Sick & tired of people? (inte på engelska)

Jag är trött på de människor som behandlar andra som skit, som bryr sig när de vill något. Bara saker som att skriva på msn: Vet du någon fest?; Kan du fixa sprit?; När börjar/slutar vi imorgon? etc. Hur vore det om man istället kunde skriva "Hej, hur mår du?" ?! Eller ringa någon gång? Det är väl för fan inte bara jag som ska ringa. Jag själv hatar att be folk om saker, så jag försöker ofta att inte göra det, om jag gör det så ber jag någon som jag pratar med annars också. Eller när man oroar röven av sig för din skull, just då när man pratar med dig, då är det OK att man finns men nästa dag, NO SHIT. Ett sandkorn i öknen.  Värst är när du sabbar för en för att få det bästa själv.

Låter det sjukt? Visst gör det, de. Man tror att de faktiskt skulle bry sig, men det gör de inte. Jag vill tacka dom som tände lyset för mig, tack för att ni visade hur äckligt utnyttjande människor kan vara.

Samtidigt finns det människor som hör av sig, frågar hur man mår, vad man gör, små saker, är små tankar, men de små tankarna skänker glädje. De människorna, i vilket fall som helst, är välkommna att be om hjälp och det är dom jag finns här och lyssnar på när de behöver prata, det är sådana människor jag kallar mina Riktiga vänner. Tack för att ni finns.

Så se dig omkring, öppna ögonen så ser du vilka som är dina Riktiga vänner. Alla behöver inte stå dig jättenära, men det är sådana som respekterar dig och det är värt en hel del. Vad säger du?

Första inlägget

Välkommen till min blogg! :)

Jag har då fått för mig att jag ska börja skriva blogg, om livet, i guess. Läs och njut eller njut inte alls.

Fiona heter jag förresten. Ja, precis som i Shrek.
Ciao!


RSS 2.0