don't ever give me a last kiss




fiona hjärta erik

Erik är så himla snäll och hjälper mig med teorin, tack :) kämpar på bra, känns faktiskt rätt ok :) för tillfället iaf.. haha. Så Erik får fortfarande heta "Älsklingen" på min mobil. puss:*

Godmorgon!


Ja, jag sitter här igen. Ska börja småstäda efter jag har gjort ett körtest. Ska ta FÖRE och EFTER bilder, alltså, fan vad det ska städas! Det sa jag igår med, men fick förhinder som är alldeles för private för att delas med av någon själ ever.
 
Jaha, fas fordon idag, it's gonna kill me. K.I.L.L. Men men, får väl se, det kanske inte är så farligt som jag tror? Haha, vem försöker jag lura? Har haft enorma problem med C-fasen, hahahahhaahaha. F*cking shit.

Iaf så har dom väldigt fina kläder på chicy.se, eller hur? Ja, jag har gjort kollaget själv, typ mitt i natten i brist på sömnighet. Besök dom här *klick-klick*, rätt bra priser också, me like. :*

Alltså det går inte...

kan bara inte sova. fan. jävla jobbigt, jag som hade tänkt att gå upp kl 10.00. vill ringa Fille, men han nanar, hjälpt sin bror att flytta hela dagen igår. även fast jag låg och lyssnade på hans babbel till 4-snåret igår. ja, vi är nattmänniskor. saknar honom, jag saknar dig Filip. puss. (jag ska göra ett nytt försök att sova.)

telefonsamtal

Nån jäkla idiot ringer under finalmatchen.. Jag väntar på att nån annan ska svara, det är ju bara jag som kollar på fotbollen, men jag upptäcker att jag har typ alla telefonerna..

-Hej det är Fiona...
-Hej det är (minns inte hans namn) Waldermarsson, jag söker Maria Waldermarsson.
-eh.. du har ringt fel.
(irriterad över att han ringer sämsta tiden på dagen)
-NE.
-Det finns ingen Maria här!!!
-Jaha, ok......
-Mm HEJDÅ!


Asså vadå envisas med det?! Shit, människor, ringa mitt i fotbollen sådär. Skäms på dig! Och jag vet väl om du ringer fel liksom, HALLÅ?!?!?! MARIA TELEEEFON!!! Neee, ingen Maria svarar, synd. bah, vissa människor alltså.

pust*

Jaa, jisses såg matchen, så jävla bra me ♥ España :))) Efter det skulle jag sätta mig och göra menyer och flygblad, mammas stationära fukkar upp sig 4ggr under tiden! Och lat som jag är sparar jag inte emellanåt de 2 första gångerna, gissa om jag blev lack?! När jag till slut trodde jag var klar och började skriva ut kommer min ***** och säger att jag har skrivit fel. OHMYGOD. Det går inte ändra fastän jag har lagt dem i olika lager f*ck. Sen får jag göra om det och så tror jag allt är klart och så är det fel grej jag har ändrat h*n pekade ffs på den jag ändrade på. SÅ JÄVLA SUR. Vilket resulterar i att h*n blir så jävla sur. Till slut blir jag klar, allt är rätt suck. Inte på bra humör.

Har betalat räkningar, hejdå pengar :( Sen loggar jag in här och alla mina vänner är så gulliga vill verkligen hjälpa mig fixa teorin, massa har sagt att jag ska ringa om jag behöver hjälp med något, himla fina vänner jag har. Blev glad nu. Funderar på att tröstköpa nåt klädesplagg, känns dock lite drastiskt. haha. Ska surfa runt lite och se vad jag hittar för skoj. Puss.

UPDATE 01:07:
Gjorde ett till körkortstest istället 66 av 70, inte illa, jag är glad, ibland behövs det inte materiella ting :)

Söndag


Sitter i soffan med mammas laptop, mitt rum är så stökigt så att jag inte ens vill vara där inne. haha. Måste städa senare, blir galen annars, så fett tråkigt dock. Har gjort lite körkortstester idag med, det går framåt! :) Har bara ett test till att klara på C-fasen, sen blir det fordon, shiet. hur nu det ska gå... Kollar på film samtidigt, Mannen som kunde tala med hästar, på 4an, längesen jag såg den. :)

Ska se färdigt filmen, kanske göra ett test till sedan är det dags för städning, yey. Puss.

lite tankspritt sådär


sitter och väntar spänt på sms, vill ha det nu! ååh. det gick bra med teorin sen, har nötat en hel del idag! ännu mer imorgon, shit. jobbigt är det, man blir trött.. längtar tills Mamma Mia har premiär, vill se den, Filip har sagt att vi ska gå på den och ha värsta myskvällen, bio och middag :) så sött att han offrar sig, musikaler är inte hans starka sida. å andra sidan såg vi 3 bra filmer igår! rekomenderas: death at a funeral, what happens in Vegas och Mr Woodcock. tjii fick Fille för att han satt och gjorde narr över titeln på mr woodcock ;) han garva så mkt så han nästan grät ;)


trötter

jag är megatrött, som vanligt. somnade när jag tryckte en kudde över huvudet på mig själv när Fille kastade en mössa på mig, slocknade, totalt. vaknade av att samma pojke som kastade mössan på mig drog bort kudden och gav mig en puss. nu är jag hemma, varit det ett tag, ätit har jag och nu sitter jag med körkortstester, kan meddela att det inte går bra, bättre än igår, weii.... näe jag ska fanimej klara detta, jag måste förfasen. blir så sur på mig själv. vill bara få det överstökat.

en fin sak är att vi kanske ska åka till gbg i sommar, eller jag och jenny ska.. däremot kanske Johan och Filip ska följa med, tydligen har Jenn övertalat sin man, min lille Filip säger att han inte har nåt där att göra, bara vara med mig, himla gulligt att åka för min skull, lite trubbad över att han inte älskar gbg lika mkt som jag :/ det blir ett allvarligt snack med pojken innan något bestäms, jisses finns ju så himla mkt tid nu när vi har slutat skolan.

jag ska sluta svamla nu och återgå till mina körkortstester. ha en fin dag, här i kalmar regnar det -som alltid.

hos Filip

han sitter och spelar guitar hero i sin studentmössa och sjunger med, haha, vilken syn ;) ska snart joina honom i soffan. Vi har kollat på film med Jenny och Johan, mysigt, Jenny slocknade dock som vanligt :P Haha, gumman asså ^^ Dom har lämnat massa chips och godis här, så vi ska nog mysa framför en till film och svulla!

Puss

Dagens Klädsel


body Gina Tricot, jeans Replay, svarta skinnballerinas Bianco

lycka


sitter här i min ensamhet, kliar mig i huvudet och så plingar det till i mobilen. jag blir bara pirrig i magen och leendet är större än någonsin, han gjorde just min kväll :)


somnade

jag somnade mitt i matchen, haha. galet. fixat allt med forever 21 nu, ääääntligen. så jävla matt är jag också, sugen på att lägga mig.. men min säng är sjukt stökig, Filip har rätt, mkt trevligare att komma hem till en bäddad säng. får röja lite här tror jag minsann, har ni haft en fin kväll?


min onsdag

Jenny, jag och Franckie åkte in till stan, mötte upp pappa som bjöd på Sushi, sen gick Jenny och jag runt på stan. Handlade en del, som vanligt ;) Sen gick vi och lämnade grejer hos Johan på LGolf.


Jag hittade massa dyra och fula mössor/hattar/kepsar att prova!


bästo <3


min bästos man, min bästoman? o_0


därefter mötte vi upp My och Nilla på Mamas & Papas för middag :):)


Nillis :)


Jao och sötJenny :*


Jenn och jag drack daiquiris, muuuums :D jordgubb och mango :)


vi käkade tapas till det, så jääääävla gott! :D


Vi gick vidare till Seven för att se semin mellan Tyskland och Turkiet


Micke joinade :)


busfröet som jag hade saknat mkt! :)


Tittsen och Robbie var med! :D


Linus sötisen också! :)


Här gör Erik segerdans när Tyskland gör det 3e målet! YEAAAAH :D


Efter en vild cykeltur hamnade vi hos Filip, Nillis och Linus helt slut!


Filip blev rädd >.<
Nee, han skulle bara fixa med ljudet till filmen :) Wedding Crashers
Nilla och Linus åkte hem, trötthet, illamående.. inte bra :( Men jag fick min söt för mig själv istället :)


vaknade bredvid denna trötta filuren i morse, söööötis. :*

dagens outfit


linne; Vero Moda, kjol är köpt på någon marknad i Hong Kong, ballerinas ifrån Bianco och skärpet är mammas gamla. Ska nog ha min supermanblå trenchcoat.


Snart kommer Jenny hit, vi ska fixa beställning från Forever 21, sedan bär det in mot stan! Lite shopping och lunch, därefter middag på Mamas & Papas med även Nilla och My :) girlies. Därefter är det fotboll på Seven, vidare fest på KM kanske, sedan hem till Fille för att natta, så ser min dag ut, kommer tillbaka dokumenterat med bilder :)
Ha en superfin dag! Pusss!


beställning


detta ska jag beställa från forever 21, fint va? :D

en promenad i min trädgård

i väntan på mat (fondue, bland det bästa jag vet) och att Nilla ska ringa så kände jag för att gå ut, det såg inte så kallt ut. megasugen på en promenad, men en av de värsta sakerna jag vet är att gå på promenad själv, det är typ deprimerande, tycker jag typ. fast vissa gillar det, inte jag...  iaf så hade pappsen öppnat altandörrarna så jag klev i ett par slip-in och traskade ut i gräset, skönt var det, knäppte lite bilder med min älskade mobil. iih. sak hjälpa pappa med att duka nu.


dagens klädsel


klädde på mig för Nilla vill träffas för att prata..
Tisha från Monki och shorts från Vero Moda.

segis

jag är en liten latmask. det konstigaste är att de senaste mornarna har jag vaknat och upptäckt att jag har legat med naglarna intryckta i handflatan, inte så skönt när man vaknar och upptäcker det, i morse hade jag lite mardröm, uscha. idag har jag pluggat körteori (YEY, poäng till Fiona) och lagat mat. sitter i en stor grå tisha från Monki, vill att det ska bli fint sommarväder, drömmer om min beställning från Forever21, på onsdag ska den skickas iväg! (för då har my och jenny också bestämt sig). jag ska nog göra ett kollage med det jag har beställt och drömma vidare.


ensam hemma


är ensam hemma och har gjort lite käk, toast (muuums) stekt ägg, nektariner och yoghurt, ska se lite top model till det, puss

slut

är helt slut, ska lägga mig strax, såg på fotboll när jag kom hem, gutt att Spanien vann! :) 1 sekund efter matchen ringde Filip och vi skrattade en del åt hästar, kor och att han är en knäppis och sånt, han lyckas alltid få mig på bra humör :) imorgon ska jag jobba igen, men bara lunch, tror jag. på kvällen kommer förhoppningsvis Filip hit och kryper ner i min säng för natten. körkortsteori blir det en hel del också! nehe, läggdags nu!




@ work

japp, driver tiden tills jag ska börja, bussarna går ju så himla bra på söndagar, suck. önskar jag hade körkort, börjar bli sjuk, både pga midsommar-vädret och Filip, men jag skyller på vädret, för Filip är så jävla söt och underbar :) Ska leta upp lite frukt och glass så att jag blir pigg! Puss


Sjusovare

Jag är hopplös, sova är så jävla skönt på morgonen! De 2 senaste mornarna har jag sovit bredvid Filip (1 natt även Nilla), Filip brukar vara på bushumör på morgonen och då vaknar jag till, men vi somnar sen efter sådär 30 min igen, haha. Idag blev jag väckt av mitt ex, fattar inte ens vem det är och han får upprepa sig flera gånger. "Vad gör du?" "SOVER!" och så fortsätter han blarra..

idag ska jag jobba, pappa sa först bara några timmar, men det blir 5, orkar inte tjafsa om det, men sur är jag! :( Han är inte hemma så kan ju tjura hur mkt jag vill utan att han bryr sig. Ska göra mig lite frukost eller nåt. Ha en fin söndag!

Det ska då alltid regna på midsommar..


vi hamnade i Köpingsvik, här doppar jag fötterna, men det syns inte.


med följde söta Filip, eller det var han som ville dit..


även söta Linus :)


och sötaste Nilla :)


Filip försöker få upp tältet medans Linus chillar ^__^


Pojkarna fick upp det av Nillas hjälp och sedan började vi grilla :)
himla fin bild med färgerna, vi är i Antons sommarstuga :)


Anton lirade lite boll efter maten :)


vi började gå mot köpingsvik i solnedgången, lite snea ;)


så himla fin himmel, bilden förstördes av alla plastkassar :'(


det började regna halvvägs, tur att jag hade med mitt vackra paraply


Ekan och Ante fick tyvärr inte plats under :'(


vi var på utedansgolvet i år med, inget drag dock :(
hittade My utanför, så himla söt, min älskade vän <3


Linus och Filip hittade gungor, sen upptäckte jag hur kall jag var.
då åkte Ante, Ekan, Filip och jag hem och nanade. puss.


Torsdag :)

Ska softa idag, städa lite, packa lite, sen åka med Nilla och handla. Ikväll blir det mys och chill hos Filip :) Imorgon bär det av till Köpingsvik, kommer bli nice :) Hoppas det inte regnar iaf, jävla pissväder :( Ska sätta fart nu annars blir jag aldrig färdig :(


Shopping, igen. hopplöst..


Ballerinas från Bianco 400:- Åååh ångrar att jag köpte det där jävla mousset..


Vaxet är typ underbart, är rosa och luktar hallon, kostade 90:- fick rabatt, eller fick jag det?

Fika m. Alis

Ska rusa mot bussen strax, blir fika med Alis, haha, jag som hade hoppat i mjukisarna för en slappdag!

Hörs sen!

Jobbat och scrappat + massa telefonpratande



När jag kom hem från jobbet började jag scrappa, himla nice ;) Imorgon får jag även reda på om det löser sig med köpingsvik, håller tummarna, hårt! Har pratat massa telefon idag också, mamma går bananas på mig, hahaha. "Men du pratar i telefon varje sekund på dygnet människa, när ska du ha tid att prata med mig?!" Ringer ju gratis till Telenor, så det blir så ;) Väldigt mkt prat med Filip, men han ligger ju hemma sjuk, men på torsdag ska vi ses! :D Äntligen! :) Ska beställa lite fler bilder tror jag.. Får se om det lönar sig att beställa en vända i och med fraktavg åde.. Annars kanske jag kan beställa med My, hehe... (A) btw.. visst blir mitt album fiint?! :D


Scrapping till tusen!

Jaa, det är vad jag ska göra ikväll när jag kommer hem från jobbet! Fick mina bilder idag, så ska börja, sen ska jag beställa lite fler..! hehe. Hade ju inte fått av polarna när jag beställde, men kan aif börja :):) ÅH vad jag är glad, scrappa, yeaaaaaah baby.

måndag

Nu börjar det återgå till det normala, efter att ha festat tis-fre är man utmattad, jobbat har jag också! Ha som sagt varit på stan idag, köpte grejer till mitt fotoalbum jag ska göra, fotona kommer om några dagar :) Jag kommer ha något att göra under regniga dagar iaf!

Tanken var att jag skulle till söta Filip med Johan och Jenny för filmmys ikväll. Fick dock ett telefonsamtal där en liten filur kläckte ur sig att han var minsann sjuk, stackars liten. Så inget sådant, saknar honom ju.. :( Inte träffat honom sedan i torsdags, tråkigt.. Han vill inte smitta oss till midsommar, jaja. Nu ska jag plocka in lite kläder i garderoben.

Puss


Min Student


Vi började med Champagnefrukost hos John :)


Lilla jag efter champagne öppning :)


Bamsebästot och jag <3


Sötast


sen vart det studentbuffé i matsalen, festligt värre


vi är med på massa bilder ;)


en del av klassen :)


efter buffén var det betygsutdelning och stipendieutdelning, även skriva i mössan :)


älsklingsdavid :)


Alex peppar inför utspringet


Martin, Rob och jag peppar satan! och jag är kort.


för vi har tagit studenten! fy fan vad vi är bra! :D:D:D


My, så jävla sjukt söt och glad! :D


Nilla, jag och My! :) bästa trion <3


fick massa blommor och massa kramar :)


Haha min skylt. ^^


Martin super satan på flaket! :D:D


jag och Nillis, asglada! :D


pappa och jag, äntligen hemma :)


folk mumsar mat :)


Stina och Jenny <3


Sen var det förfest hos Cooper ;)


wheeeey


Inne på vallen träffade man dessa två sötungar :D


Vi fullkomligt ägde på dansgolvet ;D


<33


sötisar :)


Haha sinnesjukt skoj var det!


Här sitter jag på en pakethållar kl 04.30 påväg hem, glammigt värre ;) Tack för en otroligt underbar tid Te05a, ni har gjort det fantastiskt, kommer saknar er så sjukt mkt! PUSS & KRAM, lycka till i framtiden!

Shopping inför midsommar

Lite halvpanik idag när jag upptäckte att jag inte visste vad jag skulle ha på mig på midsommar, Gina Tricot, räddaren i nöden, haha. Köpte två klänningar och en cardigan, niiiice. Klänningarna 149kr st och cardigan 199kr. Jag är nöjd :)




Filip på film ^^


haha, så söt när han fnissar ^^



Invigning på verandan - outfit


AA-fodral, egen-sydd kjol, mammas gamla skärp och armband från Glitter. Samt ett par pumps från Sthlm DG, ont ont, inga bra partyskor! Dom ska nog säljas, för stora.. :(


för jag ha tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studeeenten! Fy fan vad jag är bra! :D:D

Jajamen! i onsdags smällde det. helt obeskrivligt, inget man vill missa för allt i världen! sorgligt att lämna mina klasskompisar dock, älskar er och tack för underbara 3 år! vissa blir vänner för livet! :D kommer ihåg allra första dagen när vi satt i hörsalen och ropades upp allesammans och det tog lång tid innan man lärde känna de flesta, främst som tjej, då vi startade klassen med 4 tjejer och 29 killar. Vi landade på 4 tjejer och 25 killar, alla underbara på sitt sätt!

Onsdagen bestod av Champagne frukost hos John, sedan fotografering, buffé i skolan, betygsutdelning + stipendieutdelning, fick stipendie på 1500kr för goda studieresultat och hjälpsamhet mot mina klasskompisar samt ett glatt humör, gissa om jag blev glad?! :D Därefter var det grejs i kyrkan, och marsch tillbaka till skolan, mingel och utspring, vi sprang ut till "wouldn't it be nice" med Beach Boys, niiiice :D Sen var det skiva hemma hos mig! Trevligt, fått massa blommor och presenter :) Förfest med större delen av klassen hos Cooper, myspys, sen vallen, dansade satan med alkohol i kroppen, himla fint :D Stina, jag och Linus drog hem till honom och typ segade, sen när vi skulle ta taxi hem var det AAASLÅNG väntetid :( men Stina löste biffen ;) HAHA, så jävla kul.

I Torsdags tog jag emot Anton, Mattias, Filip och Sussie när dom sprang ut. Alla 4 var så fina :) Var hemma hos Sussie på skiva och en sväng hos Ante :) Vi drog till 7sportsbar och drack lite, sen var det vallen, igen. Träffade underbara Filip :) Glad i hatten och megastilig, söten :)

sitter just nu inne i stan, dricker vatten, Filip har ett cola-beroende så jag har börjat dricka cola (läs: jag har blivit beroende), försöker vänja av det nu när han är iväg på Hultsfredsfestivalen, haha. Sötnöten ringde nu, The Hives spelar, tror han vet att jag lyssnar på dom. Han ville att jag skulle följa med nästa år, jag vet en som är full ;) :)

ikväll blir det invigningsfest på Veranda, fd Fula Fisken. Blir nice, pallar inte skriva mer, har tagit ett tag, Grattis alla studenter! Ha en underbar kväll, så kommer det bilder så småning om!

PUSS

dagens :)


Allt Gina Tricot ;) tygskor på fossingarna!
kilar in mot stan nu! puss

sötnosen ^^


Här är han, assöt :D Filip heter han förresten :) Honom har jag umgåtts med ikväll, himla mysigt :)

frukost och nyduschad

Sitter här och äter yoghurt, naaam. och lite couscous sallad :) Ska in till stan om en stund, göra cheesecake iaf, till studenten! Fatta jag tar studenten på onsdag!!!  3 dagar kvar liksom! SJUKT! :D:D:D Fasen vad jag längtar också.. Iaf så är det planerat att träffa sötnosen :) Får se vad som händer, ha en underbar dag allihop!


Klassfest igår

Igår var det klassfest, hos Fred, det var trevligt, umgänget blev inte det vanliga, gött det med ;) Vissa var ju lite mer än salongsberusade, vissa som jag bara lite smålulliga :) Lägger upp lite bilder senare, eller imorgon! Vet inte om det hände något som inte borde ha hänt igår? Måste prata med min vän iaf... Hoppas inte!

Iaf så ringde jag sötnosen vid tolvslaget, för han fyller ju idag :) Pratade, sa grattis åde, lite snabbt. Ringde sedan upp för ett längre samtal när jag kom hem, jag tyckte inte jag var ett dugg full men det tyckte han. haha. han fick se min knäppa sida helt enkelt, hoppas att han inte avskräcktes! :P Men eftersom att han ringde mig i morse så tror jag inte det, nu ska jag försöka få tag på ungen så han kan bjuda Anton, som också fyller år idag, på en öl ;)


nya frisyren


Såhär ser jag ut nu, klänningen kommer från Carlings.
som ni ser så är det kooooort, jag som skulle spara till långt ;) Behändigt är det dock, nu ska jag iväg med mamma!
HEJSVEJ

PS Sötnosen fyller år idag, så måste gratta han här med, Grattis på 19 års dagen :):) Massa pussar på honom. :*

update!



Många inlägg på en gång idag, så blir det! lördagen och söndagen vet ni hur jag spenderade! Hade värsta lockarna i måndags, innan jag satte mig i frisörstolen och fick en ny frisyr, kort är det nu, pallar inte ladda min kamera så kan inte fota, men det kommer så småning om. Haha. Sen firade jag Stoffe på Krögers på måndagskvällen. Han fyllde 18. Efter det mötte jag upp sötnosen vid cigarr 11 och så gick vi hem till honom och där somnade jag i hans famn. mysigt.

Tisdagen bestod av sova, klassmöte, sova, jobba! haha. Idag har jag sovit en hel del, har dragit på mig en förkylning nämnligen.. :( Inte alls kul :( Har städat här hemma ändå och tvättat fönstrena på altanen, nu är det äntligen gjort! Haha. Tog ett tag. Imorgon ska jag vila och städa lite mer, på kvällen jobba, massa bokningar!

Ska sega vidare nu! Puss


Balen 1 juni 2008

Balen var himelsk. Alla var så himla finklädda, Te05a hade bäst tal, tack Anton, blev så himla rörd av det hela. Mycket skratt och leenden, skor som klämmer, mina åkte av barfota vals hela kvällen. Ja, bilder säger mer än tusen ord, så jag ger er några, tack alla underbara vänner för ni gjorde det till en oförglömlig kväll! :D ♥


jag och min älskade vän Martin <3
Hade inte velat gå med någon annan än med min bästa.



Jens & Nilla :)


Alla från Te05a som var där med sina respektive.
Tobbe, Johan L, Sebbe, Alexandra, Alex, Robban, Elin,
Martin, jag, Thom, Lisa, Martin O, Liza, Jens, Nilla, Micke,
My, David och Anton.


Micke-My, Jens-Nilla, Martin-jag, Robban-Elin


Jag, Martin och Liza


min bordsherre och jag, sicken gentleman ;)


ÄäälX och Bamse


Alexandra & jag, riktigt trevlig och söt tjej :)


Micke & My, såå söta! :D


Haha, pojkarna; Thom och Martin O :)


Mattias & Jag :D


Alex & David


och så min lilla Bamse♥


Springbreak 08

Här kommer lite bilder från Springbreak (i lördags), har haft massa annat för mig så har inte hunnit blogga förrens nu, men bättre sent än aldrig ;) right?


jag och världens bästa vän i solen :)


vi började med att se Amanda, som var rätt dålig faktiskt..
vi hade förväntat oss mkt mer av henne.. trist.


en glass i väntan på Neverstore.


men Neverstore sviker mig aldrig ♥


Jakob


Erik


Oscar


hittade Carro och My utanför :)


Johan hängde med mig och Jenn, Jens och Elin utanför.
snyggos.



Haha, under Takida och aströtta ;)

RSS 2.0