Yippie!

Jag har fått hem mina bilder från Göteborg :D Jag är jätteglad! Hihi. Massa fina bilder, speciellt från den Botaniska Trädgården :) Underbart! Dit ska jag nästa sommar igen :) ABSOLUT :D

Imorgon är det ferre ;D Oh yeah! Hihi. Det ska bli gutt, kaggdagen guys! YEEAH! :D Längtar jättemycket.
Nu ska jag lägga upp lite bilder så jag kan visa vettni :)

PussPuss <3


1 vecka senare..

Skolan började i måndags, dvs. för 1 vecka sedan. Det gick rätt slött, denna veckan då. Att gå upp så tidigt varje morgon tar på krafterna ^^ Haha. Har kommit hem och däckat i soffan och sängen flera dagar. Schemat är iaf soft, eller det är OK. =)

Det var Teknikdagen i torsdags, haha. Föreläsning 1 var bra, nr 2 va askass xD Haha. Jag somnade, och jag kan lova att det inte bara var jag. ^^

Nu på torsdag är det kaggdagen =D YEEES! Det ska bli nedrans skoj =D Hihihi. Först kan vi umgås med vår fadderbarns klass, det blir roligt =)Fast det blir nog bäst på kvällen, fest på Brodway ;) Ohyeah, då ska här shakeas ;D Haha. Alla kalmarbor kom dit !! haha =P Eller alla kaggnister.
Sen är Staggningen samma dag, illa. Hade velat gå på det med.. Men nu går ju inte det... Kanske är lika bra så man inte dör under helgen ^^ Skönt att jag har sovmorgon på fredag med.

Denna veckan då, i måndags var det rätt skoj. Träffa alla igen, bara fast det var jättesnabbt. Fast sen blev jag sjuk i måndags också =/ Fyy. Jag var med Anton också. Ojoj. Tss. Men det ska man kanske inte tänka så mkt på.

Nu ska vi fira Carmen och Carro. =)
Tjohej.

Strömavbrott

Pappa ska köra in till stan för att kolla felet. Det är strömavbrott på restaurangen. Jag fick inte följa med. Suck. Fattar inte varför de fortfarande behandlar mig som en 10-åring. Suck!
Nu har det börjat kaosa här hemma igen. Jag blir så jävla trött på det. Varför kan vi inte vara sams 1 endaste dag?! Ohja, jag älskar mig familj, men jag pallar inte när det är såhär.. Det tar för mycket energi till att fixa det och när man försöker blir man bara sur för att dom inte lyssnar. Man känner sig så otillräcklig. =/

Samma sak när det gäller honom, jag finns där när han än behöver mig. Men vart finns han när jag behöver honom? Jag vill att han ska bry sig om mig som förr. Men istället verkar det som om han har ersatt mig mot någon annan. Jag behövs inte längre, bara ibland. Ibland, när det inte finns något annat? Jag älskar dig, så oerhört mycket. Men samtidigt hatar jag dig, så otroligt. Eller nej, hatar gör jag inte. Jag blir sårad av dig.

Men äh, life goes on? Hur många gånger har jag inte sagt det? :) Jag ska bli en mer optimistisk människa! Ohja! Igår var jag ute, det var ju kul, Jenny och jag hade nog mest roligt :P Stackars Titti, som får dras med oss.. Sorry! Vill be om ursäkt för att jag lämnade dig igår, har skitdåligt samvete för det, förlåt femhundratusen gånger om!

Imorgon/idag är det allra sista dagen på sommarlovet. NEJ. =/ Så nu börjar skolan igen, jag vill inte, bara lite till! Men men, så är det.. Det ska bli kul att träffa klassen igen, men efter 2 dar lär man inte palla mer. Haha. Skolan tar mycket på krafterna :P puh. Men schemat ser gutt ut :D Så det fixar nog sig, hihi! Jag ska ju dansa också, på inividuellt val. Asnice :) Jazz- & Streetdance. Ingen salsa tyvärr =( Men fasen, jag får väl ta och åka till Sydamerika någonstanns och lära mig ;D

Nu ska jag nog ta och ge mig, sova lite kanske? Klockan är ju ändå 00.31 typ! :P
/Fiona ;)

Höstrusk?

Det är snart höst gott folk. Här  i Kalmar känns det verkligen som höst ju nu. Det regnar nästan varje dag och temperaturen har gått ner. Sommarlovet har gått så otroligt snabbt, det känns som om man slutade för 1 vecka sedan bara. Sjukt hur tiden kan gå så snabbt.  :) Men så är det kanske när man har kul? ^^

Men nu när hösten är här så kan man börja mysa. Tända ljus t.ex. :) Gå långa härliga promenader. Det är hur härligt som helst. Jag som älskar vantar, sjalar och mössor, det är ju hur snygga accesoarer som helst! :) Ska nog köpa mig några fler av varje. Ont om sådant. Snart är även vintern här, tiden går så sjukt snabbt!!

candle+orchid


Lista :)

Tio första:
Första bästa kompis:
Becka
Första bil: Inte haft någon än :)
Första kärlek: Minns jag inte :P
Första husdjur: Sköldpadda
Första semester: ööh? Hong Kong kanske?
Första jobb: Servitör
Första köpta skiva: Gyllene Tider
Första riktiga kärlek: Jakob..
Första piercing: Öronen, när jag var 7 år?
Första konsert: Första springbreak tror jag :)

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Persikovodka
Sista bilfärd: När jag åkte buss hem från stan
Sista filmen du såg: Dirty Dancing 2 Havana Nights
Sista bubbelbadet: 2 veckor sedan.
Sista spelade cd: Avril Lavigne – Let Go
Sista gången du grät: Igår..
Sista måltiden: Helstekt fläskkarré med potatisgratäng ;)

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? Nja..
Blivit arresterad? Nope
Blivit kär vid första ögonkastet? Neä, tror inte på det.
Varit på tv? Ööh, inte vad jag kan minnas :)
Fått ditt hjärta krossat? Mjo.
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Haha, ja. På skämt. :)
Haft ett one night stand? Haha, njae.
Busringt till nån? Mm ;P

Sju saker du har på dig:
1.
Top
2. Baggy-jeans
3. Trosor
4. BH
5. skärp
6. linser
7. smink

Fyra personer du kan berätta allt för:
1.
Jenny
2. Titti
3. Elin
4. Sofie


Tre val:
Svart eller vit? Vit
Sommar eller vinter? Vinter, om man måste välja.. Fyller ju år då :)
Choklad eller chips? CHIPS! :)

Två saker att göra innan du dör
1. lära mig dansa salsa
2. Ha ett nedrans bra liv!


En sak du ångrar:
Jag ångrar att jag strulade till det i torsdags.


Hittade den på någons blogg. Rouaa. :)


Kalmar stadsfest

Börjar imorgon! Yey! Rix FM festival imorgon, här ska det bli party, hehe =P Asgutt tycker jag! Ska allt försöka röja hela kvällen, haha ;P Artisterna som ska vara där tycker jag är asdåliga. Linda Begtzings låtar kan man dock shake:a ass till xD Hoho.

Men detta kommer inte slå Millencolin fan asså. Dom är sjukt bra. Bästa konserten jag har varit på. Så otroligt bra är dom. I LOVE MILLENCOLIN! Jag ska aaapsolut se dom igen. =D


Nu ska jag sussa sött och vara totalt utvilad och laddad tills imorgon. Men jag är ju en nattmänniska ;)



P.S Om man vill kolla på fler bilder från gbg så finns dom på min bilddagbok :) D.S

Oh herregud.

Nu är jag hemkommen från Göteborg, det har gått så otroligt snabbt! Vi har hunnit med en hel del tycker jag :) Och sådan tur med vädret sedan :)

Första dagen så shoppade vi och gick på bio, biosalongen var typ tom, haha. Men hörde väl vilka som skrattade :P Vi var rätt skyldiga :P Haha.
Andra dagen shoppade vi, åt på resturang och sen var det konserten, "Where the action is". Det bästa någonsin! JAG SÅG MILLENCOLIN LIVE! DOM VAR STÖRTSNYGGA OCH ASBRA! :D:D:D Det bästa bandet som finns. Det var en upplevelse jag aldrig glömmer. Jag var i extas hela tiden de spelade. När jag skulle sova sen var man lycklig. :) Vi såg även C Armé, The Hellacopters och Backyard Babies. Dom var väl bra, men Millencolin slår allt. :)
Sista dagen åkte vi till Botaniska trädgården och hängde där, det var fint och varmt, man kanske har blivit lite brun trots allt ;)

Jag har plåtat sjukt mycket bilder, sen ska jag få av Jenny också. Så nu ska jag bara framkalla bilderna. :)

Nu ska jag städa mitt kaotiska rum ;P Men jag är riktigt glad ändå :D  För jag såg Millencolin! :D

Puss!! ;P

RSS 2.0