HEHE, igen.

57475-553

Så var det, det här med att gå på stan utan att köpa något. Gick till mitt favvoställe med Jenny, Johan och My och fikade. Spresso Bar ! :D Tony tyckte det var dags för mig med ett kort, eftersom att jag är stammis, så donade jag det :) Hihi, stolt! :D Träffade på min bror och Linus där, lite skoj ^^ Vi gick vidare till Gina Tricot, jag köpte solglasögonen för 79:- och ett linne för 99:-

57475-554
 Nu är jag hemma, ska hoppa i träningskläderna! My, jag och Amanda ska köra ett medel-puls pass på F&S. :) Bara jag inte får håll efter fikat ! Haha.
Simma lugnt, och tusen tack till er som kommenterar, det gör mig så himla glad! Ha en supebra fortsatt dag! :D PUSS

Löshåret :)

57475-552
Jag bestämde mig för att behålla det :) tyvärr kan jag inte ha det utsläppt då mitt hår där bak är för kort.. Det ser bara fult ut så, för mitt hår är sämst att platta.. :( Topparna lever sitt egna liv..! Men jag ska låta det växa lite till så blir det bättre :) fram ser det jättebra ut! Så det var en bra investering! :D

Handlat

Haha, Jag, Fiona, klarar ju såklart inte av att gå på stan utan att handla, haha. Mitt uppdrag för dagen var att hitta ett rött läppstift! Och det gjorde jag :)

57475-548
Läppstift, Maybelline 100:- Läppenna, Maxfactor 75:- (Kicks)
Tjejen som hjälpte mig var jättesnäll och rooolig ^^
"och så ska jag visa vilken jag vill ha...!" :D
"ehrm.. dom andra här.. ja dom gör bara kontur med läppenna, men det är så fult!"

Hahaha xD

57475-549
Här är då resultatet på lilla mig, funkar det...?

57475-550
Det blev ett sött rosa hårband också, H&M 14.50:-

57475-551
..och till sist Showergel, luktar goooott :) H&M 19,50:-

Äntligen!

Jag bokade halkan idag, det blir av den 12 mars :) Kommer vara apnervös innan, men det är ju den lättaste biten säger dom ;) Haha får jag underkänt på den så borde jag ju inte ta körkort, men Åke, som jag ska köra med, lät jättetrevlig, så det ska nog gå finfint :)

Fick mitt löshår av StinaLee idag :) Jätteglad! :D Frågan är bara om jag ska behålla det, för det är liiiiite ljusare än mitt hår.. Kan ju färga mitt egna en nyans ljusare, svårt att hitta löshår i samma färg som mitt hår för att jag inte har kolsvart, har typ svartbrunt hår fast knasigt ^^ Haha, Jenny ska hjälpa mig att bestämma ^^

På väg till Baronen idag såg jag bloggerskan Karin Olofsson! Men vågade inte hälsa, har lovat att göra det nästa gång dock ;) Haha. Fikade en bra stund med lilla Tittilutt och Linus :) På Spresso Bar -SÅKLART! :D Nu ska jag vela över håret och göra lite religion :)

Ha det super! :D
Puss!

Hihih

Martin sitter här bredvid och halvsover, sööto ^^,
Har GIS, det är fett trist, mer sugen på det egna projektet,
men måste göra klart uppgiftshäftet... :(
Jaja, ha det fint, trots det jävla piss vädret!

Lånemössa

57475-547
Jag älskar mössor! Fick låna denna av Alex när jag skulle ut i regnet, snällis :) Peak Performance äre, riktigt snygg tycker jag :) Ska dock återlämnas imorgon. Idag har jag skrivit fysseprov, gick bra faktiskt :) Kändes bra iaf, sen vet jag inte hur resultatet blir, haha! Efter skolan tränade jag med My, Nilla och Jenny, fasen vad skönt det var! Nu ikväll har jag suttit och gjort klart min kostanalys, jag är nöjd :) Med hjälp av Martin så! haha, mammas bok hjälpte också till en hel del, bra det, slippa leta massa fakta på internet ;) Haha. Säker källa var det ^^

Komplimanger :)

Mina vänner är så snälla, fått massa komplimanger idag :) Så jag har väl i princip varit glad hela dagen :) Martin är ju alltid lika härlig:

M: Vad fin du är idag! :D
F: Tack :)
lite senare..
M: Asså du ser så modemedveten ut idag! :D
F: Vadå gör jag inte det jämt...? ^^
M: JOOOO!

HAHAHA

Jenny, dom är bara ouppmärksamma som inte märker, du är så jävla söt så dom är bara avis på dig ;) ♥


Just det, lämna kommentarer då! Det är roligare med feedback! Ja, du med Palle xb

Gulis, ja på många sätt :)

57475-545

Hann precis att inte lägga upp outfit innan jag drog till skolan :P Men så kan det gå! Har bajsfysikprov imorgon, pluggandet går inte så bra :( Är rätt hajj på ena kapitlet, men inte det andra.. Men det jag kan mest på är nog det viktigaste, man kan ju hoppas iaf ;) Har suttit lite med snälla My som hjälpt mig lite med fysiken, men den är svår :( Skolan gick ju bra idag iaf, trevligt och träffa folket igen :)

Köpte biljett till Hardcore Superstar som spelar på fredag, på Palace, blir nog skoj, hoppas lite folk hänger med bara ;) Har en liten fråga, mest till Jenny, men vem som helst får svara om ni kan:P Haha, vad heter denna rosen? Alltså artnamn :P Om jag nu sa rätt :S Haha, Jenn du fattar:P

57475-546

Körvänligt ;)

57475-544

Bjuder på att magen putar och jag har typ nada haka, palla!
Här är även en bättre bild på min kärlek ;)

57475-543

Mycket idag!

Haft så himla mkt att göra idag, haha, så har inte hunnit blogga ^^ Först körde jag, sen va mamma och jag på EM och MIO för att kolla soffor och hallmöbler. Därefter åkte vi till Table och käkase pizza, snackade med massa folk.

När jag kom hem satte jag mig och gjorde bloggdesign till Julia, Linus lillasyster :) Blev skitnöjd med det, tog tid dock, haha, hela stel i kroppen sen xb Men hon är nöjd, jag är nöjd, gött! :D Sen kom My♥ med ett tackkort och pengar för att jag tagit hand om katten etc. Tusen tack, det hade ni inte behövt!! :)

Såhär blev Julias blogg:
57475-542

Runt åtta snåret kom Becka hit, vi har pratat och myst! Längesen, men det var trevligt, sitta och chilla lite bara, det är alltid nice! :D Imorgon börjar skolan igen :( Fyyy, längtar inte. Mycket plugg att göra.. Ska slänga in outfit i ett annat inlägg, gillar att ha outfitsen samlade ;) Synd att man inte kan lägga samma inlägg i 2 olika kategorier.. Eller kan man det? Hm.. Får luska lite, take care, CIAO.

jag är kär

57475-541
Köpte en ny mössa igår, på Indiska 80:- typ.
Jag älskar den, den matchar mitt hår :)

Saturday evening

Lugn kväll blir det, jobbat idag, sjukt trött... ! Melodifestivalen, sen sova typ :)
Ha det gutt, skriver mer imorgon, inget vettigt att säga egentligen ^^
Ciao


"Jaa det var jävligt taskigt gjort."
-Tack Martin hun <3

Slappis

57475-540

shalala

57475-539
Helt slut, ska nog lägga mig, Natti natti ppl :)

Skolan

Sitter i skolan med Martin :) Vi håller på att lägga in maten vi ätit i kostprogrammet, alltså inte orddagrannt :P JAg är färdig, eftersom att jag inte är riktigt klar än :) Sen äter Martin typ dubbelt så mycket som mig, haha. Vi ska ner på stan sen, tattueraren och sen blir det lunch :) Får se vart det blir, Palle ska också följa med :) Lägger in en outfit lite senare! Idag står även träning på schemat! :D Weeiii!
Take care, puss

I love Food

57475-537
I IDH ALars Kaggskolan måste man föra matdagbok i 7 dagar.
Sen ska man föra in all mat i ett kostprogram.
Efter det ska man göra en analys över det man äter och hur man förbättrar sin kost. Jag håller på att fylla i en kostdagbok än så länge. Idag har jag varit nyttig! :D

57475-538
Fast nu när jag har bakat dom här kladdmuffinsen måste jag ju äta upp dom (A)
Haha! Jag som har ångest över att jag knappt aktiverat mig på senaste, då jag har varit sjuk!
Men men, imorgon ska här tränas, sådeså! :D
Nu ska jag ut och övningsköra, akta er Kalmar så jag inte kör på er ;)
PUWS.

Goddag!

Nu sitter jag här igen, utan att ha något vettigt att skriva, men vill ändå! Haha. Sitter och pluggar fysik, och det går framåt för en gångs skull! :D Fast har kört fast lite nu.. :/ Har varit ute och matat Smirre och Ronja, Mys små djur, det är kallt ute, inte så fint väder heller.. Men jag är glad över att det inte snöar! :) Idag är det plugg och körlektion på schemat! Ska nog göra mig lite mat, börjar bli lite hungrig. Ja, jag vet, jag har konstiga mattider ^^ Så äre iaf! Take care, ciaaao!

20% rabatt

Varit på stan idag med Titti :) Hittade en cardigan och en sjal på H&M. Hittade en rabattkupong med 20% rabatt på H&M så var tvungen att använda den ;) Köpte en skakstiftpenna också ;) Haha, ska sitta och skaka satan med den på lektionerna tills folk går bananas på mig! Haha.
Ikväll blir det filmmys med dom bästa :)
Ciao babes!

57475-536

Dagens outfit

57475-535

Lilarosa

57475-534

Vårigt

57475-533

Jag gör motstånd mot snön som har fallit. Jag var lite nere när jag klädde mig i morse, hände massa skit. :( Tror du på allvar att jag vill känna såhär? Du säger hela tiden att jag inte förstår, men det är du som inte vill förstå mig. Jaja, ringde Jenny, hon gjorde mig gladare, så glad över att du finns här för mig darling. ♥ Jag pratade lite med Martin och David på msn. Några av mina favvispojkar :) David gav mig en så sjukt snäll komplimang, så jag levde på det hela förmiddagen :) Tack vännen!

Idag har jag kört, körde landsväg och sedan inne i stan. Så underbart fint väder också! Sen lagade jag mat med mor och så såg jag på Rush Hour 3, den var rooolig :D Senare kommer Jens och kollar på melodifestivalen med mig :) Efter det kanske jag åker till Smedby och pojkarna där (och Lisa), dom lanar. Nu ska jag byta lakan!
Tjohej!

Dagens lite kärleksfull -inte.

57475-532

Onsdag fast torsdag :)

"Tänk vilken perfekt dag att bli tillsammans på." 14/2-07

Var på stan med My och Anton :) Fixade alla ♥-dag grejerna.
Några klasskamrater ska få :) Jättesöta blev dom:


Köpte lite grejer på Gina Tricot också, tanktop 99:- leggins 99:-

Ska ha dom imorgon/idag tillsammans med brorsans The Misfits tröja :)
Morgondagen är planerad för middag med lite tjejer, blir nog mysigt!
Ha en superskön dag!
Puss & Kram ♥

skola

sitter och väntar på Anton och My som fyller i kostdagboken i kosprogrammet. Suttit här lääääänge nu.. Sen ska vi till stan och strosa, superfint vårväder är det :D Hihi, sugen på en fika faktiskt :) Ska fixa presenter tills imorgon, jo det ska jag faktiskt. Kände att jag var tvungen när folk sa att dom skulle ge mig.. Haha. Vilken mes jag är, men det blir godis, nu ska jag banka lite på dom så det går lite snabbare!
Puws
ANTON hälsar! :D

En tisdagkväll

Har precis pratat lite med Matthew :) Längesedan, som vanligt sitter grabben och pluggar, väldigt flitig och ambitiös :) Och som vanligt frågar han mig om hjälp och som vanligt kan jag knappt hjälpa till, haha.

Har suttit och sammanfattat lite till GISen, prov imorgon, inte sådär jättekul alls :( Smällar man får ta. Varit i skolan idag, lång dag, David och jag sabbade labben, vi gjorde totalt fel, så vi får fortsätta imorgon, men ingen av oss var så pigg, jag var nog värst, herregud, Clas tyckte jag såg väldigt dålig ut. Bah.

Måste dock gratta lille Erik till körkortet, han lär nog bli en trafikfara, mitt lilla djungedjur, men grattis! :D Nu blir det GIS!

om 30 min, hihihi

Jag älskar 2½ men, så jääääävla kul. Så det ska jag se om sådär 30 min. :)
För det börjar väl kl: 21.00???? Nu blev jag orolig, har jag missat det?! >.<
Jag som t.o.m. tänkt att se det! :-O
-Kollade tv-tablån, det börjar 21.00 ;) Hehehhee.
Iaf så har jag skrivit klart det jag behöver om fröken Nightingale. Tummen upp.

Min vecka ser ut såhär:
Tidag: Skola > plugg-fika med bebbe och rob. (GIS) > läsa The Notebook
Onsdag: Skola > plugga konstruktion, förhoppningsvis med Tobbe. > Ge upp boken, se filmen.
Torsdag: Skola > fixa bokredovisning på engelska.
Fredag: Ta mig igenom skoldagen > fira att det är lov.

Nej tack, alla hjärtansdag är PEST

Ja  det är den. Jag kommer nog alltid hata den. Eller det finns en pyttegrej som inte aaaalls är omöjlig, som kan göra så att jag faktiskt kan älska den. Om den riddaren på vita hästen kommer på alla hjärtansdag och frågar om jag vill bli hans, då kommer jag älska dagen i all evighet, men hur stor är chansen?! Som om JAG kommer bli uppvaktad på den dagen. No way. Jag är inte bitter. Dessutom hatar mitt hjärtas kung djur och tycker alla hästar är fula, kallar Norska fjordhästar för fjortishästar, så chansen är inte stor, för att vara lite rolig i allt elände. Hade behövt en Anton nu, som bara skrattar åt min tjurighet och envishet om att inte tycka om alla hjärtansdag. Näe, jag var hysterisk förra året också, fastän jag hade min man. Jag lär nog inte ändra mig, men chansen finns, om den där rätta dyker upp, den enda rätta.

Min bästa vän har iaf också sagt att det är en skitdag och att hon ska hålla mig sällskap, vi ska göra något kul. Är jag frisk (HALSJÄÄÄVEL) så ska jag släpa henne till BK (the only love), där slipper vi nog alla sliskiga kärlekspar. Sen ska vi dricka vin eller nåt (Ja Jenny du gör det för min skull!) Bli ruskigt fulla typ. Näe, jag svamlar, det är nog min sjukhet. Fortfarande sjuk-japp. Bättre dock, fått starkare hostmedicin, ska försöka vara på benen imorgon, dvs skolan. SUCK. Dags att fixa till min redovisning kanske? Ja, det tror jag bestämt.



P.S Sorry Amelie, för att jag missade klimatdagen, trodde jag skulle bli frisk. :(



Lördag

Nu har jag varit hemma i 4 dagar. PEST. Mår inte så mkt bättre heller. Har hostat sönder min hals, min mage och nu min rygg.  Näsan är sönder snyten, svider satan. Det hemskaste är att det lilla jag äter spyr jag upp, pga hostandet. Kan inte någon vänlig själ droga ner mig och väcka mig när det hemska är över? Så illa är det just nu.

Jenny var här på besök i förmiddags, tack för sällskapet <3 Var meningen att vi skulle gå på stan och köpa tyg till en kjol jag ska sy till henne som körkortspresent :) Men icket. Vi var ute en sväng på promenad, det var asjobbigt, kallt fastän jag svettades.När vi kom hem igen så vart jag så trött så att jag somnade.

Näe, jag vet inte vad jag ska ta mig till, måste få i mig något nu, mango står högt upp på sugenpålistan. Krya på mig då.

Näe, nu får det vara nog!

Jag är fortfarande sjuk, vet inte ens om det är bättre idag, kände mig lite mer pigg igår.. Har sovit sjukt dåligt inatt, vaknat och haft andningsproblem, hallucinerat och drömt mardrömmar. Sitter iaf upp nu, försöker piggna till men det är inte lätt, lär inte bli så mkt plugg idag heller.. bläääh. La mig i soffan och kollade lite på tv, så var det Jackpot på 4an, hahaha. Asså programledarna var så SJUKT dåliga!!! Dom för sa sig på varenda spel om det rätta svaret "När jag var liten ville jag vara TINA TURNER i småstjärnorna". Wtf. illa. "Sök  på MICHAEL JACKSSON på You tube". Näe, jag förstår varför dom lägger ner det. haha. Jaja. ska göra nåt annat nu, hej svej.

bläääh

Idag är jag piggare faktiskt, men fortfarande i det stadiet då jag tycker hemskt synd om mig själv för att jag är sjuk. Japp. Ingen skola idag och ingen imorgon, jag går nog bananas snart. :( Har försökt att plugga idag, gick inge vidare, fick färdigt historian tror jag.. Fysiken ska vi dock inte prata om.. Bah. Men snart är det lov, det betyder paus...! Skönt. Jaja, ska återgå till att tråka och vila... bah.

Hata-hata-hata

57475-528
Jag hatar att vara sjuk :(
Ingen ork till att göra nåt alls.
Nu är jag rastlös, men orkeslös.
Bästa är att jag har för ont i huvudet för att tänka.


Inte bra...

Jag mår sjukt jävla dåligt idag, jag skojar inte, är typ helt jävla groggy, feber troligen och fett förkyld :( Allt över en jävla natt, har apamkt plugg men jag orkar inte för att jag mår så jävla illa :( Fy fan...

Hade engentligen skrivit ett inlägg till alla nyfikna jävlar som inte vågar fråga mig själv: JAG ÄR INTE TILLSAMMANS MED MARTIN/ÄLSKLING. Nu fick vi det ur världen för miljontegången hoppas jag?! Han är verkligen en av mina bästa vänner, jag hade aldrig pallat utan honom och några till, som Jenny, My, Titti, Nillis.♥ Snälla My kom med mina skolböcker idag, tack min ängel, så nu har jag iaf en chans att klara av alla redovisningar och prov. :)

Jenny jag ringer dig ikväll och beklagar mig över hur illa jag mår ;)
Puss på er alla så att jag smittar er.

Trött som ett as!

Började dagen med frukost, sen  cyklade jag och My till friskis för ett aerobicspass! Idrottsdag idag minsann, jätteskönt att börja dagen med att träna! Efter det åkte jag till körskolan och gjorde några tester, klarade iaf 1! Haha två kvar på Fas-A! Men nu ska det väl ändå gå vägen, nu kan jag ju typ frågorna, ska göra ett till snart.

Det började kurra i magen så jag cyklade till Table, käkade pasta med pest och kyckling, nam nam :) Alex var där och åt med sin söta syster :) När jag kom hem slängde jag mig på sängen och somnade, så nu är jag så, som sagt, trött som ett AS! haha, dags att vakna kanske? ^^ Japp, det tror jag bestämt! Nu ska jag nog göra ett test till :)

Hej hopp!

Loggade in på bloggen för att säga att jag fick 49 av 70 på första testet, trodde det var asdåligt tills David nämnde att man bara behöver 52 xD Har inte läst boken, men fy faaaan vad boring det är!!! Ska försöka göra ett till sen, får nog traska in på körskolan och göra imorn, så blir Göran glad på mig ;)

Men iaf så blev jag superglad när jag hade fått 4 kommentarer av okända människor, sånt gillas! Mer sådant! :D Jag vet att jag själv suger på att kommentera, men jag kan bättra mig :)

Älskling kan göra mig så himla glad varje dag det första han sa när jag kom till skolan i morse var: "Vad fin och söt du är idag!" Vilken flicka vill inte höra sånt?! :D Massa positiva kommentarer om min skinnjacka också :D Hihihi. Jag skulle nog vara kär i Martin om det inte vore för att vi var så himla bra vänner och att vi är kära båda två på annat håll ;)

Dagens outfit

57475-527
Hade min nya skinnjacka och mina ankelboots till :)
Det var ordentligt kallt! Ska nog göra lite körkortsteori nu!
Hej!

-

Kan inte sova, du tar upp mina tankar.
Känner mig febrig, yr.. Mår illa.
Ville bara så gärna ha dig hos mig inatt.
Det var ju bara det jag ville, höra din tunga andetag.
Bara du som kan få mig att somna.

Det är som att blotta sin själ..

OLycklig. Ja, rätt så mycket just nu.
Jag är så rädd, så rädd för att det inte var sant.
Ofta händer det att jag glömmer, glömmer vad som var verklighet.
Att det var vi två som älskade, så innerligt.
Sen att lyssna på musik om olycklig kärlek, gör bara så att tårarna rinner.
Jag har tappat räkningen på hur många gånger det har brustit idag.
Ingen annan än du just nu, en kram, några viskande ord.

Söndag - awful

Vaknade inte så bra efter sådär 5 timmars sömn.. Fy fan.
Men igår kväll var helt underbart, annat folk, äntligen!
Vi var hos Erik, såg på Gattica och Cube, konstiga filmer båda två^^
Sen spelade vi Monopol, haha, mkt flams och till sist Geni,
som jag sööööög på, haha. Började bli en del uttråkad också,
pga att spelen vart triiista ^^ blev så långdraget, men det var mysigt och trevligt :)
Har en film på Erik som var lullig/trött haha ^^

Idag började inte dagen bra alls.. Inget jag är så sugen att dela med mig av.
Pratade med Jenny <3 som fick mig att må lite bättre. :)
Sen kom Natha och Simon och hämtade upp mig, vi åkte till IKEA för att
hitta present till Linus, gick inte alls bra :(
Men Natha och jag ska in till stan imorgon.
Nu sitter jag här och funderar, var tänkt att gå ut ikväll, för att fira Linus,
men han ligger hemma i feber:( Stackarn, men det är nästan skönt för min del,
att inte gå ut då, eftersom att jag har sovit så lite och är en del nere..
Jaja, fixa med tvätten var det ja!
Ciao.

Hallihallå!

Termometern visar 4 grader, inte så varmt.. Jag var sugen på att inviga min skinnjacka, känns dock lite oödigt eftersom att jag knappt ska visa mig ute åde ^^ Ska köra en vända till restaurangen och hämta min kamera som jag så smart glömde där..! Sen kanske jag ska städa resten av mitt rum, så det blir fint :) Eller plugga fysik, det behövs ju, får iaf ta en sväng med dammsugaren! ^^
Ikväll blir det film/spelkväll hos Erik i Rinkabyholm, treevligt. :) Jag ska även klippa älsklings hår, hehehe. Får se hur det går :) Bara han inte blir sur liksom. ^^ men han har lovat, eftersom att det är han som vill att jag ska klippa :) Så ser min dag ut iaf! Take care out there, nu ska jag ut i det blåsiga Kalmar.

RSS 2.0