Friday the best :) - Stoffemössa :D



stoffemössa

Idag vaknade jag med gosmos bredvid mig :) He's outrageous :)
Det var Stoffes och min dag idag, äntligen!
Vi har nog inte umgåtts "på riktigt" på jättelänge.
Det har alltid varit i all hast, inte kunnat ta det lugnt..
Vi låg och drog oss läääänge :D Sen till slut gick Stoffe upp och skulle duscha.
Jag smygkollade för att retas, han såg mig ^^
Sen ringe det på dörren, haha. Jag fick öppna i trosor och linne ^^ Men det var bara Jenny :)
Så hon åt lunch tillsamans med oss när vi åt frukost ^^

Sen vid tre efter massa gos åde åkte vi in till stan gick 1 ½ timma. :)
Sen käkade vi lite hos pappi på Rice & Wine och sprang till Table.
Stoffo skulle jobba :( Slut på det roliga :(:(

iaf, ikväll har jag ändå haft det väldigt trevligt!
Jag träffade Jenny och Rp på Berga Centrum och vi handlade godsaker :)
Sen drog vi hem till Rp och lagade mat och bara hade supertrevligt :)
Och åt god mat :)

Nu när jag kom hem så hjälpte jag mamma med att skriva ut massa papper.
Och så hittade jag Stoffes mössa på min stol, så jag har posat med den på ;)
Den luktar min Stoffe :):) Hihi, miss him :(
(Det är bilderna högst upp)

Så tack Stoffe♥ , Jenny och Rp för en otroligt trevlig dag, bästa fredagen på länge!:D
PUSS

Aaah Helg :D

Jag är ledig resten av veckan, känns så härligt :D:D Tror jag ska ta en tripp förbi IKEA med Jenny någon dag :) Det vill hon nog :P Om en stund eller så kommer Stoffe :):) Det blir han och jag ikväll och imorgon förmiddag/eftermiddag :) Det behöver vi! :D Sen imorgon kväll blir det mys med Rp och Jenny :) Bara tjejsnack åde :D Hihi :)

hihi

Så nu är det bara att vänta på telefonsamtal och på Stoffe :)
Men ha det bra, puss ♥

BLÖÖÖÖÖÖÖ

Jag har jobbat idag..
Inget mer vettigt faktiskt, trött som en gnu typ.
Och dom må ni tro, är väldigt trötta.

Picknick :)

Eftersom att jag jobbade igår och inte kunde umgås med Jennan så tyckte jag att vi skulle på picknick :) Så vi begav oss mot stadsparken med matsäck :D Vi hade massa skoj och tog det lugnt :) Pratade som alltid, bara girls, så längesen vi gjorde ngt bara vi 2 och hade trevligt som bara vi kan :P





Jenny tyckte vi kunde kolla på film ikväll, så jag tyckte vi kunde hyra en, vi stod läääänge i videobutiken, men till slut valde vi World Trade Center, med Nicholas Cage m.fl. Den var bra, och samtidigt Jenny och Fiona humor, den var super, så jag tycker att alla som inte har sett den ska se den :)

That's my day :) Har haft en riktigt trevlig dag :D
Pusss

Dagen efter...

Jaa vad ska man säga? Började helt ok, men blev lite tungt i slutet :P Började hos kusinerna i Krafslösa, grillat och proppade i mig en massa :P HAHA. Sen bar det av till Nilla,  vi grillade lite till och sen så åkte alla utom Nilla och Jenny, till köpingsvik. Vi drog runt, träffade folk åde, men ingen Stoffe och ingen Stina :( Jag smartot dansade ute i regnet och blev blöt och kall :( Men det var jävligt kul ;);) Sen kaosade det när vi skulle hem, pallar inga detaljer..

Idag har jag sovit, och varit orolig för Stoffe... Baaaah... Men hörde av honom, sen givk jag till kusinerna, fick mat och snackade lite med morbror Aron :) Vid 18.00 började jag jobba, så jag har jobbat resten av kvällen..

Nu är jag apigt trött! kanske ska kolla ett avsnitt av One Tree Hill innan jag somnar, men natti people!

Uss-a

Ingen bra dag idag alls.. Skulel ta bussen in och då slog det, jag mådde apa... :( Kändes som jag skulle spy, höll på att dra dit när jag klev av bussen, folk trodde säkert jag var full eller ngt.. Sen skulle jag jobba, matlukten gjorde inte saken bättre, jag tror det var vätskebrist och den kvava luften, konstigt nog har det inte åskat... Men nu mår jag bättre, slapp jobba, Nathalie fick ta mitt pass. Så har legat och kollat på One Tree Hill och vilat, måste gå och fixa ett glas vatten till!

Natti

Gose skar av sig..

en bit av fingret igår :( Min lilla bebbe hade sin otursdag :(:( Han missade bussen 2 ggr, så han kom försent till jobbet. Blev så förvånad när han kom tillbaka "jag är en dröm..!" Så vi skulle ta halv 11 bussen, så skulle han fortfarande vara i tid till jobbet, men då missade vi den för han va och grejade för länge.. =/ Då blidde älskling sur, kastade sin mobil i asfalten och bara la sig ner på marken.. Så skulle vi vänta på Stoffs mormor och morfar, dom kunde skjutsa in oss, men dom kom inte när de skulle (11.00) Så Stoff ringe efter taxi, efter ett bra tag kom taxin och körde in oss till stan..

De var asmkt folk på restuarangen när vi kom och jag fick springa och köpa bröd och isbergssallad... pjuuh. Sen var allt bra på kvällen, då jobbade jag också och älskling började bli på bättre humör åde, sen hör jag mamma skrika, "Fiona hämta plåster fort som sjutton, Stoffe har skurit sig!!!" Jag springer runt som en idiot och försöker hitta plåster, han hade tydligen skurit sig djupt.. Men så var inte fallet då, han hade skurit av en bit av fingret :(:( AOW AOW AOW =/

Det slutade inte blöda så bebbe fick åka in på akuten. Usch vad mina knän skakade :( Var så orolig för han, efter 1 timmer eller 2 kom han tillbaka med ett paket runt fingret :) Dom behövde inte sy men han fick tejpa dit den biten han skurit av, den va inte så stor.. Så nu ska lille bebbe gå med paket i 2 dagar och tejp i 1 vecka ^^

usss

Han är lide hjälplös nu, kan inte dra igen väskor åde :) Men så glad över att det inte var värre, så han hade sin otursdag igår. Mamma och Linus sa att det var mitt fel för jag hade nanat hos honom :P Jag rubbade tydligen hela universum XD Men nu är allt bra, ska träffa gose sen, hoppas han mår bättre idag :)

Ny ska jag göra lite mat till mig själv :)
Pusssa♥Cristofer

Massa fynd :D:D

Hittade massa fynd på stan :D Ska nog inte köpa mer nu i sommar :P Haha!
Förutom det nedan köpte jag 3 piké till jobbet :)
Sen käkade vi på Ming Palace, fick rabatt! :D
Senare kommer Jenny hit, vi kanske ska bada,
men nu ska jag prova mina nya kläder ;)

Puss!




♥ Grå hood - H&M's herravdelning 198:-
♥ Vit tubtop - MQ Zoul 99:- (REA)
♥ Trosor - Gina Tricot 3st 129:-
♥ Rosa jeanskjol - Gina Tricot 199:-
♥ Leggins Svarta/Vita - Gina Tricot 59:- /st
♥ T-shirts - JC Eve 2st för 199:-
♥ Vita tygskor - Betty Blue 199:-
♥ LdB goes Berry Shower - H&M 29.50:-

Stan idag :)

Ska in till stan med Jenn och Bull (?) idag :D Hoppas på många fina fynd, det är jag som ska shoppa ;) Längesen jag gjorde det, alltså verkligen shoppa :P Nu ska jag göra mig i ordning!
Ciao!

4 månader

Idag firar jag och Stoffe 4 månader :) Jag älskar honom fortfarande lika mycket :) Han sov här inatt efter grillningen, höll om mig hela natten, några armbågar i huvudet fick jag tyvärr. Sen skulle han upp å jobba =/ Men jag låg kvar och nanade några timmar till :)

Rp kom över en sväng, vi diskuterade hultsfred och massa annat :) Trevligt trevligt, sen skulle vi gå till Konsum, jaha, vart fan är mina nycklar då? Jo Stoffe har dom.. ååååh! Jag är fängslad i mitt egna hus! :(:( Men Titti kommer sen, med pizza, film och maränger, jag har resten ;) Så det blir softkväll med Titti :)
Ciao pals!

Fiona - "Varför håller du fast mig?"
Stoffe - "För att du inte ska rulla runt och vända dig om som du gjorde nu.."
Fiona - "Aha, jag som trodde du gjorde det för att du inte vill att jag ska gå"
Stoffe - "Mja, men det med" :D:D


Stoffe <333

Seriös dag

Jobbade bara till 17.30 idag, tur var väl det, är supermegatrött!! :( Var på bio med Jens, dom andra pallade ur! Fuck theeeeem! :P Vi såg Ocean's 13 :) Den var bra, fast jag hade bara sett 1an innan, ska se 12an om några dagar, Jens ska låna den till mig :P Imorgon blir det en seriös dag! Först städning av Fionas rum, sen göra om menyerna på Rice & Wine, sen ska det grillas hos Tittis :) Om det blir bra väder! Ska in och checka på SMHI strax :) Har varit skitväder både igår och idag.. =/ Inte kul alls tycker jag.. Så håller tummarna för imorgon, blir inte glad annars asså..  Men om det inte blir grillning blir det quality-time med Cristofer Holm :) Det gillas verkligen det också :) Nej nu ska jag kila vidare, pussar

Pics







(Fler bilder finns i min bilddagbok 15/6)





Sommarlov = Jobb

Mitt sommarlov kommer till mesta dels bestå av jobb! Jobbade hela dagen igår och hela dagen idag...! Jag är tröttt! imorgon blir det heldag också.. Men på söndag, då är jag ledig, ska sova ut ordentligt, och på kvällen ska jag till Titti på grillfest :) Det kommer bli supernice :D Stoffo ska med, min älskade :) Jag kan verkligen inte förstå ibland att jag har en sådan underbar pojke ^^ Stoffs är allt jag nånsin drömt om och han är jävligt knäpp :P Men det där konstiga och knäppa vägs upp av hur jäkla underbar han är :) <3<3

I tisdags tog Jemal studenten :) Vi gratta henne och så fick jag ta det lugnt på kvällen. Sen i onsdags fick jag sommarlov! :D:D:D Sen tog kusin-Jenny studenten :) På kvällen blev det fest, hos Nilla, askul :D:D Ska lägga upp lite pics :) Ska väl lägga mig snart, det är en dag imorgon också!

Puss Natti!

Nana-time

Stoffis ska nana här, väntar på att han ska göra sig i ordning :) Kommer ta en stund. Sen har älsklingen ont i magen :(:( Men vägrar låta mig ge han tabletter eller värmekudde, dummisen :( Men nu ska jag bäda sängen och göra det myspys :)

Natti
Stoff <3<3

Ledig :D

Fast jag ska till skolan och fixa det sista med skåpet :) Nu börjar dagen vakna och bli fin :) Regnade och åskade och blixtrade igår natt.. Gjorde saken bättre när jag skulle sova. NOT. "dripp dropp dripp dropp" Mosade huvudet mellan 2 kuddar, men fan vad varmt det blev..! Kanske ska börja göra mig i ordning, min buss ju trots allt om 1 timme! (Ja jag åker buss för min cykel står inne i stan)

Haha mamma bad mig precis dammsuga
Mamma - "Det tar ju inte dig så lång stund" :)
Jag - "JOOO först måste jag tänka över om jag orkar just nu, sen mååste jag resa mig upp ur stolen, ta fram dammsugaren, stå och pilla lite med sladden, stoppa i kontakten i uttaget, starta dammsugaren och sen gå runt med den rullande maskinen i heeeela huset, jo det tar lång tid"
Men såklart sa jag ingenting, säger jag inget har jag inte lovat ngt! MOHAHAHAHAAH

Nu ska jag duscha, pussshej

Chaotic Chaos

image238

Det har varit en jobbig kväll. Lär bli svårt att somna nu. :/
I can't help it baby :(:( I'm so sorry..
Never ever again, i hope, i swear.
"Du vet att du är det finaste som finns"


bikini

bikini

Jag köpte en ny bikini i fredags, asasnygg enligt mig ^^ Badade första gången i torsdags, jag är stolt! :D Hihi. I fredags lekte jag med Anton på stan och sen såg vi på film på kvällen :) Igår jobbade jag hela dagen! det var jobbigt..! Idag ska jag ta det lugnt på förmiddagen/eftermiddagen, sen ikväll är det bara jag och älskling :) Det blir mys, mys, mys :D Nu ska jag kila vidare, pussahej

Weeii, sommar sommar sommaaaar :D

Jaa det är verkligen sommarvärme, idag igen! :D Man blir så lycklig! Sitter och väntar på att Jäännöh ska komma hit, vi ska bada =) Ska nog lägga mig ute i trädgården och steka lite ^^
Fick reda på mitt fysik A betyg, VG! :D Yes! Lite flopp där med matten :P Men men! Vi försöker igen på Ma E ;) Haha. Sen fick jag också reda på att jag inte har några lektioner på varken mån eller tis! :D:D Gissa om man blev glad eller?! Fast ska nog till skolan ändå, på måndag.. Fast inte förrens på eftermiddagen :) Ska fixa lite mer med skåpet tror jag, det är ju faktiskt nästan klart :) Redovisningen gick faktiskt bra, så det är skönt, nu är allt avklarat och laddar för sommarlov och massa jobb :) Ska försöka hinna umgås med min älskling nån dag nu :) Kanske måndag då? :D eller tisdag.

Nej nu ska jag ut i värmen! Ciaaaaao!

Anton fyller 18 idag! :D

Grattis Anton mitt bästo! :D:D Nu är du myndig, yeyeyye! :D Va hemma hos Vanten igår, vi kollade på film och käkade glass, va ute och gungade sådär bara trevligt. Jag typ somnade i hans säng xD Haha.

Sen följde han mig nästan hela vägen bort till Table, där träffade jag min finaste Cristofer :D Så fixade vi käk och åkte med bussen hem till honom :) Men hann inte umgås så mycket med honom, för han skrev nån grej på datorn och jag hann lägga mig innan han blev klar, jag somnade innan han hade ätit klart. Men jag vaknade när han la sig i sängen tror jag, så gosade vi lite sen somnade vi. Eller Cristofer gjorde det :P

Sov inte många timmar inatt! Min lilla banan låg och snarkade och rullade bort (vi hade bara ett täcke!!!!!). Sen när jag ber honom rulla närmre mig då börjar han säga "Jaaa, men jag skulle göra den pizzan tidigare och den pizzan nu" Jag bara WTF?! HAHAHHAA. Sen kommer han på sig själv med att säga helt obegripliga saker och rullar närmre mig. Det är katastrofalt varmt!! Svettades ihjäl i morse.

Sen var det bara upp och in till stan, Masse skjutsade in oss och Stoffe skulle jobba. Pappa ringde och bad mig gå över till Rice, så jag fick också jobba. Sen gick jag till Table och käkade och cyklade hem.

Helt trött somnade jag hemma. Skulle lekt med Jennan, men ingen av oss orkade åka till den andra, hahaha. Så det blev inget av det, men vi ska nog ses imorgon och bada! Första doppet! Yeeeah :D

Redovisning i designen imorgon.. :S Lite nervös, men det ska nog gå bra! Det är det sista i skolan nu, så.. Wish me luck ;)

Nu ska jag nana, pusspusss
Cristofer du är bästast i världen min baaanan! :D <3<3<3

PiER PRESSURE

LÄTT ATT JAG SKA DIT! :D:D Ante är på också! Fett sugen! Var ju på bananpiren förra året på konsert, då var det Where the action is nu i år blir det förmodligen Pier Pressure!! Weeii, är så jäkla glad! Imorgon blir det lite skola och sen gitarr och sång, sen blire leka med Vante, och sen naaana hos älskling! :D
Kan livet bli mer underbart ibland?

Puss och gooos!

om 2 dagar..

är lille Ante Vante 18 :) Har fixar present och allt! Huu vad jag känner mig superduktig! Hhaha! Han fyller på nationaldagen också för er som inte fattar det ^^ Jaja idag var kort dag i skolan! Först massagen, fixade praktiska (bara ryggen!!! slapp benen och armar :P) Får MVG Fy fasen vad nice! Sen var det Fysik slutprov.. mindre nice... Vene hur det gick alls.. :S Men men, får se helt enkelt.. Blä blä! Nu tar jag paus från sjungandet.. Är sugen på thai-mat, sen brorsan satt och snackade om det förut xb Ska ringa pappsen och fråga om han kommer hem tidigt idag, för då kan han ta med det hem ^^ Haha.

Nu ska jag vara duktig och hjälpa mammsen med menyn!
Puss pö

Grattis min finaste :)

älskling

Min lilla pojke fyller år idag :) Grattis bebbe :) Jag firade honom igår tillsammans med Johan och Jenny. Överraskade honom med middag på Mamas & Papas, det var jättegod mat men inte så bra service :/ Men när vi var nöjda och belåtna med svällda magar sprang vi i spöregnet till Café Corner :) Drack kaffe och choklad :) Gav min andra present till Stoff, ett par solglasögon han ville ha :) Han blidde asglad men sa att jag skämde bort han. Men det är han så värd! :):)

Idag har jag jobbat och Stoffe också. Stoffes mamma åkte dock in på akuten i morse :/ Salmonella, tror jag.. Sen hon var i Grekland. Visste inte att det kunde komma dagar efter? Hon kom ju hem i torsdags, men hoppas hon blir bättre. Älsklingen kom med en ros till mig när han kom till jobbet. :) Jag blev superglad :) Den där Cristofer han är världens bästa, jag vill aldrig släppa taget, aldrig! He's my special one <3

rooos

Ska nog nana nu! Är apatrött, Hejsvej!
Grattis igen älskling :)

RSS 2.0