Neverstore i Göteborg, Trädgårn 26e mars 08



Godbitar a la Göteborg


Fredag!!!

Yeaah, fredag idag, eller lördag nu då ;) Började med att sola och teori på körskolan, gött! Jag och Linus satt och kämpade, haha. Sen jobbade vi, var en JÄVLIGT otrevlig snubbe asså!! Fy fan! Jaja, men det gick galant ändå. Sen drog jag, Linus och Natha till Bistro Bar för att jag ville hämta ut mitt VIP kort, haha. Fri entre, gjorde av med 50:- ikväll, inkl bussresan hem, asgött! :D (Haha säger gött för att jag har vart i göttteborg) My kom också till Bistro Bar och joinade litegrann, drog till Mollys en liiiten sväng, sen var det hemgång :) Träffade söta Jenny med hennes Budde på bussen, lite sällis hem :)

Nu så har jag faktiskt spoilat mig själv lite, beställt ett AA-fodral, yeaaah, jag föll också, jag erkänner, men med min putmage så får vi se hur det ser ut, haha! Funderar på att beställa lite ifrån H&M också, suktar efter ett par chinos och dom dösnygga espandrillosen...! Dessutom är det 10% rabatt nu ;) Hehe! Ska väl fixa mig ett mastercard/VISA tror jag innan jag beställer, in på måndag och göra det direkt :)

Nu är det dags att sussa, upp tidigt imorn!
NATTI

I bilen

Hej hopp!
Sitter i bilen påväg hem ifrån GBG. Snälla Amanda hade med sig sin laptop och eftersom att hon kör nu så får jag sitta vid datorn, blir väl åksjuk snart :P ....då får jag lämna över datorn till lilla My som sitter bredvid :) Är någonstanns mellan Gislaved och Värnamo.. hah, bonneställen, ingen aning.. Haha, näe, ska inte vara elak :)

Såg Neverstore igår kväll, helt sjukt underbart <3 Älskar verkligen sån musik!! Ångrar verkligen inte att jag tog tag i det och åkte. Har shoppat en hel del, skor, jeans, studentklänning (!) Tänka sig, Fiona hittade en hon gillade. Hihi. Har dock lite ångest över hur mkt jag har slösat upp, den summan ska vi inte tala om...

Nu ska jag nog lämna över till My, hon ser lite uttråkad ut.
Puss

Kjolen!

57475-632

Här är den! Färdig och fin :)
Kommer sy en till likadan...
Om nu någon skulle vara intresserad?!
Känns lite meningslöst annars..


Fröken förkyld

57475-631

Idag och imorgon plus att jag är sjuk :(

image630

Idag ska vi fota, med mitt svullna ansikte och uppskrapade knä, yeaaah. Är fan förkyld som jag vet inte vad, asslemmig i halsen :( Men kan ju undra hur mkt slem det kan finnas?! Suck..

Ska till Piren senare ikväll med Martin <3 Jag tror jag behöver det även om det kommer att bli jobbigt...

Imorgon klockan halv åtta ska vi åka till GBG.. Jeez, snacka om att jag kommer att sova en del, haha. Vaknade vid 11 idag och var fan astrött, ville bara sova mer, haha. Jag slipper iaf köra, gött det! Neverstore ska vi se, blir nog asbra! :D

Wish me luck
puss

till salu?!

Jo, nu är det så att dessa är dom plaggen jag ska ha på plåtningen imorgon! :D 4 st olika outfits, på dom 2 sista bilderna är det bara västen och den svarta kjolen som är till salu, dom 2 första är det bara själva klänningarna. :) Någon som är intresserad?! Kommer upp bättre bilder efter påsklovet! Finns fler plagg, men min projektpartner My ska ha dom, så jag orkade inte prova dom, haha.
frågor? mejla: [email protected]
57475-62757475-626
57475-62957475-628

Var allt bara lögner?

Jag vill veta, och vi ska prata. tack.  Så jävla konstigt allting, kan ju inte berätta för att jag inte kan avslöja hur jag vet allt. Bilden av dig vändes upp och ner på bara några timmar. Eller är det bara du som inte har hittat dig? Första gången jag såg dig, så vilsen, så liten, så blyg. Men du växte och växte och blev min trygghet, min underbara sida, MIN. Det enda jag har kvar är tårarna som är en bekräftelse på hur mycket du verkligen älskade mig. Vi ska prata, kommer jag att få svar på mina frågor?

1 år sedan min vän..

image211
Idag har det gått 1 år sedan du dog. Jag minns hur tragiskt allt var.. Fy fan vad folk det var som sörjde dig, men det var du verkligen värd. 1 år...för varje dag som går blir det lättare, men vi saknar dig, studenten utan dig?! Vi kommer alla slänga en tanke åt dig den dagen och önskat att du var där med oss. Begravningen och se din kista bara, usch. "det händer aldrig mig" Jo det händer, Vi glömmer dig aldrig Fredrik, aldrig!

Fredrik Nilsson
1989-05-31 -  2007-03-24

Tårtkalas :)

57475-625
Pappa ska köra mig över till Mys med denna kalas-skapelse! :D
Vi ska fetta oss och se på film tror jag bestämt!:D KOM ERIK KOOOOM! :D
Hoppas hon inte ser detta innan jag hinner dit, håll tummarna, pusss!!!

Ont i magen :(

Har litegranna ont i magen, hoppas innerligt att det går över, har väl ätit för mkt som vanligt, haha. Ska över till My sen, filmmys och sådant :) Ska försöka hinna sy ett nytt hårtrens och börja sy den röda kjolen, behöver resår..  Blir nog inte att åka in till stan förrens imorgon, för antog att det inte var öppet idag, haha. Lär väl inte vara det imorgon heller med min tur ^^ Hahah, tjarrå

Godkväll

57475-624
Käkade baconlindad potatis med kokta blomkål och philadelphia sås :) Gottigt! Detta avnjöts framför King Arthur, en av de bästa filmerna, enligt mig :) Resten av kvällen har jag spelat The Sims 2! Iiih, man fastnar ju, haha! Men nu gav jag mig, för har fått ner Numb3rs säsong 2! ;D Så ska lägga mig i sängen och se på det, samt avnjuta lite påskgodis! :D

Glad Påsk!!

Grattis My! :D

57475-621

Idag fyller en av mina bästa vänner år! Grattis gumman! <3
Pappa och jag har varit ute och åkt idag, uträttat massa! Var förbi Jula hos Erik och fick The Sims 2! :D Ska prova senare och se om det funkar, men Erik sa att det gjorde det! Tack gubben! :D:D <3

Sen körde vi till IKEA, jag köpte sängkläder och röd-oranget typ till en kjol! :D Blir nog 2 st faktiskt, så ska sälja den ena :) Lägger upp här på bloggen och bdb, sen är det först till kvarn! :D Pappa stod och kollade på kvittot om felslag åde, och upptäckt att dom tagit 199:- för mina sängkläder, det stod att dom kostade 139:- med IKEA family., så vi gick och frågade. Killen i informationen var supersöt, haha, han ringde den avdelningen och tydligen var det en gammal prislapp som dom hade glömt att ta bort.. Men jag fick den för 139:- ändå, snällis! :D Hihi.

Ikväll blir det lugnt, får se om jag träffar My senare, annars ska jag spela The Sims, hihihih.

Puss

Kväll åde

57475-620
Har typ legat i sängen hela dagen, är helt slut, sjuk å dan.. Nu när kvällen lider mot sitt slut ska jag avsluta med en kopp med citron och honungsvatten, snodde en munk ifrån köket också, men är inte sugen alls längre.. :( Ska iaf lägga mig ner i sängen och kolla på 8 simple rules och gosa ner mig, det behövs alltså! Sen har det satans börjat snöa, hahaha. Jaha, där rök våran "vårmodeplåtning" Snö blir det, kommer stå där och hacka sönder mina tänder, men det får fan gå, bli frisk bli frisk!!!! Fy fan, ser inte ljust ut för mig och hur jag mår asså... :( Ska ta en Ipren och krypa ner nu, ska ju fira My imorn, på nåt sätt! :) (idag)

Lagade lite ugnsbakad lax med fetaost och tomat till middag, gottigt, men när man är sjuk 1, känner man typ ingen smak, 2 magsäcken krymper, 3 halsen gör bara ont och blajj. Fy fan ska börja klä på mig, ska börja lyssna på min far som tjatar på mig om det också!

Hoppas ni har haft en bra fredagskväll :)
Pussåde

påskägg

57475-616
Jag har trots allt varit lite snäll :)
Fick ett ägg av Thom och ett av Jenny :)
I det gröna, från Jenny, var det en liten söt höna :)

57475-617

FANIHELVETESJÄVLASKIT!!!!

Jaa, allt på en gång. Jag har gått och blivit fökyld, haatar det!!!!! GRRR. Är så pissed. :( Ska trycka i mig en citron typ eller nåt, jag vill INTE vara sjuk, hatar det! Men tur är att det inte är så farligt än, det är ju lov och ska till GBG på onsdag, måste bli frisk!!!! Åååh, karma kanske? Jag ska nog börja vara lite snällare, haha.

Ciao.

Grattis Titti! :D

Min underbara vän Theréz fyller 19 år idag, har precis kommit hem från henne typ ^^  Idag slutade vi väldigt tidigt ifrån skolan, Hans orkade inte med oss en lektion till, haha! Rob och jag uträttade ärenden på stan. :) När Rob skulle till sin bro så drog jag till Table och käkade, sen drog jag och Linus till stan, träffade på Natha, drog en fika och gick en Alis förbi! :D Sen kom mamma och sen gick jag och solade..

Efter solningen tog jag mått till balklänningen, Johanna hjälpte till. Mitt ex såg mig i Bh och leggins... Kul för honom, en sneekypeeky. Han njöt. Japp japp. Försöker vara rolig och snäll, men jag ska tala om för dig: DET ÄR DU INTE! Falska människa. Iaf så drog jag och tränade sen och så behövde jag en banan, har varit och checkat blodtrycket, det är hööögt. Lite på gränsen sådär, efter 4 blodtryckstest är man quite sure. Fick träffa exet kexet igen, men sluta vara falsk, kan du inte ens hälsa på mig i skolan ska du fan inte göra det alls! (Jag är arg)

Haha, Linus är iaf go som alltid :) Det där med exet löser väl sig när han tar sig i kragen och hittar sig själv? Typ inser att han älskar mig, HAHAHA. Skojar bara ;) Har sån djävulsk huvudvärk, borde lägga mig snart.

Toodieloo

Jeeeez

Va inne på kalmarcity och kollade på mingelbilderna, hahaha. Fick mig ett himla gott skratt asså, måste visa Linus!  Ska nog mmsa bilden till honom, det är sjuuukt kul! Har ont i magen av skratt! Satte i halsen nu, jag straffas för att jag är elak, men det var det fan värt xD  Pluggningen gick bra bra :) Går nog bra på provet imorn, hoppas verkligen det, behöver det!! Nu blir det väl sängen snart, annars kommer jag väl inte upp imorn ;)

CIAO

Ledig :)

57475-615
Hade fått 2 sms när jag vaknade, sorry vaknade inte av ljudet ^^ hehem orkideerna på bilden fick jag av Jenny på alla hjärtans dag, idag klippte jag av blommorna eftersom att kvistarna började ruttna ^^ Haha, hållt tills nu, jeeez ;D Rekord för mig att ha blommor så länge, ge mig orkideer vafan ;)

My kommer snart, vi ska plugga konstruktion och kanske göra projektrapporten lite :) Ha en trevlig dag, ciao!

HAHAHA

Jag är ledig imorgon och fett glad för det, suuuuug på den! :D
Det är lyx att gå i 3an ibland ;D MEEE LIKEY
Nu ska jag fixa till mig lite smarriga sms som alltid ;) Fast hun lyckades ju fixa några till idag xD Jag älskar gratis sms, det är bäst ;D

image614

Ny kategori

Ny kategori > Design
Skisser, egen design, sömnad osv.. :)



57475-612
Målat upp hur jag vill att min studentklänning ska se ut, valde blått band eftersom att jag går Teknik och det är mörkblått band på min studentmössa :)

57475-613
Den här färgen blir det förhoppningsvis på min balklänning, tar mått på torsdag, weii!:D Hoppas det blir som jag vill nu, iiih... :)

Promenix

57475-611
Martin och jag tog en promenix för jag var snurrig och behövde luft, styrde stegen mot Maxi, hehe. hittade sån goood choklad köp 10st för 39:- Sånt är poppis, fan vad vi har svullat, mest Martin faktiskt, haha.

Video från igår :)



Erik VS Rob
i armbrytning ;)



Robban fyller 18!

57475-607
GRATTIS GUBBEN! :D
Vi gjorde stan osäker igår, säkerligen! Haha, en riktigt trevlig kväll! Jag, Erik, Nilla, My, Martin O, Rickard, Jocke, Amanda och Linus drog till Mollys och firade Rob :) Snackade hade supertrevligt!

Efter ett tag började få kramp i magen och börjaed må illa, så jag reste mig för att gå mot toaletten.. Vi barslutet skulle jag ta vänster men min syn försvann :S:S Jag tog tag i barkanten och lamporna försvann huvudet snurrade satan och jag tänkte bara "shit i helvete synjävel kom tillbaka".. Sen tog bartender-Patrik tag i mig och frågade vad jag letade efter, han märkte att jag var i obalans (jag såg ju NADA) Han trodde jag var så packad så att jag höll på att däcka, men så var inte fallet. Hade inte ens druckit upp min första drink.. Han frågade om jag var där med någon och jag svarade Linus och höll om mig och fick ut mig i den friska luften, synen var fortfarande inte tillbaka.. :( Linus och dom frågade om jag hade gått in i något, men det hade jag inte, synen bara försvann.. Detta har hänt en gång innan, trodde inte det var allvarligt, men då förlorade jag inte synen så att jag inte såg något alls. Tog typ 10 min innan synen kom tillbaka helt. Linus trodde jag hade blivit knivskuren, livrädd att vara tvungen att meddela pappa om vad som hade hänt! Naaw :) Men tack för hjälpen Nilla, Linus och speciellt Patrik :)

Jag mådde bättre, inget illamående, synen kom tillbaka, aldrig att jag vill bli blind!! Det var fan asläskigt :S Kvällen fortsatte iaf, armbrytning, massa skratt och vissa blev ägda ;) Vi lyckades iaf att få Robben full och det var ju det som var meningen ;) Tack alla mina kära för en riktigt trevlig kväll :)



Igår kvälls klädsel

57475-599


Fira Rob!

57475-598
Ikväll ska vi ut, Mollys, fira Rob som fyller 18 år imorgon!
Blir en uppdatering senare om kvällen!
PUSSPUSS

Pjuuh

Äntligen är jag klar med GISen! Blev inte ens 2 sidor, men fan vad trist det var! :| Nu är det religion resten av kvällen, Hinduismen, hur svårt kan det va? Hoppas inte allt för svårt. Bebbe, skicka ett osammanhängade sms, så ringde upp och han lät så uppgiven, religionen var bara bajsåthelvete, naaaw :) Pratade med honom en stund, försökte muntra upp honom, kanske t.o.m. ska vara så snäll att jag gör det lite enklare med färg och grejer :) Men bara kanske, haha. Ett sms ska jag slänga iväg till honom iaf :)

Igår kväll var jättetrevlig, dåligt att Perelli vann, Rongedal ftw! :D Haha, det tyckte jag asså! Men men, Melodifestivalen, Eurovision, överskattat, inte lika kul längre..! :/ Förra årets final höll min (då) älskade om mig och dansade till Marie Lindbergs Trying to Recall. Mysig kväll med vännerna är allt. Det var inte mkt som lockade i år främst Björn Gustafsson och sedan Christian Luuk.

Plugga var det ja ;)
CIAO!

Dagens fast igår :)

57475-597

Funkade inte att lägga upp igår kväll, så det blev nu!
Jenny sov här inatt, idag blir det körning, och massa massa plugg. bläh.
Puss

Robert = Matvrak

57475-591
Robert i specialfall...

image596
Robert i vanliga fall ;P

MARTIN SLOG ROBERTS HAMBURGEREKORD MED ½ HAMBURGARE!!
NYA REKORDET: 8½ st.

Fiona hjärta Handboll

57475-594
Eller kanske inte. Handboll (igen) på idrotten igår.. Haha, jag börjar få mersmak, jag börjar faktiskt tycka om det. Fast jaa, resultatet i att spela handboll då. Mitt lilleputtfinger böjdes bakåt satan och hela muskeln som styr lilleputt gör ont, har tejp så att det inte ska göra fullt så ont.. :( Martin och jag gjorde passningsövningarna tillsammans, Martin är lite starkare än mig och resultatet detta, love you gubben, biffa neeer! :P Men jaa, det var kul spel ändå! :D

Efter skolan var det jobb, finns en hel del gräääsliga människor.. Bah, vuxna som beter sig som barnrumpor, asså ibland blir man ju bara sur! Baaah, jaja. Kom hem fick detta:


Jaha, tack Peter, det är ju upp till dig när du skriver upp mig på uppsamlingsprov din lathög! Haha. Första gången vi skrev provet var jag i Sthlm (Lucia) sen så på1a uppsamlingsprovet var jag sjuk (den horribla veckan)... Kan ju inte hjälpa det! :-O Jaja, Sebbe piggade upp mig iaf :) Hehe. Så jag gick och la mig med ett leende på läpparna :)

Dagens Schema
♥ Städa rummet
♥ Middag på Gröna Stugan
♥ Melodifestivalen hos My :))

Låna ut

Om man lånar ut något till Sebbe så får man en kärlekslista ;)
(Detta är mitt anteckningsblock till Hi/Re)

57475-593

Sötis

57475-592
Denna söta köpte jag för 179:- på indiska :)

Torsdag

Minsann, vi börjar med något skoj:
Erik : Är det något fel att köra en helikopter i duschen eller?!
Haha, jaa Erik, det är ju det ;) Erik har kört med sin radiostyrda helikopter i duschen och nu är den sönder ^^ Undra varför, hhaha!

Köpte en megasöt liten tunika idag, lägger upp sen. Fikade med My idag, och Linus H! Fan vad längesen det var vännen, himla trevligt att träffa honom :) Senare dök Alis upp och vi pratade om allt, haha, riktigt trevligt. Nu väntar jag på mat och sen är det historiaplugg för fulla muggar!

Puss♥

Pics

57475-591
Robban är matvrak numero uno, så detta var jag tvungen att föreviga på bild xD Ska ta en imorgon så ska ni få se hur mkt han äter egentligen, men ni som känner honom fattar!!

57475-590
Minst en gång i veckan får jag en pussbild på mobilen, du är bäst gubben <3

No photo

Ingen fotografering imorgon heller, Lullz kan inte =/ Plus äckelväder = regn imorgon. Spöregnat idag, inte så nice. Så tråkigt när det regnar ju! Kan inte våren komma?! Bara för det ska jag köpa ett par knalliga strumpisar imorgon för att liva upp det.

BAJS på mitt pengasparande!!!
PUSS

HELT SLUT!

57475-589
Haha japp, jag är helt jävla slut! Började dagen med skola och lite konstruktion, fick sluta tidigt ^^ Hehe. Sen lunchade vi äckelmat. :( (Inte det på bilden, dom har jag gjort på restaurangen:))

Därefter var det simhall och livräddning som gällde. (man måste tydligen gör adet som ett G moment i iDH A) Jag var tvungen att göra det idag, för då Peter (min IDH och HI lärarre aka neeeighbour) har bokat in simhall för klassen samma vecka som jag ska göra min tattoo... Bra Timing Peter! Aja, vi löste det och snälla Elin hängde med :) Haha Peter skulle visa hur man drar upp nån ur vattnet, doppa3 ggr och sen dra upp relativt snabbt. Peter drog lite för snabbt och min bikiniöverdel åkte ner lite xD HAHAHA! Shit happens, inte alla som har flashat för sin idrottslärare ;)

Senare när jag var mööör i kroppen körde jag mot Emmaboda, dags för Halkan! Det gick fint, det var inte så kul som alla säger att det är, men sen är jag ingen karusellmänniska heller. Lite överskattat tycker jag allt :P Men nu har jag klarat det, asgött! teori nästa (när jag nu tar tag i det...).

Fysiklabben 11 mars 2008
Det är en tjej som sitter och skriver prov i ett "förråd" som ligger i labsalen.
Nån -Vem är det som sitter där inne egentligen?
David -Nån blondin..
John -Nä är hon inte blåhårig, typ blåsvart?
Jag -Hon är svarthårig..
När tjejen har kommit ut ur förrådet och gått ut ur salen
David -HERREGUD! Alla hade rätt!!!

HAHAHA, tjejen hade alla färgerna. En stor bit blont där bak, fram svart med blå "slingor"...

Gladlisa


Jag och My på Nordic Club (Fitness)
Jaa, jag gillar att umgås med henne ;)

57475-588
tänk om mitt riktiga hår var lika snällt som löshåret, underbara lockar.. åååh.. :/

Dagens+löshår :)

57475-585

Skoldag, lite inställt, massa flumm, gick utmärkt! Efter skolan blev det sola, gav resultat direkt! oh yeaaah ;) Beach 08 here i come!  Blev ingen fotografering idag dock, tur det eftersom att vi tydligen hade lab till 16.30.. Ska hoppa in i duschen strax och sedan blir det matlagning!
Ha det gutt!
PUSS !


Hihi, busigt

57475-584
Skulle ta en bild för att skicka iväg till Stina Lee, och av misstag råkade jag knäppa denna, blev så nöjd så jag skickade iväg den, gillar den skarpt! :D Nöjd nu Jenny? ;)

Min dag :)

Åkte då in till stan med my, köpte massa, lunchade på Kama Sushi :)


Det blev en sjal, ett par marinblå leggins, hudlotion och linsvätska!

( fota leggins är inte så kul, så sket i det )

Senare blev det fika och vänta på Lulu :)


Nu sitter jag här med Jennybenn! :)
Puss

Dagens outfit

57475-574

KPT = YEAAAH :D

Idag är vi lediga på Kagg! :D Ska göra mig i ordning och bege mig in till stan tror jag bestämt..! Blir nog Sushi till lunch, får se om jag lyckas locka med My, haha! Senare blir det fika och lite planering med Lulu inför fotograferingen imorgon, om det nu är fint väder :S:S Hoppas det nu fan....!

Take caare
Hugs

Det är ju vår!

Så jag gjorde om bloggen lite nu när jag mår så bra :) Lär väl ändras igen så fort jag blir depp, haha nej men nu är snart sommarn här ;) Pressa solarie i veckan och PLUGG PLUGG PLUGG... :( Så är det ibland, livet kan va bra allt hårt!
Haha.
Natti :)

Hektiskt!

Efter skolan i fredags sprang jag till restaurangen och duschade, gjorde mig i ordning för en stressig kväll! Det var massa folk, pizzamani i kalmar?! Pappa fick nog träningsverk i armarna så mkt pizza han fick baka xD Haha, jaa Linus och jag jobbade på bra! Mycket dricks, det gillas, och det dracks mycket, höga notor IS THE SHIT! :D Var hemma tolv/halv ett, helt slut och däckade framför 8 simple rules..

Lördag morgon blev jag väckt av far min, vi skulle åka till Växjö och kolla på soffa. På vägen stannade vi i boda bruk?! Köpte lite stuff, man längtade verkligen efter att flytta när man såg allt porslin åde...! Väl framme i Växjö hittade vi en snygg skinnsoffa, Fiona got the powwahh liksom ;) Jag som ska flytta om ca 1 år, haha. Mamma och pappa litar på mig, haha ^^ Fick ett par nya vita tygskor av mamma också :) NIIICE


Väl hemma och efter lite vila, så kom My över. Vi jobbade med projektet framför Tv:n vi åstadkom en hel del! nästan klara! GUTT! Inte trodde jag att vi skulle vara så snabba xD Haha. Skönt, då har man det överstökat snart! :) Jag däckade utan hjälp, TRÖTT SOM EN ÅSNA.


Fick min studentmössa i fredags också, längtar så fett mkt till studenten!!! Har designat en stundetklänning som mamma förhoppningsvis kan sy åt mig :) Inte alls långt kvar nu, det var inte längesen man började gymnasiet och hade 3 långa år kvar, sjuuukt! Nu står man nästan där :) Otroligt härligt, sen är det bara högskola/universitet! Har ingen aning om vad jag vill läsa vidare till, men nåt blir det iaf! Bläddrar frenetiskt i katalogerna, diskuterar med vänner och familjen, BAH! Snurr snurr!

Idag har jag städat mitt rum! SKÖNT! behövdes! Nu väntar jag på att My ska dyka upp så att vi kan dra oss till skolan och fortsätta med projektet, ha det gott, hoppas du orkade läsa, haha ;)
PUSS

Jaa det är verkligen så

Att ge upp MINA drömmar för dig är ett minne blott.
Satt och läste dom få mejlen du skickade, huuu vad kära vi var.
Men vi är inte det längre, jovisst jag spanar efter din kaulfs ibland,
ibland bultar det lite extra när jag ser dig..
Men sanningen är den att jag tycker att du beter dig som en idiot,
men du ska veta; fan vad jag älskade dig. Hejhej(då) min vän :)

Högskoledag

Idag var det högskoledag, massa föreläsningar att lyssna på!
Chalmers lockade mest idag, intressant,
 men det är ett mkt svårt val jag står inför!
Det blev en vända på stan också...
..som vanligt kommer man inte hem tomhänt :P
♥ Diadem - Glitter 29,50
♥ Örhängen - Glitter 49,50
♥ Solglasögon - H&M 59,50
57475-567
Och så fyllde min morbror år idag, middag och ståhej!
God mat, vin, trevligt sällskap, Jenny var hemma och försökte locka mig till Norrköping ;)
Jo, men en trevlig dag helt enkelt, klart väl godkänd ;)
Puss



Tack mamma <3

57475-566
Fick den av mamma idag, som tack för att jag dammsugit, tack mams <3

Haha busfrö nummer 1

= Martin Sjölander! Haha.

Jag sitter och börjar skissa på en klänning på religions lektionen.. helt plötsligt sätter en annan sin penna på pappret och målar dit en arm med typ 100st muskler dvs biffarm, som dänger min superhotSupermodel i huvudet?! och en pratbubbla där det står "Puss"?? Haha. Och handen som håller i pennan fortsätter kludda vidare, målar längre hår på min modell, skateboards osv...

Allt kladdet är Martins verk, tur var att min skiss gick att rädda, skulle ha den till projektet, med lite radergummi gick det ;) Imorgon är det Högskoledag så det blir en dejt med biffen hela dagen! Han, jag och skitsnack, efter det blir det projektarbete! Ambitiösa Fiona vettu, ska eventuellt träna också ;)

Godmorgon!

57475-565
Solen skiner och här är min goda frukost! :D
Sitter och lyssnar på Rix morron Zoo också, hehee :)
Underbart väder och 99 dagar kvar till studenten ;)
Idag är det skola först, sen projektmöte,
efter det ska jag umgås med Titti och designa lite :)
Vad ska ni göra idag? :)
Puss

Mina polare är för härliga ;)

57475-564

100 dagar kvar...!

Idag är det 100 dagar kvar till stundenten! :D Så överlycklig, kommer dock bli 100 seeega dagar, ahah, fast tiden går ändå snabbt, det lär väl bara flyga förbi till slut, haha. Idag gjorde vi en nedräkningsplansch som vi ska sätta upp imorgon iaf! Vi hade skoj när vi gjorde den iaf, haha! :D Alltid kul att få folk att skratta pga min längd ^^ HV05, eran plansch är för fan ASBIG! Typ 3 ggr större än mig xD

Här är det fina resultatet iaf! :D
57475-56357475-562
Sen har vi lilla jag i pysseluniform xD
57475-561

Kvällen :)

57475-559
Mams och paps lagade hjortfilé med gin- och enbärssås med råstekt potatis, sauterade grönsaker och sallad :) Märks det att jag är infödd i en restaurangfamilj? ;) Mina polare säger det jämt, haha. Stunden efter maten spenderades framför Tv:n; Miami Ink! :) love it, längtar sååå tills jag ska göra min egna tattoo :) Det är faktiskt väldigt snart!

57475-560
Kat von D är jävligt snygg och cool :)

Helgen är näästan över =/

Fredags och Hardcore Superstar, ångrar inte en sekund att jag drog dit, tack Danne ;) Riktigt bra var det! Jaja nog med det, glömde och berätta att jag skrapade upp knät i fredags, haha. Klantig som jag är gled jag med klackarna på cykelpedalen när jag skulle upp på cykeln xb lyckades återfå balansen men fick cykeln över mig och tappade den och landade på knäna! Fyy satan vad det sved! Skrattade apa åt det, jävla klantarsel liksom.

57475-556

57475-557

Igår så blev det filmmys med Titti, Danne och My. Vi såg 1408 och Ex. Bra filmer båda två, jackpot denna gången ;) Haha. Ex var riktigt rolig, haha! Zach Braff spelade huvudrollen, han är så sjukt rolig! :D  Har fått hem hela säsong 1 av Numbers, så dom sitter jag och kollar igenom, gött! :D

Idag blir det, städning av rum, plugga teori och eventuellt träffa Martin :) Sen ska jag väl träffa My lite senare när hon är klar med flytten :) Så ser min uuunderbara dag ut, kanske att jag drar till Intersport och köper lite träningskläder :) Det behövs, man måste va lite snygg när man tränar, haha! PUSSS

image558
apropå puss, hittade denna på mobilen häromdagen ^^



Skåningar gör mig glad!

image555
Jag hade så ofantligt tråkigt, plus att jag var på dåååligt humör.
Ringde Rp, pratade en del :) Sen ringde Jenny och sen Titti, haha!
Därefter satte jag och läste lite om melodifestivalen på SVT.se och hittade
THE MAN!

Robin Paulsson!! Hahah :D Love him! Han har ju en egen talkshow, Robins.
Lätt en av de bästa komikerna ! Sen är han ju skåning också ;)
Lätt värt att checka in!


3 bästa svenska komikerna:
  1. Johan Glans! :D - Jag skrattar så jag får ont i magen! :D
  2. Björn Gustafsson - ASROLIG, söt, det är därför jag kollar på melodifestivalen ;P
  3. Robin Paulsson - Skåning, lite trög, always ;)


Lördag!

Det är lördag och jag har inte den blekast aning om vad jag ska göra.. Min familj är knappast hemma och kan umgås med mig.. Alla vännerna har partners, det är fan blä. Dom ska ju typ alltid umgås med varandra på helgerna, lilla ajg då? Jag får klara mig så bäst det går.. My är ju upptagen med flytten.. :( Bah, jag vill bara komma härifrån. Jobbig start på dagen.. =/

Igår var vi ute, såg Hardcore Superstar, riktigt bra var dom! Träffade en hel del folk, och massa killar som stötte på en.. "Ska du inte sätta dig?" Haha, jag sitter redan, är inte ute efter nåt jävla strul. Tog tag i mina händer och höfter, ibland bara blääääH. Det är då man saknar att ha en skyddande arm runt sig som säger hon är bara min, min lilla flicka.

Iaf så var konserten riktigt bra!! :D Att avsluta med "We don't celebrate sundays" ååååh, extas, skrek så min röst försvann, tillbaka idag är den, som tur är ;) Men efter konserten vart det inte lika skoj.. =/ Trött i fötterna, inte så bra musik, njae.. ingen fullpott. Träffade Alex, hah han var galen när hardcore spelade, hahah! :D

Nej, nu ska jag se till att få tag på Martin <3
Puss

RSS 2.0