banandags!

Ska stoppa i mig en banan och kolla på Numb3rs! Dagen har mest bestått av skola, lång dag, slutade halv fem.. Haft en skoj dag ändå, relativt pigg, hehe! Vissa har ju sysselsatt sig med att kolla på min rumpa! :-O Haha. Jag har helt normala klasskamrater ;) Äntligen har vi börjat planera inför studenten, haha vi är snabbast! Hölass eller nåt, då vi har 2 bönder i klassen, hehe :D

Annars har jag solat, köpt lösögonfransar och deo! Imorgon ska jag leka med Tittisen. Vi ska hjälpas åt och bestämma motiv till hennes tattoo, vi ska göra samma dag, tiderna efter varandra :) Det är inte alls långt kvar, iiiih! :D Martin ska följa med och hålla handen :) Naws, bamse är snällast! :D

Nu är det dags för Numb3rs och min banan såklart ;)
PÖSS.

...och ett par vita converse till det

57475-660

Stolt som tuppeeen!

57475-659
Haha här har vi den, min första illustrator bild, helnöjd och asstolt. Vet att det är mkt kvar att lära, men första gången, hallå? ;) Hahaha. Skrivit historiaprov och busat i skolan idag, kom hem rätt sen i och med provet. Gick sådär, svåååårt. Men har suttit med bilden så har inte tänkt på det, skönt!

FF spelar mot Ljungskile nu, ville gå men ingen som jag frågade ville, bah, dummisar! Eller en är sjuk och en kan inte ta sig till skansen och 2 är bara dummisar :( BLÖÖ. Nu ska jag se på top model.
SVEJ!

Skor, skor, skor, massa skor!

57475-658
Köpte mig två skohyllor på IKEA, mamma har gått banans länge på mina skor i hallen, dom tog alldeles för mkt plats, och nu har jag löst problemet, dessa skor använder jag har några få par ståendes i källaren, så nu kan hon fan inte klaga. Däremot misstänker jag att dom kommer hamna där ute i hallen ändå, haha.

Nu blir det historiaplugg en stund framöver, tjohej!!

Sunday oh beautiful Sunday

Sitter här med en god toast och ett glas Brämhults. Har precis skrivit in menyn jag har översatt till engelska på datorn. Till Table 20 s' hemsida, den kommer upp snart! Weii! Idag blir det historiaplugg och teori! Ska göra ett test nu tänkte jag, då jag var så duktig och läste lite historia igår. :) Får förhoppningsvis mkt gjort idag! Ska försöka träna ikväll med! Ska väl ringa Jennan och se om hon vill hänga med eller My. :) Näe, idag blir en bra dag, yeaah.

Bara att sätta fart!

Tack för kommentarerna, det gör mig megaglad!
Ha en bra söndag!
Puss

Think Pink!

57475-655
Nya lasten ;) Brämhults Hallon Dryck

57475-656
Dom nya bordstabketterna :)

57475-657
Dom fina rosorna :)

Abuuua

Vill först och främst gratta snyggaTobbe som fyller år idag :) Grattis!

57475-652

Jobbade igår, därför inte update. Skrev fysikprov som gick sådär, eller ok, vet inte.. Svårt att avgöra, sedan hade vi Ju-jutsu på idrotten, kastade bebbe i mattan! Asastolt! :D Han väger en del mer än mig, haha.
Idag har jag gjort högskoleprovet gick sådär :P Är trött så blir en lugn kväll :)

hejsvej

Lite sött, lite surt, lite salt

57475-653


Hårband - Cubus

Längtar

57475-651
Snart är det dags att göra tattueringen, åååh! :) Mindre än 2 veckor kvar nu! Iiih. Hämtade mitt AA-fodral idag, kommer visa upp min rygg och min tattuering jääämt! Haha. Idag har jag varit en sömntomte, sjukt trött. Ska nog faktiskt lägga mig strax..! Fysikprov imorgon plus historiatest, slipper iag Eng, inställt, hehe. Köpt lite annat också, men orkar inte fota just nu, lat som jag är ;)
Sov gott!

Inspiration på fel sätt?

57475-650
One Tree Hill kommer nog vara min favoritserie, all times. Fick hem 9 avsnitt igår kväll, sent. Dom är redan genomkollade. Plus massa jävla tårar på det. Jisses. Men det ger mig en sådan kreativitet, jag vill liksom börja med min musik igen, måla, skapa! Har i och för sig hittat något kreativt jag mår bra med, som jag inte kan koppla med något som hände förr, som jag kan med musik och teckna... Skapa kläder, just denna minut vill jag bara söka in på GU's formgivning-textil, satsa järnet! Det gör mig så glad ju!  Har stora saker på gång nu, hela eftermiddagen har gått åt att tänka, nu gäller det, här är det nya jag! Okej, inte helt nya jag, men en del ;)

Äntligen, men vad?

image649

Har gått och stampat över att blogg.se har bytt plattform och inte kunnat skriva av mig, men när det nu har öppnats igen vet jag inte vad jag ska skriva! Som vanligt när det gäller mig.. :) Har iaf precis kommit hem från Snabbmats levereantörsmässa på Sandra, maten var väl sådär, fröken pet! Haha, näe, så petig är jag inte, bara bortskämd av kvalitén på maten. ^^

Imorgon börjar jag 12.20, Martin ska möta upp mig innan och vi ska förhoppningsvis käka lite lunch, ska bjuda honom, men det vet han inte om än, hehehe. Min snälla vän, en av dom allra bästa, love you. Umgåtts med en annan av mina bästa vänner idag, Jenny, satt fastklistrade framför datorn och kollade på Top Model Cycle 10, hahaha.

Nu ska jag krypa ner i sängen med lite cheezballz.
Puss!

RSS 2.0